Skojjjja?!!

Pratade med Malhin igår via skype, jag berättade lite om den nya familjen och allt sånt. Jag visste ju att familjen bodde i centrala SF precis som Malhins familj gör men jag hade inte räknat med att det var SÅ nära!! Vi googlade addressen bara för att se hur nära vi bodde och det var bara 2 blocks mellan oss!! Det vill säga omkring 5 minuters gångavstånd!!! SJUKT!! eller vad!
Av alla matchningar jag kan få i hela USA så hamnar jag nästan granne med Malhin!!

Den nya värd familjen ska ringa mig i eftermiddag!! Jag tror att jag är nervös :S Men jag pratade med min LCC igår, och hon sa att jag kan smyga in i samtalet med familjen att de kan ringa min LCC och prata med henne. Så ska hon sälja in mig! haha HOPPAS på denna nya familjen, den verkar bra :)


LOVE

San Fransisco?

Idag har det varit rusningstrafik på Cultural Cares huvudkontor! Jag har nämnligen fått 2 nya matchningar idag :) Båda i San Fransisco och det är ju kul! Den första matchningen varade bara i typ en och en halv timme, jag skulle precis skicka ett mejl till dem men när jag tryckte på min CC sida så hade jag en annan match med en annan familj :D Så jag mejlade dem istället och de verkar helt okej. Det bästa är att de bor mitt i SF så det blir förhoppningsvis nära Malhin. För väl se om det blir något med denna familjen, de ska höra av sig i morgon!  HOPPAS!! Men det är lite synd hade velat stanna i L.A men "whaaat the fuck" hahaha


LOVE

Obs!

Jag har glömt att berätta att jag har flyttat hem till min LCC! Det var i fredagskväll när jag höll på att slinga mitt hår som assistenten ringde mig och sa att familjen ska åka till Las Vegas  och de tyckte att det var bäst om jag flyttade ut! Så jag blev lite chockad, för jag hade bara några timmar på mig att packa! Men det löste sig. Men fy vad det var konstig stämning i huset på lördagsmorgonen. Pappan var jätte otrevlig och hjälpte inte mig med väskorna ned för trapporna, han sa knappt hej då... Så nu känns det skönt att jag har flyttat och kan slappna av lite.


LOVE

Six Flags!

Jag har blivit urkass på att uppdatera och jag vet att det störande. Men jag har inte pallat och så har jag haft för mycket att tänka på. Som igår så var jag på ett stort nöjesfält, Six Flags. Det var bättre än Liseberg! Det fanns massor av stora bergochdalbanor överallt! och de var sjukt kul. I vissa stod man upp medans man åkte andra satt man baklänges och i en låg man nästan platt på magen så det kändes som om man flög!

På matchnings fronten, så fick jag en ny familj i går men det kändes inte heller rätt, de var super insatta i hästvärlden och det är inte jag. Så jag tackade nej imorse. Jag vill vara kvar här i CA men jag vet inte om det går. Jag ringde även Hannas LCC och frågade om hon visste någon familj, hon hade några men hon var inte säker på om de var rätt för mig. Så jag mejlade henne imorse om allt som hon behöver veta om mig för att matcha ihop mig med en ny familj. Nu ska jag jag uppdatera mig med lite Idol maraton!


LOVE


Här går det undan!

Jag är ju i rematch och jag har redan hunnit med att få en ny familj som jag tackade nej till. Det hände igår, jag gick runt på The Grove och väntade på Hanna när min LCC ringer och säger att de har hittat en ny familj till mig! Efter att jag pratat med henne dröjde det kanske bara  30 minuter och sen ringde den nya mamman! Hon verkade jätte trevlig och allt sånt. De hade två små pojkar på 5 och 7 år. Jag blev jätte glad MEN denna familjen verkade helt okej men det känndes inte helt rätt heller och dessutom bodde de i New Hampton. Jag bill ju egentligen inte vara på den sidan av landet, men samtidigt så spelar det nästan ingen roll... Jag vet inte. Kanske gjorde jag fel att tacka nej, eller så får jag snart en mycket bättre familj, vem vet!  Så idag Mejlade jag Stephane på Cultural Care, som har hand om allt sånt här, och frågade om det fanns någon möjlighet att stanna i CA men det verkade inte som hon trodde det... Så nu väntar jag på en ny matchning!! HOPPAS HOPPAS!!!



LOVE

Musik

Nu kommer det mera musik tips! Denna låten gör mig så glad just nu :) Den är även med på soundtracket till min nya favorit film "Sorority Row" och det gör den bara ännu bättre :D Lyssna på den om ni inte redan har hört den!


Nä, nu måste jag sova! GODNATT ALLIHOPA!





LOVE

Vill ha!

Jag har blivit ett riktigt sko freak! Har redan köpt massor av skor! Kollade på senast idag.. :P Var inne på H&M´s hemsida och då hittade jag dessa! NICE

Skor


LOVE

Rematch

Har haft mycket att göra och tänka på så jag har inte haft tid att berätta att jag är i rematch. Väntar på att få en ny familj. Som ni kanske har märkt så har det inte fungerat så bra hos min nuvarnade värd familj. Och nu ihelgen blev det bara för mycket, på alla plan. Blev ett stort bråk ( det v ar inte mitt fel) om ett litet missförstånd! Så igår så hade vi exit möte. Men jag blir fan less på hur familjen behandlar mig hela tiden. Idår fick jag köra och köpa medicin till mamman, men det var precis när vi skulle ha mötet så jag missade 25 minuter och när jag kommer tillbaka så är det nästan över! Så jag hade ingen chans att berätta min sida av historien. Och idag så påstår assistenten att jag redan har fått en check på ca 500$ Vilket jag INTE har! Jag menar det är ju något som jag borde komma ihåg eftersom jag knappt har några pengar kvar... Om jag hade fått den så hade jag ju löst in den direkt! Men nej då. Hon hävdar att jag har fått den... 

Men nu ska jag träffa Hanna, det ska bli kul! :D Jag måste fråga henne om vi kan åka in om någon mat affär för jag har inte ätit på hela dagen och nu är klockan snart 7 på kvällen. Eftersom jag bara bor hos familjen nu och inte jobbar, så får jag inte äta deras mat! När vi pratade om det igår så valde jag först att jobba men sedan så övertalade pappan mig att jag inte skulle göra det, så de vill inte ha mig här!! Känns ju bra! J'''la Familj, de tror att de kan behandla folk hur som hellst!

Nu ska jag ut och ÄTA, ha det bäst!
(Kände att jag behövde vara lite positiv!)



LOVE

Farmor!

Idag fyller min farmor år! Så jag tänkte säga grattis till henne, GRATTIS GRATTIS! Hoppas du fick en bra dag! Synd att jag inte kunde vara med bara :(
Saknar er där hemma!!



LOVE

Min efterlängtade LÖRDAGSKVÄLL!

Jag var ju ledig igårkväll, för första gången! Och kvällen var sjukt kul! Jag hämtade upp Megan vid 7:20 pm och sedan Hanna och Mashi lite senare. Vi skulle dra till Alexandro, som bor ute i Pasadena. Fast allt blev snabbt plannerat så vi var inte säkra på vad vi skulle göra. Men vi hade med oss badkläder för någon nämnde nåt om det :S Sååå efter att jag hämtat alla så körde vi vidare till Alexandro. Jag var jätte hungrig så vi bestämde oss för att äta något. Men alla ville ha olika, så det slutade med att det blev McDonalds för min och Hannas del!

Vi tog en runda in till "Pasadena city" Det blev biobesök! Vi såg skräckisen "Sorority Row" AS BRA!!! Jag tyckte inte att den var så läskig, bara mycket spännande och rolig! Filmer var rolig för det var lite humor i den samtigigt som den skulle vara läskig! Men enligt de andra så var den läskig, de två äldsta i gänget lämnade biosalogen!
Så när filmen var slut så gick vi till en annan film, där de andra var. Och den filmen var ju knepig.. först så skrattade man och satt man där och grät :/ Komedi på torr nivå/ Djupaste filmen om en bedrövlig människa!




Inne i biosalongen
Movie

Jag lämnade ett litet meddelande i smutseninne i parkeringshuset på vägen hem!
Så nu står det "Hi, au pair ROCKS!!"
Meddelande



LOVE

JAAAA!

Jag är LEDIG i kväll! Jorden stannar! Äntligen, har väntat på denna dagen länge! Så nu ska jag hoppa in i duschen och sen ut och träffa lite folk. Måste på något sätt fira detta!



LOVE


Brev

Idag fick jag ett brev från min moster! Blev super glad, TACK! Jag låg ute och solade och så kom den äldsta tjejen ut och viftade med ett kuvert med massa frimärken på. Det första jag tänkte var " åh någon har skickat nötkräm" Och jag hade rätt! Jag fick ett långt brev med massa olika frågor, om hur jag har det osv! Jag blev 5 nötkrämspåsar rikare och hundra gånger gladare! Gud vad skönt det var att få ett RIKTIGT brev, istället för via datorn även om det är skit kul det med!
Så där satt jag i solen och läste Twilight och åt nötkräm! LOVE IT


LOVE

Kan det stämma?

Hörde denna låten på radion och jag kände att den stämmer väldigt bra på hur jag har jag känner mig, fast jag är ju inte känd och jag har nog redan vaknat upp dagen efter och känner av bakfyllan!! haha




I hopped off the plane at LAX
with a dream and my cardigan
welcome to the land of fame excess,
am I gonna fit in?

Jumped in the cab,
Here I am for the first time
Look to the right and I see the Hollywood sign
This is all so crazy
Everybody seems so famous

My tummys turnin and I'm feelin kinda home sick
Too much pressure and I'm nervous,
That's when the taxi man turned on the radio
and a Jay Z song was on
and the Jay Z song was on
and the Jay Z song was on

CHORUS:
So I put my hands up
They’re playing my song,
And the butterflys fly away
Noddin’ my head like yea
Movin my hips like yea
I got my hands up,
They’re playin my song
I know im gonna be ok
Yea, It's a party in the USA
Yea, It's a party in the USA

Get to the club in my taxi cab
Everybody's lookin at me now
Like “whos that chick, thats rockin’ kicks?
She gotta be from out of town”

So hard with my girls not around me
Its definitely not a Nashville party
Cause’ all I see are stilletos
I guess I never got the memo

My tummys turnin and I'm feelin kinda home sick
Too much pressure and I'm nervous
That's when the D.J. dropped my favorite tune
and a Britney song was on
and the Britney song was on
and the Britney song was on

CHORUS:
So I put my hands up
They’re playing my song,
And the butterflys fly away
Noddin’ my head like yea
Movin my hips like yea
I got my hands up,
They’re playin my song
I know im gonna be ok
Yea, It's a party in the USA
Yea, It's a party in the USA

Feel like hoppin' on a flight (on a flight)
Back to my hometown tonight (town tonight)
Something stops me everytime (everytime)
The DJ plays my song and I feel alright

CHORUS:
So I put my hands up
They’re playing my song,
And the butterflys fly away
Noddin’ my head like yea
Movin my hips like yea
I got my hands up,
They’re playin my song
I know im gonna be ok
Yea, It's a party in the USA
Yea, It's a party in the USA

So I put my hands up
They’re playing my song,
And the butterflys fly away
Noddin’ my head like yea
Movin my hips like yea
I got my hands up,
They’re playin my song
I know im gonna be ok
Yea, It's a party in the USA
Yea, It's a party in the USA



LOVE


Sola!

Idag har jag varit ledig. Skönt, så jag passade på att läsa ut min bok ute i en sol stol i trädgården. Jag fick av min moster innan jag åkte hit, och den handlar om mord på Sjukhuset hemma i Ängelholm. Den var bra, men jag föredrar nog lite LÖÖVE istället!

Nu sitter jag på mitt rum och väntar på att Hanna ska svara på meddelande till henne på Facebook. Vill hitta på något annat idag och jag tänkte faktist gå till en tatuerare och fråga ifall de har någon tid till min nya tatuering! Jag har varit sugen på att tatuera två noter rätt så länge nu. Ville först göra det innan jag åkte men hade inte tid eller pengar och nu börjar det bli lite bättre på båda fronterna! Så jag får se om hon vill sölja med mig, för jag går inte dit ensam...! Nålar är ju inte min grej!



LOVE

Tisdag

Denna dagen kände jag mig  mycket duktigare som au pair! Jag körde den äldsta till skolan och sedan hade jag hand om den lilla hela förmiddagen innan det var tid att hämta hem den äldsta igen! Normalt sätt så brukar jag och den lilla för det mesta titta på tv, rita och leka med ett spel. För det finns verkligen inget att göra i detta huset, om man kommer in här så kan man inte tro att här bor barn överhuvudtaget! Jag har försökt komma på så mycket som möjligt men nej. Men NU var vi ute i trädgården och lekte med några stenar jätte länge och sedan gick vi in och byggde en kojja under köksbordet. Och jösses vad den lilla blev glad, tror inte att hon har lekt så mycket så länge! Så det var kul :)  

Kvällen spenderades på The Grove med Hanna och på The Chesecake Factory! De har jätte god mat där! Jag åt någon friterad kyckling med apelsinsås och ris. SÅÅ gott! Rekomenderas :)



LOVE

Mötet..

Mötet med min LCC, assistenten och jag gick bra! Jag var lite orolig för hur det skulle gå, Jag kände mig redan lite less på detta och hade pratat med mamma och pappa tidigare under dagen så jag var lite Känsloladdad om man säger så. Men det gick bra, vi pratade igenom lite vanliga frågor och så hade jag ju mina punkter som jag ville ta upp. Men de hade jag mejlat till min LCC innan så han flätade in dom i de andra frågorna. Tydligen så är min situtation med värdfamiljen olaglig :S eftersom jag redan har jobbat över och lite sånt.
Och jag insåg under mötet att inte har det som jag ska, till exempel så ska mangå igenom varje dag vad som har hänt och hur det har varit under dagen, det gör inte vi. Det är massa som jag har missat och familjen också på grund av att föräldrana inte är hemma. Men de blir nog ändring på det snart, hoppas jag.

Min LCC är verkligen jätte bra, jag kände under hela mötet att hon är på min sida och stöttar mig! Hon nämde även att familjen måste se till att detta blir en rolig upplevelse, för att vi au pairer har ju betalt för att komma hit och se use och leva i en amerikanskfamilj och upplava så mycket som möjligt. Vi är inte här bara för att jobba och se hur rika familjer har det, För många tror att vi bara åker hit för att jobba och att vi är fattiga! Och vi åkte inte hit GRATIS! det trodde nog assistenten och jag tror att resten av min familj tror det också... eh OKEJ! Så nu känns det bättre med allt och jag ska snart få ett nytt schema så att jag förhoppningsvis kan få vara ledig på helgerna!



LOVE


Skolan

Idag fick jag köra den äldsta till skolan för första gången, skönt med lite omväxling om dagarna :) Så nu är det bara den lilla och jag hemma. Lite trist för jag måste gå upp 5.45 istället föt 8.30 som jag gjorde innan. Men det gör inte så mycket för jag slutar tidigare. YEES! 
 
Snart kommer min LCC hit för vi ska ha vårt TVÅ VECKORSMÖTE, Observera att jag har varit här i snart 5 veckor! Men familjen är ju inte hemma så det blir bara LCC:n jag och assistenten. Vi behöver ta ett snack om mitt schema :P



LOVE

Jag vill!!

Läste på malhins blogg att The all american rejects ska spela i San José  som ligger nära Malhin. Jag vill också se dem! De ska spela där nu denna helgen, men jag måste kanske jobba men jag vägrar nästan! Jag vill upp till MALHIN! Det roliga är att vi har pratat om vilka artister och band vi vill se när vi är i USA och AAR är ett av dem, så det hade varit as ballt att se dom :) men vi får se...

Om ni inte vet vilket band jag snackar om så lyssna på dem snarast! De har gjort jätte många bra låtar!




LOVE

Manhattan beach

Ja var ska jag börja! Jag hade fått mejl om att det skulle vara möte på stranden med 5 andra LCC grupper, mötet skulle börja kl 11 SHARP! Men efter ett litet missförstånd så missade jag hela mötet! Det började med att jag blev hämtad av Hanna och Megan, vi skulle även hämta upp Mashi och Alex. Men på vägen till Alex så hämtade vi upp Hannas badkläder och då kommer jag på att jag har glömt mina hemma! Typiskt! Så efter att vi hämtat Alex så körde hem till mig igen så att jag kunde hämta min bikini. Efter en halvtimme så hämtade vi upp Mashi som hade nyktrat till sen gårdagen! De andra hade varit ute på någon klubb och festat medans jag jobbade... :/ Efter två och en halv timme så lämnde vi äntligen Los Angeles! hahah, så vi var inte på stranden förens klockan 2. Och då insåg de andra att jag skulle varit med på mötet och jag insåg att de bara hade åkt dit för att träffa andra au pairer! Så det var helt rörigt. Jag visste att jag var tvungen att vara tillbaka snart, för jag skulle fortsätta jobba efter mötet. Men de andra skulle inte förens om några timmar! Så jag snackade med min LCC och vi kom fram till att det var bäst om jag åkte med dem hem även om det skulle bli senare. Så det var helt rörigt!

Tittade på MTV Musik Video Awards, senare på kvällen. Men jag missade det bästa! Såg bara den sista timmen så jag missade den nya New moon trailern och massa framträdande som jag ville se... :/ När man väl är i samma land som galan så missar man den!

Pratade även med April även kallad  Nicole via skype! Det var evigheter sen vi pratade! Så det var kul att snacka lite skit :) Tiden går så fort här så fort sådet känns som om man åkte hemifrån för bara någon vecka sedan!

Snart där!

Så här fint väder hade vi..
The beach
 ..Och så här blev det sen!
Piren
 

Tjejen som låg brevid oss på stranden fick en ångest attack så det kom massa lifeguardsbilar och en brandbil.



LOVE

9

När jag väl var hemma i lördags så ville barnen gå på bio vilket jag kanske inte var helt sugen på men de ville ju! Så efter att vi bestämt vilken film vi skulle se så kommer jag på att "hoppsan det blir att jag kommer jobba över idag igen" Och inte nog med det så behövde jag byta olja i bilen och jag hade ingen olja och när jag väl var på macken så får jag inte upp motorhuven! Den satt fast! Och då bajsar den lilla på sig! KUL!  Så då ville jag bara sova... Men det blev ändå kul, för det var bara vuxna i biosalongen, vi såg filmen 9. Inte bra. Mitt i filmen så börjarden lilla säga "I poop, I peed!" jätte högt!


Senare den kvällen snackade jag med Malhin via skype :) men jag blev störd av den äldsta som ville ha pommes! Och det fick hon inte så då blev hon as sur!

Usch jag var helt slut efter det, den som tror att det är lätt att vara au pair vet inte vad hon snackar om!


LOVE

LCC

Idag träffade jag min LCC, Nina för första gången! Hon hade "fest" hemma hos sig och hade bjudit in massor av folk 100 personer om man ska vara exakt! Så va pratade lite om familjen och hur allt har gått under se senaste veckorna och vi ska ha ett mötte nu på måndag så att vi kan prata igenom allt. Känns skönt att hon är på min sida, hon blev jätte irriterad när jag berättade om mina jobbtider och om hur det är med barnen. Så det känns skönt att ha henne på min sida.

 Hon hade för övrigt det ballaste partyt, jag trodde inte att folk var så seriösa här! Men alla kom utklädda till snobbar, tennis kjolar och piké tröjor i ljusa pastellfäger! Alla hade verkligen gått in in för det, utom jag för hade inte fått reda på att det var något tema så där kom jag i mina svarta chinos och mitt vita linne med nitar på och såg allmänt felplacerad ut! Men man måste ju sticka ut lite...! hahah

När jag skulle hem så ville inte bilen starta! Jag fick panik eftersom jag var tvungen att vara tillbaka vid 6 så att den andra nannyn kunde åka hem. Men jag ringde Hanna för hon hade redan ringt mig 3 gånger under "Party tiden" så jag fick hjälp av henne, det var bara rattlåset som hade låst sig. Så jag kom hem till slut!



LOVE

Sladden?

Vart har min sladd till min mobil tagit vägen? Jag trodde att jag hade packat med allt men jag har nog glömt datorsladden till mobilen... Typiskt för jag var inne i en Disney affär för någon dag sedan och hittade de underbaraste kläderna men disney tema! Man kunde köpa en Nemo dräkt och High School Musical dräkter! så gulligt! Men jag hade inte med mig min kamera så jag fottade med mobilen men nu kan jag inte lägga upp de bilderna! Men jag kanske hittar den...


LOVE

Skype..

Pratade med Malhin igår på skype i några timmar! Alltid lika kul! Fast mitt i allt så börjar den äldsta tjata om pommes och hon gav sig inte. Men hon somnade tillslut, så att vi kunde fortsätta att snacka! :P

Skulle snacka med Nicole imorse men datorn är störd som vanligt och ville inte funka, och så helt plötsligt så vaknar barnen! typiskt! Jag som hade sett fram emot att få prata med henne! Det var ett tag sedan.. Men snart!


LOVE

IDOL

Sitter här och tittar på Idol :) Alltså det är ju något man saknar! Att titta på alla de klassiska tv programen och allmänt att bara titta på tv kl 8 och följa alla serier och söndagsfilmer. Hemma så var det en av de dagliga rutinerna, gå upp, skolan, komma hem, titta på tv kl 8 och sedan sova. Här så rullar bara Nikelodeon och disney channel! Jag har ännu inte fattat eller hittat de kanalerna som man ska titta på! Man hör och ser reklamer för massa bra serier men man hittar aldrig rätt kanal!!! Så IRRITERANDE!!!


LOVE



Styling

Som sagt jag var ju på K mart igår och köpte hårfärg men jag köpte också ett kit för nagelförlängning. Tänkte att jag skulle prova det och det fungerade riktigt bra! Det var inte alls svårt bara lite pilligt. Enda nackdelen med det är att akrylvätskan till akrylpulvert luktar så sjukt STARKT och illa! så Nu stinker hela mitt rum! För igår och i natt så var lyftkonditionen avstängd för första gången på hela tiden som jag har varit här! Typiskt!


Hårfärgen m.m!

Färdigt!


LOVE

Vattenkrig!!

Igår var ännu en dag. Och den flöt på som vanligt, jag och barnen hade vattenkrig och det var riktigt kul! vi fyllde stora skålar med vatten som vi hällde över varandra men vattnet tog slut så fort så vi grog fam de två trädgårdsslangarna och spretade ner varndra med :) hahah, jag passade även på att försöka få lite färg i solen! Men det gick sådär för sen skadade den äldsta sin tå och vi fick gå in...  


Åkte till K mart igen, behövde köpa ny hårfärg. Mitt hår ser för J'''''T ut! Jag har blond utväxt men inte så mycket tack och lov! Men det har tappat mycket färg och blivit blekt av solen så jag måste färga om det. Men jag har inte hittat någon bra frisör än och jag vill inte bara gå in på en salong och färga det, jag vill klippa mig först och se om jag tycker om frisören eller inte. Så man blir nöjd! Jag har bestämmt mig för att göra mitt hår ljusare, för sist jag förgade mitt hår, alltså dagen innan jag åkte till USA så blev håret nästan svart! det blev jätte mörkt, lite väl mörkt så nu ska jag förslak få tillbaka den färgen som jag hade i höstas när jag precis hade blivit brunett.  Så jag får väl se om jag lyckas!



LOVE 


åhh!

Ännu en dag i Los Angeles är över. Har jobbat hela dagen och det funkade bra för jag hade en deal med den äldsta att om hon lyssnade på mig hela dagen och jag bara skulle behöva säga åt henne att göra en en speciell sak två gånger så skulle hon så en bit choklad av mig. Och det funkade faktiskt bra, men en gång var jag tvungen att säga till henne 5 gånger istället för två. Men en gång ingen gång som det heter, om man jämför med hur många gånger jag normalt behöver säga något, så var det bra!  Och efter det hade vi jätte kul vi gick ut med hunden och åkte skejtboard, hur längesedan var det inte som man stod på en sådan!? Och hon slog sitt personliga rekord i matte, så hon fick en bit choklad i alla fall.  

För ett tag sen så kom hon in på mitt rum med en present! Så gulligt! Hon gav mig en orange överstrykningspenna inslagen i folie :) Jag blev lite chokad för att hon kallade mig bossig och var skit sur på mig för någon dag sen. Men det är tydligen glömmt!

Så nu sitter jag här på mitt rum... igen, och väntar på att det ska hända något för jag måste ut och hitta på något nu! jag har jobbat hela helgen och idag trots att det är Labor day idag... Men imorgon då ska jag hitta på något!


LOVE
 

Svenska kocken!

 Jag glömde nämna att jag lagade riktig mat för första gången till barnen nu i veckan. Den äldsta sa " kan du verkligen laga mat" hon tror att jag inte kan göra något alls, Men jag är smartare och bättre än hon tror. Så jag kokade pasta och broccoli och steckte upp bitar av kyckling och det blev jätte gott! Den äldsta tyckte det var jätte gott och hon sa till och med "å vad god kyckling, mmm!" hahah Så jag kan visst laga mat.



LOVE

Sammanfattning av dagarna

Har inte bloggat på länge det har bara inte blivit av.
Så vad har hänt... Jo, för någon dag sen så drog jag och Hanna hem till Megan för att bara i hennes pool! Mashi var redan där och trännade på gymmet, som också finns hemma hos Megan! Hon bor i en lägenhet men själva lägen heten ser ut som värsta lyx hotellet, med egen pool spa, gym stora grindar så att man inte kan ta sig in om man inte bor där! och ett eget parkeringshus! Det var kul att komma ut och se hur andra bor. Och höra lite skvaller. Tydligen så är det rätt så många från au pai skolan som redan har bytat familjer.

Fredagen blev lungn, Jag var ledig under förmiddagen och började inte jobba förens kl 4 pm och den kvällen blev som vanligt med jobbet och sen på kvällen var jag helt slut och häll på att somna i soffan!

Lördagen blev lite annorlunda. Eftersom jag inte får jobba mer än 10 timmar om dagen och föräldrana är borta så fick assistenten hoppa in och "jobba" 4 timmar så att jag fick ta det lungt ett tag! Så jag åkte och köpte lite godis och NUTELLA! Gud vad jag har saknat det! Och sedan visste jag inte vad jag skulle göra och jag ville inte åka hem igen och sitta fast i huset så jag åkte till Ross och kollade på skor och väskor. Köpte ett par skor till! även om jag inte borde ha gjort det men jag var bara tvungen att ha dem! Jag kollade på skorna redan första gången jag var där, men då köpte jag dem aldrig, men nu så! De hade kostat 69.99 $ men eftersom Ross säljer ut varorna billigare så fick jag dem för 19.99 $ :D 

Det blir roligare att umgås med barnen nu, vet inte varför men det känns bättre bara. Men samtidigt så lyssnar de mindre på en. Det är precis som om att de inte bryr sig lika mycket om att lyssna på en. Och jag har provat med att för att få dem att lyssna på mig, men det funkar inte... Jag vill ju inte hålla på att skälla på dem hela tiden men det blir så när de inte lyssnar och då lyssnar de ännu mindre...Hoppas att det löser sig när föräldrarna kommer hem och de börjar inse att de MÅSTE lyssna på mig för just nu känns det som om de bara tror att jag är en nanny i mängden som snart ändå ska sluta...



LOVE




Tips

Bra filmer kan man inte få nog av! Det är bra för familjen jag bor hos har 450 kanaler så det finns alltid något att se! Här kommer några tips!


Hairspray, Så kul att se så många kända i filmen.




Kanske inte min typ av film men den är bra, inte bara massa fighter hit och dit utan lite LOVE också!




LOVE

Movie time!

Idag jobbade jag, som vanligt. Det var helt okej, det blir faktiskt roligare för varje dag. Men det kanske har att göra med att det börjar kännas mera verkligt nu och man trivs bättre med barnen. Medans jag och den äldsta dottern tittade på Hairspray, så stod den lilla och dansade till varje låt framför teven! så gulligt! Hon försökte göra värsta rump shaken! hahah det var så kul!
Vi tittade även på Never back down. Första gången jag såg den så tyckte jag att den var bra men lite mycket slagsmål men nu så var den mycket bättre! Jag såg den med den äldsta och man såg på henne att hon tyckte den blev lite läskig i sluten.. men hon skulle se den och hon har typ redan sätt alla de värsta skräckfilmerna som finns.

Efter att jag slutat så åkte jag till K mart för jag skulle köpa shampoo och balsam och OM jag köpte det! Balsam flaskan jag köpte är på 680 ml! men den kostade bara 7.99 $ och det är ungefär 59 kronor. Och sedan gick jag även in på Ross, megan som jag träfade igår rekomenderade den affären. Den var typ som Ullared/Skopunkten om ni förstår vad jag menar. Där hittade jag två par skor som jag bara var tvungen att ha!

Godis!


Ja nu ser ni även min sko storlek! Och detta var inte bästa bilden, för ballerinaskorna är egentligen gråa!
Lite nya skor



LOVE

The Chesecake Factory

Idag blev en bra dag! Det flöt på med barnen och den äldsta börjar vilja umgås med mig mer och mer, men hon är fortfarande sur för att hon har fått straff, för att hon inte lyssnade på mig... så ena stunden vill hon leka med mig och andra så är hon sur! Men idag kändes det faktiskt som att jag trivdes bra med barnen det har jag inte kännt innan :) så det blir bättre.

Efter jobbet så blev det MYCKET bättre! Jag mötte upp Hanna och hennes två nya kompisar från hennes LCC grupp, Mashi och Megan (tror jag) Jag är sämst på namn! De var jätte trevliga! Vi skulle mötas utanför bion på The Grove halv åtta men de var sena allihopa. Så där stog jag och blev lite irriterad men det gjorde inget för under tiden så började jag snacka med en jätte trevlig kille. Efter att jag stått där och väntat i typ en kvart så frågade han mig om Killen hade dissat mig! jag bara:

J "Nej, det är ingen kille det är mina kompisar jag väntar på"
H "okej för du ser inte ut som en sådan som blir dissad"
J "haha, nej jag skulle bli skit sur..!"

Och så fortsatte vi prata om typ att han hade vänner i sverige, det säger alla när man berättar var man kommer ifrån..! hahah Och hent plötsligt tar han fram värsta kameran och börjag fota en kille som kommer går in på bion! Jag bara OKEJ vad är detta! Då visar det sig att det var en av killarna från Backstreet Boys som gick förbi mig! Och Simon, killen som jag stod och pratade med är paparatzi fotograf! hahaha Så han bara " Ja, nu ser du vad jag jobbar med!" Och så pratade vi vidare för Hanna med vänner hade inte kommit än! Lite kul att så många kommer fram och pratar med en! i Sverige så går man bara förbi folk men här så hälsar man på varandra! Jag hara bara varit här i typ 2 ½ vecka men har redan blivit raggad på x antal gånger! Jag gillar denna staden! hahha

Väl inne på The Chesecake Factory så åt vi chescake, eller ja alla utom jag för jag gillar inte det.. så jag beställde en chokladtårta med choklad mouse och bitar av choklad, Och tårtan hette något med Tower, och ja det var ett torm av tårta! Herregud vad stor bit jag fick. Jag åt nog bara en 4:e del av den. Tog med mig resten hem. Och det var tur att jag inte hade ätit någon kvällsmat för då hade jag inte ens orkat äta en 6:del!

Har inga bilder, tyvärr. Min kamera hade inget batteri kvar! men jag tänkte sno lite bilder från Hanna. Hoppas att det är okej! För ni måste se bilderna på det vi åt! Hde för övrigt en jätte trevlig kväll och jag känner på mig att vi kommer träffas mycket mera :)


LOVE



Plummer Park

Blev lite nya planer för kvällen/eftermiddagen. Istället för att sola så blev det att jag följde med till parken och åt middag. Vi hade med oss mat som assistenten hade lagat och det var riktigt gott! Det var skönt att äntligen göra något annat än att jobba. Det var mycket folk i parken, några gamla ryssar, tror jag, spelade shack och barn som lekte överallt och ungdommar som satt och hängde eller spelade på tennis- och basketplanerna. Parken var inte så stor men den var ändå mysig.

Har fått mitt schema för de två närmaste veckorna och jag jobbar så mycket som det bara går.. Men jag jobbar hela nästa helg helt själv då också och det får jag egentligen inte och jag vill inte det heller. Men jag ska prata med min LCC om det, för då blir det att jag inte kan lämna huset på hela helgen. För även om barnen sover så kan jag ju inte göra vad jag vill och då är jag ju inte ledig! Om ni förstår vad jag menar. Men sen så kommer föräldrarna hem och då blir det nog ett annat schema för jag vill inte jobba på helgerna, det är ju då alla andra är lediga!


LOVE

RSS 2.0