Julen

Idag har det dykt upp julpynt i huset. Och en gran... Första advent är det också! Nu börjar jag få hem längtan när jag ser allt som har med julen att göra och det är det ända barnen pratar om. Denna julen kommer nog vara den som jag längtar tills mest faktiskt. Jag är ju ingen julmänniska men varje gång jag tittar på granen, ljusen och snögubben vid dörren, så känns det som hemma. Det är lite jobbigt men ändå inte så det ska bli skönt att vara i Los Angeles över julen och tänka på annat!!

Har haft en underbar vecka berättar mer när jag har tid!


Nu ska jag sova!



LOVE

24 November

var det igar och det betyder att det ar mindre an en manad kvar tills det ar julafton.. sjukt eller vad?! Som tur ar ska inte jag och Malhin fira jul! Vi ska ner till Los Angeles istallet och da och shoppa hela dagarna och ligga pa stranden! Aven om det ar kallt sa ska jag dit!

Vi bokade flygbiljetterna i sondagskvall su nu fattas det bara ett hotel! Och det ar inte det lattaste att hitta man vill ju bo i ett bra omrade men inte bo pa ett hotell for 200 dollar per natt! Inget Hilton har inte! Men vi ska nog hitta nagot!

Nu har jag aven kommit pa att jag vill ha en julklapp fast att jag inte var sa sugen pa det innan. Jag ska kopa en Ipod touch till mig sjalv! De ar jatte billiga har, hade ju velat ha en Iphone men da maste jag kana nagon som kan lasa upp den nar jag kommer hem till sverige och det gor jag inte... Sa jag far val vara utan en san!

Det har faktiskt inte hant sa mycket mera har i San Francisco. Det star mest stilla.. Jobbar pa som vanligt och det funkar bra. Igar fick jag hora av den yngsta att jag liknar en VAMPYR! HAHAH,  jag dog nastan av skratt. Hon tyckte att det sag ut som om jag hade ev svart mantel pa mig men jag hade bara en lite langre stickad koffta!  Barn och deras fantasier..

Imorgon ar det ju Thanksgiving och da ska det ATAS! Jag sparar mig idag for imorgon sa att jag kan smaka pa allt! Min vardmamma har lagat mat i snart en hel vecka for att fa med allt som ska atas. Vi har gjort fina bordsplaceringar som ser ut som kalkoner/kycklingar och skolorna haller pa jatte mycket med att skriva ner vad man ar tacksam for och massa sant. Ska bli kul att se hur det gar till! Jag visste bara att man at och var tacksam men det ar tydligen mera an sa. Barnen ar lediga fran skolan och alla ar jatte glada och pyntar med lite host saker.

Idag hade jag min andra sovmorgon sen jag kom hit! Saaaa skont! men det blir till att jobba mera ikvall istallet. Normaltsatt sa borjar jag alltid jobba klockan 7 men idag sa borjar jag 11 typ. Klockan ar redan kvart over men det ar bara jag har sa jag vet inte hur det blir med det...

Nu fick jag nog med allt som var vart att namna!



LOVE

Videoblogg, sondag

Det blev en videostund inne pa Macy's




LOVE

Au pair mote och sadant!

Idag var det Au pair mote. Vi skulle traffas i westfields gallerian och sen sa stod vi bara dar och pratade! Vad ar det for mote! Vi signed in och sen var vi fria att ga. Sa det blev att vi stannade och snackade med nagra andra au pairer! Det var trevligt! Tva av dem motte jag pa au pair skolan i NY nar jag var dar. Sa det var kul att se de igen!
Det kom fram en kille med sina kompisar och borjade snacka lite med oss och det slutade med att han ville ha mitt nummer! A nej! tankte jag annu en knappis! Han hette Robert! hahaha, Min andra Robert (Pattinson)ar snyggare!

Sen drog de vidare till bion och vi gick till the Cheesecake factory! MUMS, alskar derars efterratter. Det blev samma tarta som forra gangen jag var dar, Chocolate tower fugde cake! Och det ar verkligen ett torn! Helt omojligt att ata allt men Marina lyckades ata hela och aven en liten pizza! Vi andra fick i oss halva ungefar!

Och som "vanligt!" blev det New moon pa kvallen! Alsta dem filmen bli bra battre och battre! jag ar helt kar! Soundtracket ar helt amazing! Latarna ar jatte vackra och passar sjukt bra in i filmen. Jag och Lea kopte det igar! Sa jag sitter och lyssnar pa det nu. Mys pys!
Han Robert smsade mig senare nar vi satt i biosalongen och jag hade ratt, han var lite knapp! Han hade konstig humor! men det roliga ar att jag borjade prata med killen brevid mig om lite allt mojligt och han fick forklara ett av smset for jag fattade inte ett ord! Sa  Nar filmen var over sa fragade han mig om jag ville folja med honom och ta en drink! Haha! Vad fan hande!







Utsikten fran resturangen. Skridskobana och staden!





LOVE

Ballt!

Som jag namde innan sa blev ju jag och Malhin intervjuade i torsdagskvall, har ar resultatet!





LOVE

Dagen

Lordagen spenderades  i min sang, for jag har lite problem med min rost och jag hostar nastan hela tiden! Jag later som en kjedjerokare med en groda nerstoppad i halsen! Men det borjar latta lite!

Resten av dagen har jag spenderat i ett kopcentrum, Westfield mall. Jag kopte 2 par nya jeans och en ny troja. behover nya jeans eftersom 4 av mina jeans har gatt sonder, tappat knapp krymt ( jag har inte blivit tjockare det ar torktumlaren!)
Nu "jobbar" jag sitter har medans barnen sover och vantar pa att foraldrarna ska komma hem.

Lyssnar pa soundtracket fran New Moon, det ar super bra! Musiken passar sa bra in i filmen och det leverara verkligen ratt kanslor.  Alskar ALLA latar! Vissa mer an andra forstas men anda! :)

Jag har aven blivit kattvakt nu sa jag matade tva oragea katter idag..! GUSTAV!!!! De paminde sa mycket om katten vi har hemma!


LOVE

Videoblogg



Detta var min fredagskvall! <3


LOVE

Fredagkvall in my heart!

Blev underbar! Jag blev vaccinerad.. laskigt med sprutor men det var inte sa farligt! En van till familjen ar lakare sa han fixade det! Sa nu hoppas jag pa att jag ska halla mig frisk resten av detta aret!
Familjen hade gaster har sa jag satt och pratade lite med dem. Ett av paren hade bott och jobbat i sverige! Trevligt!

SEN blev det NEW MOON IGEN! och ben blir bara battre och battre! Jag alskade den redan forsta gangen men nu ar jag helt foralskad i den! Det som inte kandes helt ratt med filmen forsta gangen, kandes helt ratt nu! Jag hakade nog upp mig pa de irriterande kommentarerna fran publiken forsta gangen.

Tips! jamfor inte boken och filmen det forstor bara stamningn!

Nu ar Malhin den skiten och ser den igen utan mig!!! Men pa sondag sa blir det tredje gangen gillt for min del!


LOVE

Possibility

Denna fina lat spelas under Bellas "doda" manader, nar hon var deprimrad. Vaker lat...





There’s a possibility
There’s a possibility
All that I had was all I gon’ get
There’s a possibility
There’s a possibility
All I gon get is gone with your step
All I gon get is gone with your step

So tell me when you hear my heart stop,
You’re the only who knows
Tell me when you hear my silence
There’s a possibility
I wouldn’t know

Know that when you leave
Know that when you leave
By blood and by mean
You walk like a thieve
By blood and by mean
I'll fall when you leave

So tell me when you hear my heart stop,
You’re the only who knows
Tell me when you hear my silence
There’s a possibility
I wouldn’t know

So tell me when my sigh is over
You’re the reason why I’m close
Tell me when you hear me falling
Theres a possibility
It wouldn’t show

By blood and by mean
I fall when you leave
By blood and by mean
I follow your lead



LOVE

HIHI!

Gissa vad jag ska gora ikvall???



NEW MOON!! igen med Malhin! Jag var bara tvungen att fraga om hon ville se den idag igen och JA!!! Sjalvklart!!! Alskar allt som har med New moon att gora!!!

Vaknade imorse och kande mig helt konstig... Lite smatt nere... Vet inte varfor men malhin kande sig likadan sa jag gissar pa att det har att gora med att nu ar det 6 fucking manader kvar tills nasta film.. Allt snacket om New Moon ar nastan over....
Darfor ska vi se den idag igen och pa sondag mel Lea och Marina!!


LOVE

VILL SE!!

Denna trailern visades innan sjalva New moon. Och jag gillar den!!! MYCKET! Denna maste jag se. Den verkar jatte bra och sen e ju huvudrollen valdig snygg! Haha mm en tricksig karlekshistoria det gillar!




LOVE

Filmen!!!

Det var ju premiar av New moon inatt och jag var ju sjalvklart dar. Vi fick sta i ko x antal timmar innan vi fick komma in men det var det vart! Sa hur var den da? Jo, jag har anda lite blandade kanslor kring filmen. Sjalvklart alskar jag den men det fanns saker som var mindre bra ocksa. Nu vill jag ju inte lata negativ men det kunde ha varit battre flyt mellan de olika scenerna om ni forstar var jag menar. Det var ibland lite som att de bara filmade en scen och sen Poff sa var de nagon helt annanstans.
Men med tanke pa att boken ar pa 450 sidor och att filmen varade i 2 timmar och 10 minuter eller nagor sadant, sa var den riktigt bra! De fick med alla de viktiga sakerna men jag tror inte att man forstar filmen om man inte har last bokerna for det ar de sma detaljerna som gor att allt faller pa plats. Jag alskar slutet med Volturi och slut scenen ar bara helt underbar!! Jag vill inte avsloja slutet for de som inte har satt filmen an men jag kan saga att ni kommer att gilla det! Det gjorde iallafall jag!
Man blir ju sa sugen pa att se Eclipse!! I sommar sa!

Och jag och Malhin flev inervjuad av tvn! heheh, sa nu kommer val folk och vill ha vara autografer! Nej, men vi fick svara pa fragor om hysterion om Twilight och sadant. Det hela kommer att visas pa lordag pa Caltv.org Det var aven radio dar som kollade laget.

Ar halvt utslagen idag, var hemma vid 3.40 inatt/morse och min vackar klocka ringde kl 6.30! Sa det var bara att ga upp och jobba! Det blev sent for det var ju midnattsvisning filmen skulle borja kl 12 men det drojde nog anda tilld 00.45 innen den kom igang..

Vill Se filmen igen ikvall! For att de var vissa som storde filmen genom att skratta i break up scenen och halla pa och fjanta sig! TONTAR! Och sa satt jag bara och tankte pa tt "snart KISSAR jag pa mig!!!!!"  Sa jag kunde inte riktigt koncentrera mig pa filmen, synd.



Biljetterna <3



I kon


OHH! bara nagra minuter kvar tills filmen borjar! blev nog 45 minuter tillslut...!




LOVE

Vissa manniskor alltsa..!

Jag maste bara beratta om hur vissa manniskor ar! "Alla" sager ju att amerikaner ar trevliga och valdigt tillmotesgaende, jag haller med till en viss del. Folk hallar mera har, till exempel nar man gar pa gatan och i affarer, men vissa ar annorlunda.

Forra veckan nar jag gick pa bussen och var precis pa vag att satta mig sa skriker en gnallig tant bakom mig " JAG MASTE SITTA DAR!" Och hon var inte vanlig! Jag blev helt paff och flyttade mig, men halla vad otrevlig man kan vara da.

Och Turkey-man. Jag tror seriost att han ar dum i huvudet! jag har glommt att beratta den historien sa har kommer den. Det borjade med att jag, Malhin och Marina var pa Safeway och kopte glass och medans vi stor och kollar pa kalkoner och snackar om Thanksgiving, sa kommer det fram en kille och sager:

- Underligt att sta och kolla pa kalkoner...
Vi - Ja, jo... haha..

Sedan tar han ett steg framat ocg vander sig mot mig ocg fragar efter mitt nummer! MEN VA! Vem inleder en konversation sa! Sen fortsatte han och babla pa om att jag rakade rora hans njure men att det var okej for att det ar dar den sexuella spanningen eller nagot sant sitter..! Jaha... OCH!  Nu kunde Marina och Malhin inte halla sig for skratt langre och se gick vidare och lamnade mig sjalv dar hem han! Och vem bryr sig om att han har studerat akupunktur och att han ar tva mobiler..! Jag forkte bara vara trevlig och artig sa jag gav honom mitt nummer, det var ett misstag, fast kul!
Han har namligen ringt tva ganger och han later fortfarande hog nar han pratar precis som han gjorde  pa Safeway! Han har inte facebook och han vill traffas NU! Men ofta jag bara skulle traffa han , jag kanner ju inte ans puckot!  Na, lite smartare far man nog bli om han vill dejta nagon! Battre lycka nasta gang pyssen!

Tur att jag har normala vanner har!



LOVE












Nara doden upplevelse!

Jaa, det fick jag en idag! Jag foljde med Asia en annan au pair har i SF, nar hon skulle kora och lamna nagra fat till en resturant! Jag och Marina satt och holl andan hela vagen. Jag var ledig, jobbade bara mellan 7 och 10 am. Jag overdriver inte, det var sjukt vad man kan kora hastigt och ryckig och "hoppsan dar var en bil"! Det borjade redan nar vi lamnade parkerings platsen hemma hos Marina som jag kande att " ohoh, detta kanns inte bra!" Det skreck om dacken i kurvorma och hon korsade vagfilerna hur som hellst. Oj oj, sager jag bara..

Pa vagen hem fran Starbucks var Marina och jag glada att vi inte behovde aka med Asia igen! Sa vi tog bussen. Mycket sakrare! Eller njaa...!

Ar avundsjuk pa alla svenska som nu sitter och biografen och tittar pa Mew Moon...! Sa javla typiskt att ni ar 9 timmar fore oss! Jag maste erkanna att jag kanner mig nervos/uppspelt/forvantansfull/super twilight freak just nu!!



LOVE

15 timmar kvar


"Jag hade aldrig satt nagot vackrare - trots att jag sprang, flamtande och skrikande, kunnde jag konstatera det. Och de senaste sju manaderna betydde ingenting. Och hans ord i skogen betydde ingenting. Och det spelade ingen roll om han inte ville ha mig. Hur lange jag an levde skulle jag aldrig vilja ha nagon annan.
Klockan slog och han tog ett stort kliv mot solen."


- Bella Swan


Nu maste jag lasa vidare! Imorgon galler det!!!! AAAAH! LANGTAR pa riktigt!


LOVE

Skonhetsdag

Idag har varit en relax dag. Jag hade mitt eget hemma spa har i huset! Ny malade naglar och harinpakning ar nagra av de sakerna som jag har angnat mig at idag. Och sjalvklart blev det New moon lasning ocksa.

Det har varit hantverkare i huset idag och gud vad en av dem pratar roligt! Han kommer fran Irland, sa man fattar typ inget. Han pratade med mig om nagot och jag bara " ahaa, mhmm. " Jag fattade inget! Sa fragade han om jag hade enlelska som forsta prak... Jag bara " eehm, nej. vi pratar svenska i sverige! " Han var en kul figur!


Love

Fragor?!

Ja nu vet jag svaren pa de fragor som jag hade innan oh nu ar det bara till att plannera! Det blir L.A over jul och nyar! Ska bli mycket kul! Ska prata med mina L.A tjejer om de har lust att traffas igen allihopa. Saknar dem och staden. Det kandes som en drom nar man var i L.A inegn mardrom men ingen bra drom heller.  Allt kanns sa langt borta och som om det vara flera manader sen jag var dar men jag har bara varit i SF snart 6 veckor. Kanns som jag har varit har mycket langre. Kans sjukt. och nu ar det ju snart DECEMBER! hur galet ar inte det!! Men i ar sa staller jag in allt som har med julen att gora. Vi egentligen se hur riktiga amerikaner firar jul. Och allt pynt och stamningen, men det kommer kannas fel att fira julen utan min familj sa i ar blir det fest istallet!  OCH SOL!

Jag fragade aven om det var okej for vardfamiljen att jag gjorde en till tatuering och det var det! Ville bara fraga for sakerhetsskull. Sa nu pa fredan ska jag och Lea till en tattoo studio som vi har varit oh spanat in, for att boka tid! Harligt!

Nu ska jag spendera resten av min lediga tid denna formiddag till att lasa NEW MOON, Love it!



LOVE


Music





LOVE

Videoblogg?!

Har kommer en halsning fran San Francisco!
Jag har for ovrigt lart mig tyska! Sa nar jag kommer hem sa kan jag prata tyska! Coolt!


Tont varning! men det bjuder jag pa!




LOVE

Mandag

Nu sitter ja har och uppdaterar bloggen for fullt! Ar ledig nagra timmar nu sa jag far passa pa! Tankte aven ringa mamma och pappa nu och tvatta och lasa New moon! Hur ska jag hinna med allt! Det ska nog ga! Klockan ar bara 10.45! Man har verkligen lart sig att vara bra pa att gora massa olika saker samtidigt och att ta vara pa den lediga tiden! Det ar inte som i sverige nar man var hemma en helg och tog det lugn, har ar man ute och hittar pa nya saker varje helg. Ta det lugn kan jag gora i sverige inte har! Chattade med Simon idag och han har fatt en bil! Jaha dar ser man vad man missar! Kul att fa en liten uppdatering da och da om vad som har hant dar hemma!


LOVE


NEW MOON!

Nu ar det inte manga dagar kvar! Bara 3 IIIIIIH! Langtar som F'n! Haller pa att lasa boken nu och jag bara tanker pa vad som kommer vara med i filmen. VILL SE DEN NU!! Men det suger att Sverige kommer fa se den fore oss pga tidsskillnaden...





LOVE

Sondag

Jag jobbade lite under formiddagen och sen blev det ut och se mera av San Francisco! Det ar sjukt men varje Sondag ar det hyffsat varmt och alltid sol! sa skont! Marina, Malhin och jag tog bussen downtown och sedan akte vi cable car mot Fisherman's Wharf och Pier 39. Det ar ett stalle dar det luktar fisk 24/7 och det finns massa mysiga resturanger och museom som handlar om havet och sadant! Vi tittade pa de akliga sjolejonen, de stank som bara den! Sen gick vi runder och kollade i olika souveniraffarer medans vi vantade pa att Lea skulle komma och mota oss.
Har hittat mitt nya favorit stalle att ata pa, In and out burger! MMM! Billigt och gott! Har ett skont 50 tals tema ocksa!




HAHA, bade jag och Malhin sag denna cutie! Svart/vita skjortan!











LOVE

Lordagen!

Lordagen blev en VALDIGT bra dag! Borjade med att vi akte och kollade pa de beromda husen "Painted Ladies" och sen blev det shopping!! Vi akte till en galleria som hette Stonstown, det var dar vi skulle sett Kellan and Ashley... Det blev en ny t-shirt och nagelack!
Kvallen avslutades med en tjejkvall hemma hos malhin! Mycket trevligt!Vi satt i pyjamas och kakade pizza! Det ar sa vi "festar" Later inte som hur man brukade festa i sverige, men har ar vi ju fartfarande minderariga SAAA vi kommer inte in nagonstans!  Filmade lite med kameran, sa det finns en halsning fran oss till sverige!



Kolla vem som var i Gallerian!


Roda plastmuggar, DET AR AMERIKANSKT



Kladdkaka och chips till efterratt!




LOVE

Brev

I torsdags fick jag brev! Det var från min moster, jag fick ett vanligt brev  och ett adventsljus och nötkräm! MMM! Tack så mycket för brevet! Det var lite synd att ljuset var knäckt. men jag tänkte att jag kan smällta ihop det igen! I brevet så stod det om släcktforskning, jag fick namnen på mormors mormor och sedan resten av "mammorna" upp till mig! Tycker sånt är jätte intressant så det var kul att läsa. Efter det så kändes det bara så coolt att om mina barnbarn skulle göra en släcktforskning så kommer mitt namn och mammas och alla de andra mammornas namn upp! Men jag fick lite press, jag måste få en dotter annars bryts mamma ledet. För jag är den ända tjejkusinen på mammas sida. Men det löser sig nog, jag behöver ju inte oroa mig gör det än!


LOVE

Fredag den 13

Oj Oj, igår var det ju fredag och den 13! Scary!! Det blev en lugn dag jobbade förmiddagen och fram till ungefär 2. Efter det traffade jag Marina och Malhin och det blev en jätte trevlig kväll! Vi köpte färdig mat massa godis!! Vi och lyssnade på massa gamla 90-tals låtar och vi blev helt rörda när vi hörde en spice girls låt som handlar om Mammor! haha så där satt vi och grät i Malhins kök! Det var sjukt läskigt när jag och Malhin satt kvar i köket efter Marina hade gått hem för plötsligt så hör vi hur någor skrapar typ. Det var en mus någonstans i brödrosten! Så vi stod där med en kvart och ficklampa och försökte hitta den.

Min kamera var helt konstig under kvällen så jag har inga bilder.. Lite synd men det kommer mer bilder idag för snart blir det upptäcksfärd. Vi ska till de berömda husen " Painted Ladies" Ni vet de husen som är med i serien "Fullt hus"



LOVE

Taylor Swift

HAHAHA! Dagens roligaste!  Kul att hon namner Taylor Lautner i hennes sang!




LOVE

Besvikelse..

Som jag skev innan sa skulle jag ju akt till en galleria och sett Kellan Lutz och Ashley Greene fran filmen Twilight, MEN vi kom aldrig dit!....... Vi skulle vanta pa en annan tjej som ocksa skulle med men hon jobbade over och nar vi val fick reda pa det sa var det inte lont! Vi tog taget halvvags och sen missade vi bussen och da skulle det ta 25 minuter innan nasta bus kom och da var det for sen... Sa javla typiskt...  Sa jag Malhin och Nina gick hem och tittade pa Twilight! Nina hade inte sett den innan och arligt talat sa blev hon nog lite radd nar hon insag hur manga ganger vi har sett den filmen och nar Malhin citerar hela filmen! Men hon gillade nog den.

Idag sa har jag skypat med Alexandra! Det har jag nog inte gjort sedan jag kom hit.. Det var jatte kul att snacka v sig och hora hur hon har det! Vi pratade i 2 timmar sen hangde min dator sig rejallt och det gick inte att ringa upp henne igen och hon kunde inte ringa mig! Sa vi far prata mer nagon annan dag!
Det kanndes helt skumt att se henna sitta framfor datorn och dricka TE! Jag bara tankte pa alla var te kvaller och vanliga kvallar i vart fula hus i Hasslehom. Och nar hon berattade om bjorket sa kande  jag att jag saknar faktiskt det stallet! Hade gjort nastan vad som hellst for att vara tillbaka i TK-3 igen! Saknar det och alla tjejerna!

Jubileum idag!!! Idag firar jag och Marina att det ar exakt 3 manader sedan vi lamnade vara hemlander! Hur sjukt ar inte det. Kan inte fatta jag har varit har i 3 manader.. Tiden har gatt jatte fort. Nu har jag bara 3 fjardedelar kvar och sen ar jag hemma...
Och de sager ju att de 3 forsat manaderna ar de jobbigaste, sa det kanns ju skont att veta! Att det bara kommer bli lattare!




LOVE

AAA!

Sitter nu hemma hos Malhin och vantar på att hon ska bli klar. Vi ska åka till något köpcentrum dar Kellan Lutz och Ashley Greene ska vara :) iiih! Spännande! Vi får se om vi får någon autograf! hahaha berätter mer imorgon!



LOVE

Golden gate bridge

Idag var det ju som bekant sondag och det ar varan utflycktsdag! Vi Forsoker att aka och se nagot nytt varje sondag. Sa idag blev det Golden Gate bridge. Vi GICK over den och hade lite picknick pa andra sidan. Fast min hjarna hade semester sa jag hade glomt att vi skulle dit overhuvudtagen och jag var sen till platsen dar vi skulle motas och jag hade pa mig HELT fel skor. Sa jag fick ingen fika bara skoskav!
Det var inte alls sa langt att ga, tog nog bara 45-50 minuter att ga over till andra sidan och lika lang tid tillbaka. Sa det var inte sa farligt.

Min Lunch/middag at jag pa KFC!!! Alskar det stallet. Det ar ett stalle dar man kan bestallla friterad kyckling i en stor rund lada! MMM! Sa alla som gillar den typen av mat maste besoka Kentucky fried chicken. Traffade nagra roliga killar dar som nog var lite fulla som satte sig vid varat bord! Och en av dem kunde prata tyska sa han hade ett seriost samtal med Lea om var biblioteket var! Var nog en av de meningarna han kunde komma ihag sen skolan!

Pa bussen pa vag till bussen sa sag vi en jatte sot kille! Han var lik Edward i Twilight! Hahaha
Hela dagen dok det upp nya snyggingar sa det blev en Cute boy day!





Pa andra sidan av bron.



San Francisco fran andra sidan bron.



Medans vi vantar ba bussen tar Malhin ett smyg fotto pa oss! Jag tror att jag ar i mitten av en gaspning eller natt!


KFC



LOVE





Target

Idag blev det target med några av tjejerna. Vi fick ta tåg och allt sånt! Men det var värt det! Köpte allt från hårfärg till godis. Efter att vi hade shoppat lite åt vi på ett as nice ställe, stooor buffe och glass och massa gott! de hade en mjukglass maskin! Sa jag fick andväning av min glasskiosk kunskaper. Resturangen hette något med choise.. Maste äta där igen!! MMM

Nu så har jag färgat mitt hår... det blev mörkt fast att jag ville ha det ljusare. Men jag får väl ta det nästa gång!

Nu sitter jag här på Malhins rum och snackar skit med Lea och Marina! Blir en lugn lördagkväll.


LOVE

Baseball

Nu har jag blivit annu mera amerikansk! Jag tittade pa baseball matchen mellan Philadelphia Phillies och New York Yankeeys och jag gillade det! Det var ju World series och Yankees vann for 27 gangen! Hur sjukt ar inte det.. Men det var inte det jag ville komma till, jag menar, hur sport intresserad ar jag???! Inte alls men sen jag kom hit sa har jag blivit det, jag har spelat fotboll och lite sant. Jag fattar typ inget av baseball reglerna men det ar anda kul att titta pa. Fast att de bara kastar bollen till varnandra och ser djupt koncentrerade ut hela tiden.
Sa jag har blivit ett fan av Yankeeys nu! coolt...

Na nu ska jag sova!

Yankees

LOVE

Morkt vs Ljust

Sitter och funderar pa hur jag ska farga haret! Ska farga om haret nu inom de narmasta dagarna, for nagon sa ' Ja nu kan man se att du ar blond, Sara" Oh nej! men jag vet inte hur jag ska ha det.. ska det bli morkare, ljusare mera rott, mera blont, helt blond? Aah! Vilka problem jag har!





LOVE

Bilen..!

De som gillar Twiligt ( jag alskar Twilight! ) vet sakert att Edward har bytt ut sin Volvo c30 till en xc60 istallet! Nu ar det sa att min bror har fatt reda pa det och eftersom det ar en san bil som vi har sa tyckte han att det var lite coolt! Aven pappa har kommemterat denna smaskiga nyhet! Jag gissar pa att just detta ar ett samtalsamne dar hemma nu. Jag vet att de inte tycker om twilight sa det blev kul nar jag fick reda pa att de visste om det! 

Och pa tal om Twilight, sa sag jag idag den nya affischen for New moon, vid busstationen. COOLT! Langtar tills den 20 november! Da blir det midnattsvisning med New moon med tjejerna!!

En annan sak ar att varenda gang jag ser en volvo har sa tanker jag direkt pa pappa! Det kanns sa hemma nar man ser de bilarna.. Konstigt men sa e det!





LOVE

Morgon!

Jaha, nu ar det onsdag, och bara tva dagar kvar tills helgen! Tiden gar sa sjukt fort har. Om en vecka har jag varit har i 3 MANADER! Galet, kanns som jag precis kom hit men samtidigt kans det som om jag har varit har jatte lange. Lite svart att forklara. Jag och Marina var ju pa au pair skolan tillsammans sa vi tankte fira att vi har klarat av de 3 forsta manaderna och bara har 3 fjardedelar kvar.

Sitter pa mitt rum just, har precis gatt upp. Borjar jobba om 5 minuter. Blir en lungn dag idag tror jag! Maste ha tid til att lasa NEW MOON! LANGTAR TILLS FILMEN KOMMER UT!


LOVE

Veckan!

Oj oj oj, sager jag bara Vilken vecka det har varit! Har haft nagra av de basta dagarna sen jag kom hit! OCH de samsta.. Maste bara saga att tjejerna jag umgas med har ar jatte kul och trevliga! Man har aldrig trakigt med dem. Sa har kommer en snabb genomgang!

Mandag- Helt vanlig dag, Filmkvall hos Malhin under kvallen. Det blev Sound of music. Men jag somnade mitt i filmen sa det blev en tidig kvall.

Tisdag- En vanlig dag det med! Blev en hemmakvall eftersom jag var helt slut och borjade kanna mig sjuk..

Onsdag- Problemdag, inte kul. Allt gick emot mig. En av de varsta dagarna sen jag kom hit. Men det loste sig!

Torsdag- Sjuk.. Inte sa kul och det var lite problem igen. Men det fixade sig det med, som tur ar! Pratade men mamma och Simon via skype, det var kul. Har inte pratat med honom 'live' sedan jag flyttade..

Fredag- BIOTIME! Gick och sag en film som Ninas, en annan au pair, vard pappa var med i. Den hette pig hunt! hahha bara namnet sager ju hur galen den var! Den roliga var att nagra av de som var med i filmen satt i publiken och de som gjorde filmen var dar och presenterade den och berattade lite om hur det hade gjort den. Biografen var helt galet ful! Det var en gammaldax salong och det gick att gunga pa stolarna! HAHA, men det var anda ratt sa mysig!

Lordag- HALLOWEEEEEN! Dagen borjade med att vi pyntade hudet med spindlar och sketter och massa sant. Eftersom min gata blir helt forvandlad under Halloween till spokhur och allt vad man kan tanka sig, sa blev det en valdigt annorlunda kvall! Traffade Lea, Marina och Malhin som kom och hande vid mitt hur! Vi gick Trick or Treat, haha. Det var saaa lange sedan jag gjode det! Vi skulle gatt ut och festat rejallt men vi hittade ingen fest och det var installt pa Castro. Normalt sa brukar det vara en jatte fest i omradet Castro men det hade varit nagon som skot och hade sig for nagot ar seden sa det blev inget detta aret...

Sondag- Gick vi upp till Twin Peaks typ ett utsiktsstalle dar man kan se hela San Franciso. Och inte nog med det sa gick vi aven till Lombard street! Det ar den backen som ar snirklig! Sa det blev mycket gaende och det var sa himla varmt! Kan inte fatta att det ar november och man gar och svettas i linne! Dagen avslutades med Chips!

HAHAH! Jag var Harry potter och Malhin var en Fe, tror jag!


AWW, en blackfisk!



Ett hus hade Madagaskar tema! Sa de hade klatt ut sig till de olika djuren och sa stod de och dansade i Fonsterna hela kvallen.



Marina och Malhin



Gatans coolaste pumpa!



Utsikten fran Twin Peaks! Och vi gick hela vagen upp!



Det var lite blasigt dar uppe, sa darfor sag min frisyr ut sahar!



Pa vag till den beromda krockiga vaggen maste man forst ga upp for en jatte brant backe! Och det var en LANG backe!



Pa vag ner,



Nere!







LOVE

RSS 2.0