Igår..

Var hur kul som helst! Vi fyra tjejer åkte hem till David en av de killarna vi träffade förra helgen, Så vi satt där och hade det skit kul! HAhaha, nu kan jag och Malhin spela elgitarr! Fy fan vad bra vi var! Vi tog bussen dit men när vi skulle hem så tog jag och Malhin en taxi och Marina och Lea var helt tråkiga och ville ta bussen istället??!! What?! Så det blev vår första taxi tur i USA. Det är sjukt billigt att åka taxi här! Vi betalade 10 dollar, eller ja det var David som betalade för oss! hehehe, han tyckte inte att vi skulle behöva ta bussen.. och det är jag glad för!

Nu är det lördagkväll och jag ska snart ut och möta Marina och kanske resten av tjejerna om det inte blir för sent! Vilket jag inte hoppas... Sitter här och kollar på Real world Washington på MTV! haha, det är kul..

Min nya color!


LOVE

FREEEEDAAAAG!!

TJOOHO!! Idag var jag på college igen och det var faktiskt kul denna gången! Ingen störig tant som tjabbade, gött. Så nu sitter jag och planerar inför kvällen och viker tvätt. Det måste ju göras! Vi ska träffa de killarna vi mötte i söndags, så det ska bli kul!

Jag har nog dragit på mig en liiiten förkylning. Ibland känner jag mig frisk men ibland inte... konstigt men jaja, detta får bli ett kort inlägg för jag har andra saker att göra och jag har inget att skriva om!


LOVE

Uppdatering

Ja då var det fredag imorgon dvs om 2 timmar! och vad är nytt i au pair land, jo jag har färgat om håret och ny är det mörk brunt igen. Jag gillar det mer och mer, jag har ju försökt att få det ljusare men det vill inte! Men det gör inget för jag trivs bättre i det mörka. Bilder kommer...
Idag var det College time igen, Så jag gick dit själv utan Lea... Datata. Nej men det var helt okej, Men det kommer dit fler och fler gammlingar som tror att de kan hoppa in i alltihopa. Nu vill jag inte låte elak eller något sådant men det finns inget som retar mig mera än de gamla rysska bitcharna! Hur kan de sitta och säga emot läraren, de tror att de har rätt hela tiden! Men AAAH, de tror att det är gramatiskt rätt att säga, "jag alarm inte" WHAAT! och sen sitta och säga emot läraren... PALLA!!! Men det är bara runt 35 gånger kvar av skolan..! Så jag får väl sluta lyssna på dem! 

Jag har tänt införa en liten rolig grej här på bloggen.. " Veckans kommentar " Man hör och säger så mycket kul kommentarer här. Vissa männinskor är fan roliga!
Så här kommer denna veckans kommentar:
- "Sara, du bestämmer inte över världen, det gör Obama"

Det var allt för nu! Nu ska jag sova, God natt!!


LOVE

College

Mandag formiddag = college... Inte sa kul men det maste goras! Sitter har och ar klar med mina gramatik ovningar och lyssnar pa musik. 30 seconds to mars naturligtvis! Lea sitter brevid mig och ar olydig hon med, INTERNET under lektionstid..! FYY. Men men idag har jag varit diktig jag gick till skolan istallet for att ga! obs, nu slutar vi!


LOVE

Helgen :D

Jahaa, då var det söndagkväll igen... NEEEJ! Men det var en bra helg. i lördags så åkte jag med Marina Downtown och sen skulle jag jobba. så det blev inte den mest händelse rika lörgaden. Men idag var det kul. Jag åkte Downtown med Lea och Marina, malhin stannade hemma, vilket var synd. Vi trodde bara attvi skulle ha en avslappnad söndag med shoping men det slutade med att vi satt på en finare sportbar, tittade på amerikansk fotboll med ett gäng killar och drack tequila! Det blev en vääääldigt trevlig kväll, killarna var jätte trevliga.
Så nu sitter vi hemma hos malhin, precis som vi brukar!


LOVE

I min Ipod just nu!

Och mitt huvud! Jag går och sjunger på den hela tiden. 30 seconds to mars nya album, This is war, är jätte bra! Fast det är Stor skillnad från deras förra, A Beautiful Lie. Det är ett helt annat sound på det nya. Men jag gillar det!! Och de har gjort en låt tillsammas med Kanye West?! WHAT! hur går det ihopa? Men det låten är faktiskt bra men jag versionen utan honom är bättre!






LOVE

Lördag den 23 januari

Idag är en dag att minnas, för idag börjar jag mitt nya mera hälsosamma liv!! Jag sitter nu här och hämtar andan efter att jag har sprungit. SÅÅ skönt det känns nu när man vet att man gör något bra för kroppen. Är helt slut... sprang med Marina och det var bra, för då kan man peppa varandra!
Det har varit skit väder den senaste tiden men idag så regnade inte när vi började springa bara när vi gick hem från parken där vi springer. Jag har nog aldrig varit så glad för regn som idag! Fatta vad skönt det var när man var helt svettig och död! Nu ska jag hoppa in i duschen för vi ska dra down town snart.



LOVE


Vaa?

Vad har då hänt de senaste dagarna sen jag kom tillbaka till SF. Jo i måndags så blev det shopping!! Eftersom jag inte hade slösat några pengar under helgen så tog jag igen det i måndags. Och det var kul att träffa tjejerna igen, saknade dem när jag uppe i bergen. Och igår, tisdag så började collage... vad ska man säga, det var kanske 4 unga dvs aupairer och resten var asiater och GAMLA människor. Inget illa mot asiater men alla på skolan var asiater och gammla. Där var en tant som måste ha varit närmare 80! Snacka om att jag och Lea hade kul! Vi satt vid en dator och svarade på jätte lätta frågor. Och lyssnade på musik samtidigt. På kvällen så träffade jag Emma och Malhin, vi gick på Haight street och sedan gick vi till Sam´s och satt där och pratade med just Sem. Vi lät sam ringa Lea och lura henne att malhin hade tappat sin mobil och att hon var tvungen att komma och hämta den! HEHEHE... Så vi fick ut Marina och Lea ur Marinas rum och de var lite sociala med oss i ca 20 minuter sen gick dem igen!

Hade en så konstig dröm inatt... Den handlade om att jag skulle åka hem till sverige och mamma hämtade upp mig i Helsingborg med bilen och sedan tog vi tåget och då var mamma borta och jag var mitt ute i en jätte läskig skog med lera överallt och läskiga människotroll växter. Min ena väska försvan så jag fick springa runt i leran och leta samtidigt som de läskiga trollen drog i mig och ville döda mig.... Ja det var nog en mardrömm.
Var får jag allt ifrån???


LOVE




Då var jag tillbaka!

Nu har jag återvänt till storstaden från vildmarken. Och ärligttalat så var Tahoe city rätt så öde. Nu menar jag inget illa om staden och de som bor där men det kändes som et sådant samhälle som typ består av 5 familjer som har bott där sen alltid. Alla är släkt med varandra och ALLA Kör sådana stora truckar som låter som fan. Det kändes lite som en skräckfilm!! Man har ju sätt typ The hills have eyes, Wrong turn och såna filmer. Men tillbaka till hur jag hade det! Jo det var kul! Hade roligare än vad jag trodde. Snö är ju inte något jag föredrar om man säger så. Men det var trevligt. Jag passade även på att vara ensamstående 5 barnsmamma vid läggdags. Barnen var snälla men det är ändå tufft. Fick höra att de hade björnar där uppe! AHH, och jag som gick hem själv mitt i "skogen" när det var mörkt. Fast de har väl gått i ide, hoppas jag. Men naturen där uppe var jätte fin. Jag gick och kollade läget i staden första kvällen och tog lite turist bilder. Och Lake Tahoe, som sjön heter var sjukt fin. As stor och med berg runt om. Nu blev inte bilderna så bra, för det var mycket finare i verkligheten.

Måste bara berätta om mitt lila äventyr jag hade under söndagen. Jag skulle ta med mig tjejerna till skidbacken där de andra redan var. Det var bara att ta bussen och det skulle inte vara så långt. Så vi gick ner och väntade men det kom ingen buss, så jag frågade en man om när bussen gick och allt sånt för att vara säker på att den gick. Så när väl en buss kom så hoppade vi på. Men efter en stund så kändes det lite fel så jag frågade busschaffören om när det var tid för oss att gå av. Och vi var på FEL BUSS såklart! Jahaaaa, hur ska jag ta mig dit då? frågade jag buss nissen. " du får byta buss där och där och bla bla du kan vara framme vid 2" NEEJ, tänker jag, för vi lämnade stugan halv 12 och jag vi skulle missa lunchen nu när vi var sena. Så vi tog bussen tillbaka. Det var mitt lilla äventyr, inte så lyckat men så typiskt mig med min otur. 

På tal om otur jag har sparkat sönder mina små tår på allt som går att sparka på och jag har blivit väldigt fummlig på sistone, jag känner mig helt efter i mina rörelser. Inte så kul, jag kan inte komma ihog att jag har varit så här klumpig... Lite läskigt för jag slår i allt och då menar jag precis allt!

NU kommer det lite bilder!

Vår stuga + min spegelbild i fönstret!










LOVE

Så förvirrad man kan vara då!

Jag skrev ju igår att det var "onsdag imorgon" men Nej det är ju torsdag idag! Haha, Kom på det i morse när jag pratade med barnen. De var helt säkra på att det var torsdag idag och jag bara NÄÄÄ, det är ONSDAG! Kom igen nu liksom. Men jo det är Torsdag idag. Snacka om att jag kände mig dum. När en 7 åring bara, "Men hallå Sara... Kan du inte dagarna eller?" 
Så idag är det TORSDAG och det betyder att vi ska åka imorgon. Till Lake Tahoe, det ska bli kul men jag vet inte vad man ska ha med sig?? Jag har inte så mycket vinterkläder. Så jag ska gå igen hela min garderob idag och se vad jag kan hitta.

Igår när jag träffade Marina i några timmar så pratade vi om Hawaii. Det ska bli såååå skönt när allt är klart med planeringen och det bara är till att åka! Men vi måste spara pengar, planera semester och massa sånt. Vi tjejer hade tänkt att vi skulle åka till Hawaii i en vecka över sommaren och bara ta det lungt och ligga på stranden. Bara ligga där och bli stekt i solen och inte tänka på något annat än hur man ska få fort sanden under fötterna. Gud vad jag längtar tills sommaren. Ge mig sommar NU!


LOVE


Ännu en dag är över

Jaha, då är det snart onsdag (om 2 timmar) Shit Shit! Idag blev det en lite konstig dag. Jag jobbade lite på förmiddagen och sen gick jag hem till Marina och satt där några timmar. Och sedan jobbade jag igen. Den förra au pairen som var här före mig, var och hälsade på. Hon var jätte trevlig, men det känns liksom lite skumt iblan när de snackar gammla minen och man bara står där och "haha, kul" Men sånt är livet. Just nu "jobbar" jag barnen sover så det är bara jag uppe.
Åh, jag har nog glömmt att berätta att på fredag så åker familjen och jag till Lake Tahoe, för att åka skidor..! Ja ni läste rätt Jag ska åka skidor! Det kommert nog se väldigt kul ut. Jag har aldrig gjort det innan så, jag kommer nog slå mig rejält. Kommer komma hem som en stor fet blåtira! Och åker man skidor så betyder det ju att det finns SNÖÖ! Njaa, snö är inte min grej men det blir nog kul ändå.

Nu ska jag läsa vidare i min roliga bok!


LOVE

Den nya!

Igår gjorde jag en ny tatuering! YEAH! De hade tid som tur var! Och killen som gjorde den var jättte duktig. Han såg lite läskig ut men det var han inte. Han hade tatureingar på hakan som såg lite skumt ut men men. Alltså, denna var ju ingenting mot den förra, det tog bara några minuter att göra den, typ 5. Och det gjorde inte alls ont. Jag kände nålarna men ibland kände jag ingenting! Och det är jag glad för!

Sedan så gick vi och åt på Burger Miester, som är en as god hamburgar resturang. Men den är lite väl dyr enligt mig. Vem betalar 12 dollar för en hamburgare??!! Men gott var det iallafall!

Nu sitter jag här i mitt rum och äter NÖTCREME!! Fick brev av min kusin Angelica. Tack så mycket! Jag blev jätte glad! Fick bilder på bebisen från ultraljudet, SÅ SÖT!

Här kommer en bild på min nya tatuering!




LOVE


Skojjar du med mig??!

Jag gjorde engelska provet igår och det var ju nästan ett skämt. Det var så lätt, men det fanns de som inte kunde någon engelska alls så för dem var det lite värre! Jag satt där i ett par timmar och lyssnade på ett band som spela upp olika konversationer och så skulle man gissa till vilken bild den hörde. Så jag började faktiskt skratta lite för mig själv när jag läste frågorna. Nu ska vi inte skryta!!


VEM HATAR NÅLAR, VEM HATAR NÅLAR!?.... jag.....
Idag så gäller det förhoppningsvis! Jag ska snart gå till Tattueraten och göra min tattuering. Förhoppningsvis har de tid, de har dropp in men man vet ju aldrig men de andra gångerna vi har varit där och snackat så har de haft tid! Problemet är bara att jag vill ha någon som följer med mig, jag vill ju inte gå själv! Men alla jobbar tills om någon timme och jag är ledig sen i eftermiddags. Så jag bara väntar på att någon ska sluta jobba så att jag kan gå ner dit. Hehehe, LÄNGTAR!


LOVE


Helgen som var.

Då var det måndag igen. Helgerna går så himla fort, man hinner bara fatta att det är helg och sen är den över! Så vad gjorde jag denna helgen då. Jo jag jobbade fredag kväll och sen så blev det lite missförstånd med tjejerna, vissa trodde att vi skulle ut och bla bla bla, så kvällen slutade med att Emma och Marina gick ut till massa 21 klubbar, Malhin stannade hemma och jag och Lea gick till Sam´s och åt lite. Så kvällen var inte helt fel. 
Lördagen blev en slappe dag. Jag gick hem till Marina och satt där och tramsade mig medans hon städade! Sen åkte vi Down town och åt Frukost/Lunch/kvällsmat! Panda Express är mättande! Så vi och shoppade lite med!  Jag träffade min själsfrende! hahaha, nej men nästan! Snyggingen på Hollister. Och sen skulle jag jobba kväll, så det blev lite mera jobb. När jag slutat gick jag till Marina och mötte upp de andra tjejerna. Gud vad roligt vi hade! Vi filmade som vanligt.. och det finns en jätte kul video på oss och Lea gör en helt underbar dans eller vad man ska kalla det! På söndagen hade vi aupair möte, det var ju inte dagens höjdpunkt precis men man måste ju gå. Jag och Lea gick in om TATTUERAREN också! IIIH! Så Lea ska göra sin idag.. Jag vill också göra min nuuu! Men jag vet inte hur jag jobbar så jag måsta kolla det först! Ska bli kul att se Leas, jag hade velat följa med men jag jobbar så jag får vänta tills ikväll. På tal om ikväll, jag ska göra mitt engelska test idag.. så trisst. Man måste göra ett prov för att se hur bra engelska man har så att lärana kan placera en i rätt nivå. Så det bär av till College ikväll. Provet ska vara jätte lätt så det känns ju skönt!

Igår så var det 5 månader sedan jag lämnade Svenskmark! Fy jävlar vad jäg är bra!!!



LOVE

Min nya kärlek..

Nu har äntligen One Republic släppt en ny låt! Och den är BRAAA. Det bandet vet verkligen hur man gör en låt som fastnar i huvudet.

Fredag idag, och det är skönt..




LOVE

Cirque du soleil

Var och såg Cirque du soleil idag med delar av min värdfamilj och med Marinas värdfamilj. Det var så jävla coolt! Det var en tjej som kunde böja sig hit och dit. Så som hon böjde sig var sjukt. Jag vet at det har blivit några rekommendationer på sistone på min blogg men jag måste bara skriva: SE CIRQUE DU SOLEIL! För er som inte vet vad det är jag skriver om så är CDS en typ cirkus med massa akrobater och så har showen ett nytt tema lite då och då. Denna gången var alla utklädda till småkryp och så var det en kärlekshistoria mellan en flugga och en nyckelpiga! Så gulligt! Det var ett akrokatik nummer som var lite så OH OH! Det var en kille som cyklade på en enhjuling på händerna på en lina uppe i luften utan säkerhetslina eller något nät under. Snacka om att man satt och hoppades på att han inte skulle trilla. Vi satt på tredje raden, så det var nära cenen och man vill ju inte att han ska krossa en!

På tal om Krossa, så hade vi en jordbävning här i San Francisco idag. Det var inte så stor men den märktes. Jag stod i köket och så börjar det mullra lite och tavlorna börjar gunga. Först trodde jag att det var sopbilen eller något men hallå, så stora sopbilar finns nog inte. Så det var lite kul. Och med tanke på att vi ska ha au pair möte på söndag om just jordbävningar och säkerhet så är det lite kul. Inte för att jag ser fram emot au pair mötet, det är lite kul att två dagar innan mötet så har vi redan varit med om en jordbävning! Obs lite sent!!

Annars har min dag varit ganska stressig. Det har hänt mycket idag, mer än vad det gör under vissa veckor! Men så är det i au pair livet! - Just breathe, är mitt motto.



LOVE


Nej men gud vad roligt!

Den rubriken kändes som något en gammal tant säger när barnbarnen snackar om deras ler ätartävling på låtsas! Men det är så jag skulle beskriva den boken jag köpte idag. Var med tjejerna idag nera på Haight street och kollade läget och då hittade jag en sjukt kul bok. Den heter Nightlight och är en parodi av Twilight! Allstå jag och Malhin stod och läste delar av den i bokaffären och shit vad rolig den är!! Jag skrattade så att jag fick ont i magen! Jag rekommenderar den starkt till alla som har läst Twilight. Den handlar om samma sak, det är bara det att allt är mera töntigt och fult! Som till exempel så heter de Edwart Mullen och Belle Goose istället för Edward Cullen och Bella Swan.  Observera att Goose är gås på svenska!! Och de dansar inte till någon lugn musik som i orginalet utan i Nightlight dansar de till Green day istället!  Jag kommer nog få värsta magrutorna när jag är klar med den boken så mycket som jag skrattar.
Nog om det! Nu ska jag börja läsa den. Mohhahaha!


LOVE

Lalaaa Laaa laaa lala

Sitter och små sjunger på mitt rum nu! haha, vet inte varför kan vara för att jag har hittat lite "bortglömda" låtar på min Ipod. De är inte direkt gamla men jag har inte lyssnat på dem sen.... hm i sommras kanske. Det blir ju lätt så när man hör på massa nya låtar hela tiden så glömmer man liksom bort de andra. Men nu så spelas dem igen!! Kommer ni ihåg Apologize från One republic! Hur gammal är inte den, och det blev ju så sjukt uttjatad men den är faktiskt grymt bra. 

Och vad är mer nytt här i San Francisco inte så mycket, allt rullar på som vanligt. Malhins syster är här, det är trevligt med folk som man förknipar (gud vilket konstigt ord..!) med Sverige. Nu ska jag ut och träffa dem!


LOVE



Spelas flitigt just nu..

görs denna Låten. Jag och Malhin lyssnade sjukt mycket på denna när vi var i just Hollywood/L.A. Varje morgon startades Malins dator och vi lyssnade på denna låten. Det passade ju lite att den handlar om en Hollywood brud när vi var där! hehe






LOVE

Skrev in mig på College idag...

..Och det gick bra. Jag ska ta en non credit class i engelska och det innebär att jag inte behöver göra några läxor, för det har jag inte tid med...Måste bara berätta att när jag går fram till tjejen som har hand om allt sånt så fattar jag knappt vad hon säger hon bryter på kinesiska eller nått sånt och jag börjar nästan skratta för jag har fan bätter engelska än hon och jag ska läsa engelska och inte hon!! hahaha, ibland är man allt lätt road..

Nu sitter jag här.. och bloggar lite. Märker att jag inte har bloggat om hur jag personligen har det här... det är bra. Men det börjar kännas att det har gått nästan exat 5 månader sen jag var hemma i lilla Vejbystrand i min favorit soffa med mamma, pappa och Simon. Igår satt vi på ett cafe här där jag bor och jag började tänka på när jag kommer hem och jag började fan gråta, och inte lite heller... ganska mycket.. Jag trodde att det skulle bli bättre nu när jag fick lite semester och åkte tillbaka till Los Angeles, det var jätte kul och allt sånt men det fick mig att tänka lite mera, lite för mycket. Jag trivs bra i familjen och så det är inte det, det är bara jobbigt att inte vara hemma. Lite töntigt kanske men jag saknar "min" soffa där hemma där jag brukar ligga och titta på tv.Så det kommer jag göra varje dag i minst en månad när jag kommer hem. Men nog om det, jag har kommit på ett sätt så att jag inte ska tänka på att det är 7 månader tills jag är hemma, man måsta ha saker varje månad att se fram emot så går det lite fortare och lättare. Så det försöker jag göra nu.

Godnatt nu ska jag sovaaaa!
Tack för julkorten som jag fick!!! Blev jätte glad :)


LOVE

Snabbgenomgång

25 December
Åkte jag och Malhin till Venice Beach och hyrde cykel. KUL. Kollade på skejtarna i skejtparken, som är stor. Och vi blev stoppade av polisen för att vi tittade när de körde förbi oss med en person i baksättet. Kan inte hjälpa att vi glodde! hehehe man blir ju nyfiken när det sitter en Kriminel ganster i baksättet! På kvällen gick vi till The grove och såg Sherlock Holmes! Den var as bra :) Vi fick stå i kö utanför på "torget" När klockan slog 8 så började det fejk snöa!! Det kom snöflingor gjorda av bubblor från taken runt omkring.. Det var mysigt men vi hade ju åkt till L.A för att slippa snö och kallt väder.

26 December
Vi skulle åka ut till Universal Studios men vi tog fel buss och hamnade istället där filmbolaget Warner Brother ligger. Så vi fick se det med.. :) Tog det lugnt under dagen, färgade håret och på kvällen träffade vi Mashi, en av mina räddare i nöden när jag var i L.A förra gången hos den förra familjen. På kvällen blev det ett försök till att se hela Lejon Kungen 3 men vi somnade halvägs genom. Det tar fan på krafterna att gå så mycket som vi gjorde under de dagarna vi var i L.A


27 December
Jag firade 19 och ett halvt! hahah, skämt.. Vi träffade Mashi och åkte till The Fashion District, Down town. Och här brändes det pengar! Det var som att gå in i en liten bakgata som såg ut som en marknad med massa skor och väskor och massa annat. Det var lite kul för alla var mexikanare så försäljarna pratade spanska istället för engelska! På kvällen träffade vi Mashis kompis och gick och såg Avatar, fast inte i 3D. Den var bra, men jag var så galet trött så jag somnade en stund i slutet när det krigade. Jag börjar bli som min mamma, som somnar varje gång man tittar på film!

28 December
Denna gången tog vi rätt buss och hamnade på Universal Studios. Vi tillbringade hela dagen där. Vi åkte den berömda Studio guiden. När man åker igenom filmbolagets platser där de spelar in tv serier och filmer. Vi fick se torget i Ghost wisper som är samma torg som i Tillbaka till framtiden. Även Desperate housewifes gatan och massa annat. Sjukt kul, rekommenderas verkligen. På kvällen försökte vi se Lejon kungen 3 men va fan det gick inte! Vi somnade igen.. Denna dagen fick vi panik, vi fick reda på att vi inte kunde bo hos Leas kompis, så vi var tvungna att hitta ett nytt hotell, för natten mellan nyår och den första. Det var tänkt att vi skulle hem till Alex som skulle ha fest så vi kunde sova hos honom, så vi behövde bara boka en natt på det nya hotellet.

29 December
Denna dagen blev det Beverly Hills. Och ja allt är super fint och alla man möter på gatan tjänar lika mycket i månaden som jag gör om året! Vi gick längs den berömda shoppinggatan Rodeo Dr. Där handlar alla kändisar, men vi såg ingen.. Typiskt... haha! Det var trevligt, vi tog och åt lunch på The Cheesecake Factory. Jag vissade Malhin ett av mina favorit shoppingcentrum, Beverly center så det blev mera pengar som slösades!Även denna dag fick vi panik för nu kunde Alex inte ha fest så vi måste ut och hitta nytt hotel IGEN, men vi lyckades få ett rum på samma hotell som vi bokade dagen innan. Det var nog bara för att killen på hotellet tyckte synd om oss och för att han hade släktingar i sverige. Gött eller vad.

30 December
Denna dagen flyttade vi ut från vårt hotell och in i det nya med Marina och Lea! Vi gick och tittade på Hollywood Blvd och shoppade lite skor. Jag köpte gympa skor... Kan ni fatta jag ska börja springa! Man äter så onyttig mat här i Usa och glass och sånt skit så nu ska det bli ändring på det. Jag ska komma iform och inte dö efter att jag hat gått upp för några trappor.

NYÅR!!!
Det blev en av de bästa nyår jag haft. Vi fixa med outfiten och alla detaljer under dagen och sen blev det party. Vi hade ingen plan vad vi skulle göra, för de jag känner i L.A hade bara lösa planer så vi bestämde oss för att borja festa på hotellet och sen se vad vi kommer på. Och det var ett bra beslut! För brevid oss så bodde det et gäng killar som bjöd på drika och var hur trevliga som hellst! De var sport fånar som resten av gesterna på hotellet. Det var en amerikans fotbolls match dagen efter, så många av gesterna på hotellet var där för den anledningen. Vi hade skjukt kul är väl ett bra sätt att beskriva hur vi hade det! En an killarna jobbade/ kunde massage, så mina fötter har aldrig fått en lyxigare behandling. Alså gud var jag behövde det. Han knäppte i alla tårna om ni fattar vad jag menar. Jag tror att alla tjejerna fick sig en fot massage. Utom Marina för hon var upptagen med annat!.... hehehe, Jag träffade även Megan en snabb runda!! Och det var kul. har inte träffat henne på länge, mendet var synd att hon var tvungen att gå efter typ 10 minuter. Mitt i alltihopa så skriker Marina "Polisen är här, var tysta!" Tydlien fick vi besök av polisen men de kom inte till oss och tur var väl det!

Sista dagen.
Var inte så kul.. ingen av oss mådde så bra och flyget var försenat... Jippi, så vi fick sitta och vänta i en och en halv timme extra på flygplatsen. Och när vi väl var framme så fick vi vänta i evigheter på våra väskor som var i topp 10 sist ut. Kul... Nej. Kände mig som en zombie den dagen...


Måste bara tillägga att vi åt på Yougurtland varje dag utom en och ibland blev det mer än en gång om dagen! Jag älskar FROZEN YOUGURT!!!



LOVE


Julafton!

Detta året blev det en lite annorlunda julafton! Jag började dagen med att ringa hem för att säga god jul och det var allt som påminde om julen den dagen. För jag och Malhin åkte till Santa Monica och gick längs stranaden och på piren. Så härligt, det var ganska varmt så jag passade på att doppa fötterna men den det var kalt! Shit!! Vi åt världens godaste jul middag, Friterade räkor och pommes med remulad sås. MUMS! Vi passade även på att shoppa lite, eller det var bara jag som shoppade i Santa Monica Malhin väntade tills vi var tillbaka i west hollywood på target! En affär som finns i SF med och är en blanding av Ullared och annat. På kvällen tittade vi på Titanic, och det var länge sen. Vi har gått och väntat med att se den tills på Julafton!

Malhin har bilderna och jag har inte lagt över de än, så det får vänta!


LOVE


RSS 2.0