Häriga 90 talet

Malhin har lånat en Ipod av Anja så att vi kan kolla på massa olika filmer som finns på den, så det gjorde vi med igår. Vi såg någon 90 tals film som hette Hackers, med bla Angelina Jolie och killen som spelar Shaggy i Scooby doo, jag tror att han heter Matthew Lillard. Den handlar om ett gäng datahackers fom håller på och sitter med sina datorer typ hela tiden. Sen blir de då upptäckta och någon Hacker/mäktig man som ska sätta dit dem för något virus som han själv har gjort.
Den var så töntig, med alla 90 tals saker och stilen på kläderna!Alltså fy fan vad fula kläder de hade!! Man satt och skrattade som fan åt vad de hade på sig. Tillexempel så skulle de på en en fest och då tar huvudrollen på sig en röd/orange väst, jag tror faktiskt att det var en flytväst! Men HALLÅÅÅ!! Så hängde det ett snöre runt midjan på han och under västen hade han en grå mänstrad skjorta undertill! Haha och en annan kille var klädd helt i leopardmönstrade kläder!!! Det värsta är nog att de faktiskt måste ha varit coola på den tiden... usch man blir ju mörkrädd....!! Jag hoppas djupt och innerligt att jag aldrig ska behöva få se mina barn eller mig själv återanvända stilen från 90 talet. Men man vet ju aldrig med modet allt kommer tillbaka.





LOVE


Ätpinnar är besvärligt!!

Igår kväll gick jag och Malhin och åt på en japanskresturang, som ligger nära där vi bor. Maten var helt okej men man fick ju inga bestick! Så vi fick dricka sjögrässoppan ur skålen och peta upp riset med pinnar. Hahaha, först när vi fick soppan så tänkte man att det kommer väl snart skedar till oss, men nej då.. Vi måste ha sätt helt lost ut, där vi satt och bara skrattde och visste inte vad vi skulle göra. Det blev ju inte heller bättre av att de två killarna som jobbade bakom disken stirrade på oss. De tänkte säkert " Va fan e det för blåsta utläningar!? "
Men vi fick i oss maten efter en stund!!
Jag måste säga att vi blev rätt grymma på att äta med pinnarna!!






LOVE

Klick!

Så låter mitt högra ben när jag går ner för trappor! Det klickar till jätte högt! Det känns inget det bara låter så när ja böjer benet och anklen på ett speciellt sätt. Konstigt att jag börjar knaka sådär redan, jag menar jag är ju inte så gammal än!

För övrigt så skypade jag med mamma och pappa idag efter att jag vatt på college. Alltid lika trevligt men skype e fan jobbigt ibland inget funkar och allt bara står still. Helt plötsligt så stanade bilden och ljudet försvann och jag var tvungen att stänga av allt och försäka ringa upp igen! Hur svårt kan det vara att ha en konversation! Väldigt!!

Nu ska jag iväg och fika!!

BTW kolla Malhins sexpack!




LOVE

Nemen...

VAD E DET JAG SER!!!




Hahahahaa, En au pair som har en ledig stund och som inte var vad hon ska göra!!!
Idag har jag vatt ledig såhär långt. Klockan är nu snart halv 3. Så jag passade på att gå till College så att jag kan få mina timmar! Alltså idag tog ryssarna hem priset i värst engelska. Två tanter försökte fråga/förklara jag vet inte vad, om att man kan säga dad istället för father.  Men dom snackade om dead och death med så ingen fatta något!! Och när de ryska tanterna snackar så låter allt likadant.. Så vår stackars lärare fattade inget och inte vi andra heller som vid detta laget hade börjat skratta! Men tillslut så kom vi fram till att ja självklart kan man säga dad istället för father!
Usch att det kan ta 10 minuter att reda ut det!


LOVE



2 MÅNADER KVAR!

TILLS JAG FYLLER 20!!!! WOHOO WOHHO!
Idag är det exakt 2 månaderkvar tills jag blir GAMMAL. Fy vad kul. Jag kommer ju att vara på Hawaii på min födelsedag så då ska det firas med Fallskärmshop och ligga på stranden!!
Fan vad härligt det ska bli! 20 är det bästa man kan fylla för då kan man göra exakt vad man vill!! Och då menar jag ju typ som att gå på systemet! Man kommer på typ alla klubbar och man är vuxen. Hur ballt kommer inte det var?! Fast jag känner mig ganska medelåldersaktig redan... Hahaa!
Så en av de första sakerna jag ska göra när jag kommer hem är att ta bilen, åka till systemet och handla och sen köra och hämta upp en kebabtallrik på pizzeria Eufrat!! Härliiiiiigt!!

Kolla så liten man kan vara... Haha denna bilden är nog snart 2 år gammal. Jag är blond och mitt hår är ganska kort!!
Och Nicole du får joina mig på Eufrat!!




LOVE

Vad gör man när skon klämmer?!

SKRIKER!!...... mmm kul!

Idag har det varit en lite jobbigare dag men va fan alla kan ju inte vara poå top hela tiden. Desutom så regnade det idag och det suger! Det finns inget tråkigare än San Francisco regn. Jag hade eftermiddagen ledig så jag hade lite ledig tid. Kollade på lite presenter och satt på ett café och åt massa gott och givetvis iste.... mums. Och sen gick jag hem och kollade på aftonbladets hemsida, vilket jag gör då och då bara för att uppdatera mig lite. Lite kul att se vad som händer i lilla sverige. Jag läser att en kommun vill att en familj ska flytta för att de vill åt tomten. Det är sådant som kommer med i tidningar. Medans här i USA kommer inte alltid mord med i tidningarna. Skillnad på länderna eller vad! Ååh jag saknar lilla sverige ibland... men bara ibland!

Hittade denna härliga bilden! Det är från när vi tjejer träffades hemma hos Malhin. Dock är inte alla med på bilden!
<3




LOVE

Chipmunk?!

Jag har nu sett en andra filmen med "alvin  och gänget" Haha, de låter som möss som går på Heliumgas!! Så jävla roligt!! Jag var har fortfarande inte sätt den första filmen så det får jag väl ta och göra! Den bäste repliken var lätt när Alvin svarade i telefonen hemma hos sin moster(?) och sa att hon inte var hemma för hon var och tränade poledanceing!!! Hahaha, så jävla ballt att de sa det i en barnfilm!
I alla fall så såg jag den med Malhin igår. Vi krängde chips och iste. Jag börjar känna mig besatt av iste!!! Jag dricker det nästan hela tiden, just nu med!!!






LOVE

Dåliga föräldrar eller vad!!

Söndagarna är nästan alltid soliga och varma har jag märkt. Jätte skönt, så jag och Malhin gick och satte oss i parken och fikade lite. Vi hade jätte trevligt och vi stirrade på alla konstiga människor som var i parken. Bland annat så såg vi 3 par vuxna människor runt 30-35 kanske. Och så hade de med sig sin lilla son på runt 3 år. Fy vad dåliga föräldrar! De såg ut som uteliggare var fulla och satt och rökte på. MED DEN LILLA UNGEN BREVID DEM!! Det ena paret snackade om hur man skulle slåss medans de andra satt och blandade sprit Och ungen sprang runt! Men Hallå bra uppväxt den killen kommer få då!




Sen kom Emma in till SF, hon bor utanför i Danville. Så jag han träffa henne i typ 30 minuter innan jag skulle börja jobba! Sen när barnen sov så kom Malhin hit och vi satt ute i vår bubbelpool i typ en timme! AS NICE!!!
Så det blev en härlig söndag!



LOVE


Happy birthday!

Grattis på födelsedagen Nicole!!! 

Födelsedag gånger 2 blev det, ett av barnen fyllde också år så det blev pankaksfrukost med vänner och sedan bubbelpool! Så jag hade en kul förmiddag. Sen fixade jag mitt hår hemma hos malhin. Hahah, jag har nog aldrig kännt mig så ut tittad förut.. Det var när jag hade avfärgat hela mitt hår och gick och köpte hårfärg som jag kände att alla stirrade på mig!!! Jag hade lånat Malhins långa hoodtröja och dragit upp luvan så jag såg knappt något! Jag kände mig som en ganster!
Sen på kvällen så var jag med Malhin när hon jobbade och vi såg på filmen "Bilar" men jag somnade i mitten och vaknade när den var slut så jag vet inte om den var bra eller dålig!

Nu är Malhin här så jag uppdaterar med senare!!


LOVE


Helgen som varit.

Nu kommer det lite uppdateringar. Jag har haft mycket att tänka på och göra denna helgen! Jag kommer att lägga upp bilder så fort jag har hittat kamerasladden... Japp den är borta igen.. Jag undrar om jag är dålig på att hitta saker eller dålig på att städa???!!

Men iallafall så i fredags så gick jag ju till frisören och färgade mitt hår. Det blev en fin färg men helt fel vad jag ville. Det blev mycket mörkare och inte alls rött. Jag har nämligen gått och blivit rödtott!!! Inget mera mörkbrunt eller blont på ett tag. Fast jag älskar att vara brunett så kände jag att hur jag än färgade det så fick jag inte rätt på det och det var jätte mycket mörkare i topparna än uppe på huvudet. Så jag gick till min frisör för att fixa det men det blev jätte mörk och jag var tillbaka där jag var innan jag började avfärga mitt hår. Så efter lite tårara och argattaker bestämmde jag mig för att fixa det själv och det gjorde jag!! Och jag är rätt nöjd faktiskt. Ni ska få se bilderna.

Sen så gick jag och Malhin på bio vi såg "Date Night" Ni vet den där ett par tar ett annat pars reservation på en resturang och blir förväxlade med några kriminella typer. Den var bra, man satt vissa stunder och skämdes fär de var så pinsama och så satt man och skrattade med!! Så den rekomenderar jag.






LOVE

Jag ÄLSKAR Hamburgare!

Hahaha, det är nog ingen nyhet att jag gillar "skräpmat" men nu har jag kommit på att det är rätt så nyttigt med hamburgare ändå! Jag och Malhin ska till Burger Miester och deras hamburgare är så jävla goda OCH nyttiga. De är grillade istället för steckta i fett. Det märks myket på smaken!! Härligt, oj nu kom Malhin ner, jag sitter nämligen i hennes källare. Vi har varit och kollat på hennes barns fotboll.

Nu måste gå!! Min hamburgare väntar på mig!!



LOVE

Tur eller vad?

Idag så fick jag ännu mera panik över mitt hår! Så jag gick till frisören och frågade om de hade tid till att fixa min katastrofala hårfärg! Och det hade dem IKVÄLL klockan 7. Helt perfekt!! Jag blev så glad att jag fick en tid så snabbt!! För solen har blekt jätte mycket så det är guldoranget uppe i håret och brunt nere i topparna... snyggt! Nej, så det ska bli skönt att få en ny hårfärg. Hehehehe, jag har planerat att byta hårfärg helt! Så imorgon eller i kväll så får ni se!


LOVE

JAAAAAAA!

Jag hittade min sladd till kameran, så nu kommer bilder från helgen!







LOVE

Torsdag igen

Min dag hittills har varit gaska gå händelselös faktiskt. Men ändå en bra dag. Träffade Agata igen på college. Hon är också au pairfrån Polen, bor lite längre bort i SF bara. Så vi satt och snackade genom hela lektionen om allt möjligt! Så jag fick reda på värdens sjukaste grej. Polens president och massa viktiga människor dog i en flygolycka för inte så länge sedan. Hur sjuckt är inte det!? Alla dog och nu måste de hitta massa ersättare och sånt. Man vet ju att folk dör i olyckor men det känns konstigt när "viktiga" människor gör det. Hur tragiskt är inte det. Jag satt där och tyckte sjukt synd om honom.. och jag är inte äns polak! Konstigt..

Nu ska jag snart träffa Malhin. Vi ska väl göra något kul som vanligt, vet bara inte vad det blir!


LOVE

Hooooppaaaaa!

Nu var det bokat! Jag och Malhin kommer att hoppa fallskärm på min födelsedag på Hawaii! Hur läskigt kommer inte det vara. Men fan vad jag längtar! Så klockan 7 på morgonen kommer vi att bli hämtade av en buss som ska ta oss ut till stället där vi ska upp i planet och sen hoppa. Tydligen så ska man kunna se några av de andra öarna om det är fint väder när man hoppar. Det vill man ju, man hoppar ju inte fallskärm på Hawaii BARA för att HOPPA man vill ju se lite fin utsikt när man hänger där uppe! Och sen så blir vi skjusade hem med bussen också! Fy, det känns som om det kommer bli en grym upplevelse. Jag vet inte riktigt hur högt vi kommer att hoppa från, har glömmt det. Men högt som högt!
Nar vi bokade så kändes det helt sjukt.. jag kan inte riktigt fatta än att vi ska åka till Hawaii och sedan hoppa... Kommer jag våga hoppa?! Jag hoppas det. Det är hur lätt som hellst att skiva "oh, jag kommer inte vara rädd för att hoppa" Men det kommer jag nog vara. Vem skulle inte vara rädd? Du hoppar ut från ett flygplan ner mot marken! Den som säger att han inte är rädd måste ha problem!





LOVE


The Pretty Reckless

Hela dagen har jag gått och lyssnat på två låtar om och om igen! Det är låtar från The pretty reckless, Bandet som jag nämnde igår. As balla, gillar de skarp. Alla Taylors haters kan bara sänga sig i väggen för hon kan sjunga och hon gör det fan med attityd. Det gillas. Rock on bitches! Säger jag bara! Haha
Never was a girl with a wicked mind, but everything looks better when the sun goes down..

Så nu sitter jag hemma hos Malhin medans hon jobbar.. Jag sitter och lyssnar på låten Zombie... hääärligt!

Jag har fortfarande inte hittat min slad till kameran. Så går det när man snabbstädar i panik innan städerskorna ska komma och dammsuga mitt rum!



LOVE


Dagens chock..

Jag skrev ju innan om filmen Kick Ass och nu kommer jag göra det igen. Det är så att filmen innehåller väldigt mycket bra musik. Jag gillar i stort sätt alla låtarna i filmen.  Men denna är extra bra. Den spelas i eftertexterna och jag kommer ihåg att så fort jag hörde den så älskade jag den!!! Men vet ni vad, Det är ju Taylor Momsen, från Gossip Girl, som sjunger med sitt band, The Pretty Reckless!!! Det hade jag fan aldrig gissat. Jag visste ju att hon sjöng men jag trodde inte att hennes band var så bra!

Lyssna in den!





LOVE

Meeen EEEUH!

Nu sitter jag hemma hos Malhin, hon städar och jag bloggar, rättvist! Hehehe. Slutade tidigt idag så jag åkte downtown för att köpa en födelsedagspresent till ett av barnen. Alltså, jag är inte bra på att köpa presenter. Jag får beslutångest och kan aldrig bestämma mig. Idag stod jag och valde mellan ett spel och några böker. Jag köpte två böcker men jag är inte helt säker på om jag vill ge honom böcker... Jag får väll vänta och se om jag ångar mig.

Så när jag skulle ta tåget hem han jag åka en station innan tåget fick tekniskaproblem och alla fick gå av. Typiskt eller vad, så jag fick ta bussen iställen och den var ju proppfull! För alla fick ju ta bussen istället.. Så jag trycker mig in i bussen och då står det världens äkligaste man, svettig, stinker och antagligen hög brevid mig. Det fanns ingen annan plats så jag hade inget val.. Då dörjar han små prata med mig om att han nästan pussade mig och att jag hade perfekta läppar, stönade och massa bullshit! Jag försökte flytta längre bort men han flyttade efter. Inte för att jag flyttade mig så långt. Men efter några hållplatsen gick äcklet av! Tack och lov!!

Så det tog mig 50 minuter att komma hem till Malhin. Normalt sätt tar det runt 20 minuter.


LOVE


Måndag igen..

Det blev en helt vanlig dag. Träffade Marina när jag hämtade upp den äldsta så gick hem tillsammans med henne och hennes barn. Kul kul. Senare på kvällen så gick jag, Malhin och Anja på bio igen!. Vi såg Kick-Ass. Hahaha fy vad blodig den var!! Alla bara sköt och högg i varandra fast att det var en komedi! Den var roligt med!
Den handlar om en kille som vill bli superhjälte och rädda andra men han värsta mesen och sånt. Så han beställer en våtdräkt och springer runt i den! Haha!

De satt några killar brevid mig som var precis som killarna i filmen!! Ursäcka men de var helylle töntar.. Så kul att se deras reaktioner!

 

BTW, killen som spelar huvudrollen är tillsammans med en kvinna som är 43 år gammal och de är förlovade och hon väntar barn med honom! WHAT!!

But Hey, Age is just a number, baby!!!


LOVE


Sunday bloody sunday!

Au pair mötet igår var helt okej. Vi träffades och satt och solade och lekte några lekar. Det var inte så många som kom och det var faktiskt skönt. Sen så gick jag och Malhin till Stow Lake. Det är en liten sjö mitt i Golden Gate parken. Där så hyrde vi en trampbåt i en timme. Haha, det var kul!!! Vi var inte de snabbaste på att trampa men vi hade race med några ankor och vi vann! Vi såg sköldpaddor med, så söta de var.
Men FYYYYY vad svettigt det var igår! När vi satt på "mötet" så höll vi på och dö av värmeslag allihopa. Fast hellre det än att frysa.

Sen så åkte ci downtown och åt på Mel´s drive in. Hamburgare igen! Gott gott, och så blev det bio på kvällen. Vi såg The last song, ååååååååh, vad snyfftig film! Men den var jätte bra. Fast det var rätt så mycket som inte var med i filmen som är med i boken. Men det varade ändå i 2 timmar så den hade blivit alldeles för lång annars. Den rekommenderas!


VEM HAR ÄTIT UPP MIN SLADD TILL KAMERAN!!! JAG KAN INTE HITTA DEN som vanligt!!!!


LOVE

College

FINNSDET NAGOT VARRE ...? NEJ JAG TROR INTE DET... Sitter i datorrummet och har varit klar mede alla uppgifter i en timme. och vi slutar om 30 minuter! Sa om en timme sa kommer det bilder och en video fran igar!


LOVE


aaaha!

Solen skiner och jag gissar på att det är varmt ute! (Har inte gått ut ännu så jag vet inte) Och Det passar skit bra, för idag är jag ledig heeela lååånga dagen. Härligt, så idag ska det utforskas och gå på au pair möte! Vi ska träffas i Golden Gate parken och bara umgås. Kul faktiskt!

Nu ska jag byta om. Sitter fortfarande i pyjamas, hehe.


LOVE


Lea blev 21!

Igår kväll så träffades vi 4 tjejer och firade Lea. Det var första gången som vi tröffas alla fyra. Det har varit att alla har haft föräldrar och sånt här och jag åkte till Florida, så det var ett tag sen. Vi gick till ett ställe nere på Haigt street, hippie gatan med alla uteliggare. Vi gick till ett ställe som är som en bar/resturang. Så där satt vi och hade det kul. Lea och Marina satt och drack öl och drinkar medans jag och Malhin drack vatten... KUL! Haha, men det gjorde inte så mycket. Lea hade det nog roligast hon blev fullast med! Haha, stackars Lilla Lea det är inte lätt att vara 21, speciellt inte dagen efter!

Så idag åkte jag och Malhin Fisherman´s Warf för vi skulle möta de andra, trodde vi. Men de var inte där så jag och Malhin gick och åt på Hooters. Det var första gången jag var där och det var väldigt annorlunda. Det är typ en resturang/sportbar och servitriserna går runt i vita linnen och orangea super små shorts, jag skulle kalla det trosor med hög midja. Jävlar vad god friterad kyckling de har! Mummms!

Sen mötte vi Lea och gick och åt frozen yoghurt och shoppade lite och sedan åkte vi hem. Jag köpte massa assecoarer på.... H&M, ja hur svenskt kan det bli! Men i alla fall jag köpte rinagar, armband, solglasögon och skärp. Kan man bränna 47 dollar på assesoarer? Ja det kan man tydligen!

Och nu så jobbar jag, barnen sover så jag passar på att blogga lite och nu ska jag foträtta läsa i min nya bok, Vampire Acadamy. Lea som tipsade mig och Malhin har också läst den så jag kände att jag måste nog också göra det!


LOVE


Dancing KING!

Här kommer videon på killen som jag coh Malhin såg på stranden. Jag upptäckte när jag såg videon att jag inte låter så glad, men det är jag! Jag var bara djupt koncentrerad på att filma honom!!

Här kommer den!



LOVE

Veckans kommentar

Jag vet att det var länge sen sist jag körde en kommentar och det kan bero på att alla i min närhet har varit för smarta eller så är det för att jag glömmer alla så fort jag hör dem?! Är inte säker på vad ännu! MEN denna kommer jag ihåg... kanske för att det var jag som sa den och för att jag och Malhin har den som en sån mening som vi säger då och då och hela tiden!

Den hördes sägas av mig när jag och Malhin var ute vid Fisherman´s Warf, fär några veckor sen.

- " Jag är lite torr i lungorna, jag måste dricka.."

Kanske inte det smartaste jag har sagt men vad ska man säga!?


LOVE

Solnedgången vid stranden

Jag och Malhin åkte ut till standen för att titta på solnedgången... Tror ni inte då att det var målningt där ute! Så vi såg ingeting. MEN Fy jag såg den roligaste dansen någonsin! Brevid oss så stod det en kille och danade eller vad han nu höll på med. Vi höll på att dö av skratt där ett tag! Han brydde sig inte om att folk såg hans dans/areobics! Så jag gjorde en liten film av honom, för detta måste visas för världen! Så jag ska bara klippa till den och lite sånt innan den hamnar på bloggen. Så det gjorde inget att vi inte fick se solnedgången... En annan gång så!

Och idag har vi fått tillbaka pengarna från vår Hawaii resa som vo bokade och sen avbokade pga fel flygtider. Så idag kan vi boka om den!!!! NU JÄVLAR!
Så jag känner på mig att det kommer att bli en bra dag idag. Jag ska kilppa mig, äntligen. Har inte gjort det det senaste halvåret... uuups! Och sen boka om Hawaii och sen ut med alla tjejerna för Lea Fyller 21 imorgon, men då jobbar hälften av oss så vi ska fira lite idag och lite imorgon och lite på söndag!!!!

BTW, Jag har en plan.... den kommer inom en snar framtid! Heheh!

Den dansande killen!

Ser ni så ljust mitt hår har blivit tack vare Florida!


Det kom 2 pelicaner flygandes. Jag försökte fota dem för de är rätt coola birds!, men de var för snabba..




LOVE


Lalaalaa LA

Denna låten är konstig.. Jag gillar den samtidigt som jag hatar den! Den fastnar liksom på huvudet... Jag går runt och sjunger " I´m not your boyfriend baby! " hela tiden! Jag kan inte bli av med den...! Den känns liksom lite för mycket hip hop för min del.. YO!
Och det är ju ingen låt som man vill gå och sjunga högt inför barnen heller... För förra veckan gick jag och sjöng " I love rock n roll..." Ni vet klassikern med Joan Jetts?!
Men jag har nog tröttnat på den snart iaf!






LOVE

Hur svårt kan det vara?!

Igår så åkte jag och Malhin till 9: avenue. Inget speciellt bara det närmaste Citibank kontoret!!! Haha, så vi åkte dit och fixade lite saker och sen köpte vi lite fika på Starbucks och GICK hem. ( Observera att vi tog tåget dit! ) Haha, det var kul.. Vad lite frisk luft kan göra.
Jag gick äntligen in till frisören och beställde en tid till att klippa mitt hår. Jag har inte klippt det på ett halvår, fy skäms på mig! Så på fredag kl 7 ska jag klippa mig! Ska bli härligt att få bort det slitna i håret och min hårfärg ska vi ju inte snacka om! Men det fixar vi senare!

Jo, vi skulle då boka Hawaii resan igår och vi hittade ett perfekt hotell som ligger jätte bra och allt sånt babbel.. Så vi bokade och så skulle vi kolla på bokningsbekräftelsen och då ser vi att vi har fått helt fel flygbolag och as dåliga flygtider. Malhin ringde och snackade med sidan som vi bokade genom och då dör telefonen mitt i alltihopa!! Men vi fick ordning på allt och nu så är det fixat till 90%!! Jag vill åka NU!




LOVE

HAWAII!

Igår kväll så träffade jag Malhin och Lea. Jag och Malhin tittade på olika hotel på Hawaii, för det är ju dax att boka det nu. Så den 26 juni flyger vi till Hawaii och stannar där över min 20 årsdag och i en vecka!! Längtar redan!!
Hahaha, igår så skulle jag ta ut pengar från mitt konto och ge till Malhin så att hon kunde sätta in de på sitt så att vi kunde boka. Men fy vad jobbigt det var! Jag fick ta ut 800 dollar i 20 sedlar!! Det blev värsta gangster sedelbunten! Och sen ge dom till Malhin som satte in dem. Sen skulle jag ha ut 200 till men då funkade inte bankomaten! Jag hade säkert tömt den på cash!! Hahaha, det var fan den roligaste gången jag tagit ut pengar. Fy vad töntig jag är! Och jag älskar det!!!

SEN gick vi och köpte glass och kollade på John Tucker must die! As ball film!


Så nu ska jag snart gå hem till Malhin så att vi kan boka allt så att det är klart.



LOVE



Disney World!

Var lätt ett ställa jag vill besöka igen. Vi var där i två dagar och jag hade lätt kunnat vara där i vecka och fortfarande ha saker kvar att se! Det är jätte stort med olika parker med olika teman som typ djur och magi.
Parkerna är vå stora att man måste ta bussen i mellan dem och hotellet, som för övrint var som en liten by med massa olika hus och byggnader.
Vi bodde i en träkojja! Kul, som bara den. Det var en rund stuga i skogen upp i luften. Enda nackdelen med det var att jag fick 7 myggbett.. På benen och man kan ju inte gå och klia sig på baksidan av låret offentligt. För det ser ju lite.... knepigt ut...! Det fanns en liten flod precis intill skoggen där vi bodde. Så vi tog båten in till centrum av hotellet där det fanns en resturang och lite sånt.

Ursäkta men jag måste bara snacka lite skit om vissa människor.. Jag har aldrig sätt så många FETA människor på ett och samma ställe. De var så stora tt åkte i rollator! Här på andra sidan USA så är alla träningsmänniskor och väldigt medvetna om hälsa och mat. Men inte där! Jag tycker så synd om dem. Att de inte kan röra sig fritt på grund av att de är så stora. Tragiskt..
Och inte nog med det, Dolly Partons frisyr är fortfarande modedär omkring! Men fy!! Hahaha...









Min nya Man!!

Ett av de andra trähusen!



LOVE


Florida.

Jag ÄLSKAR Florida!! Fy, vad det är härligt där!! Soligt, stränder och INGA backar!! Det händå massor roligt i Florida så jag vet inte vad jag ska börja med..
Vi bodde hos morfaren i nästan en vecka, hade stranden utanför fönstret och poolen på andra sidan huset. Sen var vi på Disney World i 2 dagar.

Flyget dit tog 15 timmar med tidsskillnaden och allt sånt. Mellanlandade i Dallas, Texas och man märkte av Cowboy känslan. Ballt som bara den att det faktiskt är så vissa människor lever.
I stort sätt så var det tennisbanan, poolen och stranden som gällde varje dag. Såååå skönt, så nu har jag jobbat med upp min bränna! Men den kommer nog försvinna snart i alla fall.
Men jag såg några speciella saker med:

- Jag såg en rymdraket skjutas upp i rumden med en raket. Det var en tidig morgon och jag måste nog säga att det var det ballaste jag sätt på länge! Himlen blev orange av "elden"

- Jag såg en död havssköldpadda på stranden. Den var ganska stor. De kommer ju upp på land för att lägga sina ägg någon gång i maj.

- Jag säg massa ödlor springa runt i buskarna där vi bodde! läskigt!

- Jag såg en stor fet "fisk" och ett splash i havet, nära strandkanten! Hur läskigt är inte det, efter det så badade inte jag mer i havet!! MAN VILL JU INTE BLI UPPÄTEN! Det finns ju HAJAR där!

- Var på en tennisklubb. Jösses vad jag kände mig felplacerad bland alla märkeskläder och pastellfärgade pikétröjor!

-Brände mig som fan!!

-Härliga strandpromenader. Jag älskar verkligen havet!

Jag har nog missat hälften av vad som hände, men jag kan ju inte hålla koll på allt!


Mer folk än så här blev det inte på stranden eftersom en var typ privat.

Så här blek var jag första söndagen innan jag gick till stranden och solade  4 timmar och brände min rumpa och mina lår så att jag hade ont i 2 dagar varjegång jag satte mig ner!!

När raketen lyfte!

Jag älskar denna bilden! Så härlig.

Dessa äkliga sakerna bodde överallt!


LOVE

Blame it on the pop!

Coolaste remixen jag hört på länge. Alla top 25 låtarna från 2009 är med. Ballt!
Man blir glad av den med!





LOVE


Nu är jag hemma!!

Kom hem från en helt underbar vecka i florida! Det var sol och bad som gällde alla dagar. Det kommer inlägg om det sen när jag har laggt över alla bilder från kameran. Så idag blev det en lugn dag. Jag, Malhin och Lea såg på Titanic. Jag är en riktig bölgris när jag ser den!!! Sist vi såg den så var det likadant. Jag och Malhin sitter och snyftar på samma ställe varje gång medans Lea bara sitter som helt vanlig och stirrar. Värsta poker facet!
Jag fattar inte att vissa människor inte reagerar på sånt. Gråtfilmer i allmänt är ju rätt vanligt och vi 4 tjejer har ju sätt rätt så många. Vi andra på biografen sitter och gråter medans Marina och Lea bara sitter helt vanligt. Jag tror bara jag kan komma ihåg en eller två gånger jag har sätt de gråta till någon film. Konstigt!

NU sitter jag och uppdaterar mig på internetfronten. Har inte haft datorpå en vecka. Hur fan kan man leva utan det?!


LOVE

Snart FLORIDA!!!

Om 10 timmar går planet, alltså kl 7 imorgon, PÅ MORGONEN!, så kl 5.30 åker vi. Så det blir ett kort sista inlägg denna veckan och för nästa. Jag tar med mig datorn men jag tror inte att jag har internet. Men jag kommer ju ändå bara ligga på stranden och vid poolen och sola!

Idag träffade jag Malhin som kom tillbaka från roadtripen till L.A. Hennes familj och moster med man och kusin var också med. Så det var kul att träffa dom!

Det är ju skärtorsdag idag så jag får väl säga GLAD PÅSK!!!



LOVE


hahahahahahahah HA!

Alltså, shit vad jag blev rädd när jag såg denna videon! Är ni lätt skrämda ska ni nog inte se den! Jag låg i sängen och halv sov och kollade på klippet via ipoden. Och shit jag kastade iväg min ipod så jävla långt bort från mig som jag kunde! Jävlar säger jag bara!
Kolla själv och se! Fast nu har jag ju redan tagit bort halva spänningen..




LOVE

Regn...

Idag har det varit skit väder halva dagen och ännu mera skit väder andra halvan av dagen.. Så faaaan vad skön det ska bli att åka på fredag, 29 grader varmt, sol och ett hus på stranden!
Såå idag började jag packa alla kläderna. Och det var tur att jag gjorde en lista för jag höll på att glömma bikinin. Hur kul hade det varit liksom!  Och jag tror att jag kommer att få plats med allt skit som ska med och som jag inte kan leva utan. Så det är bra, mycket bra faktiskt.
Jag har även lagt över en massa bilder från min kamera till datorn. Så att jag kan leka papparazzi. Heehee.

Hittade lite från aupair mötet föra månaden. Men Marina har fortfarande de bästa bilderna, måste få dom av henne snart!









LOVE

The Acadamy of Science

Det är ett coolt ställe här i San Francisco. Det är typ som Universeum i Göteborg. De har levande djur inomhur och en mini jungel och en undervattensvärld, där man bland annat kan klappa sjöstjärnor. När jag jobbade lördags så gick jag dit med barnen. Jag hade det jätte kul! Det var första gången som jag var första gången som jag var där så det var coolt. Jag vet att Malhin och Lea har tagit sina barn dit massor av gånger så det var kul att äntligen få komma dit!
Jag klappade 3 sjöstjärnor och jag provade på hur det känns när en anakonda klämmer ihjäl sitt byte och jag kände hur det känns när en ål är elektriskt! RESPEKT ELLER VAD!!! haha!

Jag har bara några bilder för min kamera OCH mobil dog efter typ en halvtimme!




Ser ni fiskarna! Där var en FEEET fisk som var typ 1.5 meter lång och helt svart!
Läskig var den med!




LOVE

RSS 2.0