I wanna be a billionaire so fucking bad!

HAHA! jag och malhin gick på konsert igår halv spontant! Vi såg 3oh!3, Travie McCoy, Cobra Starship och ett annat band som jag inte kommer ihåg! Hinner inte skriva mer om det  nu, för jag ska träffa Malhin nu! Detta kommer att bli en härlig helg!!! :D






LOVE

Åh nej!!

Nu är jag rädd!! Min dator är värre än vanligt nu, nu fladrar skärmen.. Inte bra. Jag hoppas att den håller tills jag kommer hem, det måste den göra, annars försvinner flera år av mitt liv i bilder... Och framförallt alla usa bilder och bal och studenten bilder. Nej usch vad hemskt det skulle vara.

Tar det lungt idag, börjar jobba snart. Öppnade precis mitt fönster för att jag skulle få in lite frisk luft mellan regnskurarna som vi har i SF idag. Men nu luktar det bara katt piss ute! Det gör det när det regnar här.. Inga härliga dofter som vi har hemma i vejby. Nej här är det katt piss som gäller!!!


 LOVE

Aaandra sidan jorden? Finns det liv där?

Jag har faktiskt inte så mycket att skriva om idag... det har bara varit en helt vanlig dag! Så jag vill ju inte trötta ut er med det! Jag skypade med mams och paps idag. Alltid lika kul och intresant, skvaller pressen känns det som! Hahaha, iallafall så har jag nu skickat ut ett cv! Woohooo för det! Jag måste redan börja tänka på vad jag ska göra när jag kommer hem. Kan ju inte vara en arbetslös soffpotatis FÖR LÄNGE, bara några veckor :P

Nu ska jag nog äta chokladtårta! heheh :P



LOVE


Brist på rubrik...

Väntar på att Malhin ska äta KLART! Så att vi kan träffas och hitta på något.. jag måste köpa ett minneskort so fucking bad (ursäkta svordomen!) och lite annat, så man kanske kan åka downtown och göra det. Och det har ju slutat regnat nu med!! :D

Jga har fått en annan låt i huvudet. Nämligen Billionaire med Travis McCoy ft Bruno Mars. Jag går och sjunger på refrengen hela tiden!!
BTW, visste ni att Bruno är musik producent och låtskrivare till andra artister? Han har bl.a producerat Flo Rida´s  Right round, som är en jätte hit!! Ballt med tanke på att han bara är 5 år äldre än mig :P Har snackar vi flyt i karriären! You go MAN!!





LOVE

Fy vad tragiskt...

Jag vet att det var några dagar sedan nyheten kom ut men jag hade inte tänkt att ta upp det men nu gör jag det iallafall.
Ni vet ju att Brittany Murphy dog i december förra året helt plötsligt. Hon hittades av sin mamma i sitt hem. Fy vad hemskt det måste vara att hitta sin dotter död. Fy fan... men ialla fall, Hon var ju gift med Simon Monjak en man inom musik branschen. Nu har han också hittats död i samma hem och av samma person dvs Brittanys mamma. Vad ska man säga? Tragiskt eller vad. 
Det som får mig att skriva om detta är för att jag tycker att det är väldigt tragiskt och jag undrar hur det kommer sig att så många "Hollywood kändisar" har dött de senaste året? Är baksidan av Hollywood så hård eller är det bara en slump? Jag kan ju förstå att det måste vara jobbigt med alla paparatzi fotografer men ändå? Tragiskt är det ialla fall.
Jag vet bara att om jag skulle få välja så skulle jag vilja vara känd för mitt namn och inte ansikte! :P




LOVE

åå, minnen!! Härligt :P

Jag var som sagt inne på billboard.com för någon dag sen och då hittade jag denna låten! Den påminer mig sjukt mycket om när jag var i L.A och körde runt med den vita bilen längs Hollywood Boulevard <3 Åh, det var tider det!
Det är sjukt hur en låt kan väcka så många minnen. Bara jag hör den så kan jag komma ihåg ALLT vi gjorde i L.A alla kvällar hos Megan och strandutflyckterna... Åhh, jag vill dit NU!!!
But everything has to come to an end.




LOVE

Neeemen oj!

Hoppsan! Jag gick just och lämnade en tröja till Malhin som jag råkat få med mig. Och då "råkade" jag ha vägarna förbi Walgreens, inte så bra.. För nu sitter jag här med läsk och massa godis! Hahaha :P men va fan det är ju fortfarande helg i 1 ½ timme!! VET NI VAD JAG SÅG?! EN TVÄTTBJÖRN KOM SPRINGADES I BUSKEN BREVID MIG!! Det var sjukt!
Nu ska jag nog starta en film eller kolla efter lite nya låtar på Billboard.com :)

Godnatt bloggen!!



LOVE

Woou, söndag..

Jag somnade hos Malhin när vi tittade på filmen igår, så jag vaknade upp hos Malhin och Emma vid 12!! Emma skulle åkt hem innan hennes bussbiljett gick ut dvs kl 9.30! HA eller hur! Vi sov som små barn hela natten :P Så det blev frukost på Burger meister och glassmilkshake till efterrätt! Sen träffade jag och Malhin Nadia och Anja en stund och nu så sitter jag här och "jobbar" barnen sover. Malhin kanske kanske kommer hit... Vi 4 skulle haft tacos kväll men det blev inte så.

Så jag slänger in ett låt tips mittialltihopa!



Grab your gun, time to go to hell
I'm no hero guilty as charged
Search and destroy
<3



LOVE


Cowboy hatt + helium ballonger + båt = BRA!

Ja, igår kväll så hade jag ju aupair möte ombord på en "discobåt!" Men det var fan ballt! Jag gillade det faktiskt skarpt! Jag hade skit kul. Jag och Malhin stressade dit men när vi kom dit så ahde de inte änns börjat skriva in sig, som vi måste göra på varje möte. Vi träffade några andra jätte trevliga svenska tjejer som vi hängde med :) Kul med lite mera svenka gener!!
Det var fullt av Helium ballonger ombord på båten och dem tog vi beslag på! Jag tror faktiskt att det var vi svenskar som använde upp nästa alla :P För efter några timmar var de borta! Vi har massor av videor på oss när vi snackar och har andats in helium :P Måste bara säga att man får sjukt ont i huvet efter några ballonger! Det var även prisutdelning och sådan skojjigt! Jag och Malhin fick Cowboy hattar och uppblåsbara mikrofoner! Kul KUL!


Sedan mötte vi upp Emma downtown och hade en liten "förfest" Nej det var nog en överdrift! Vi satt på en bakgata och drack lite!! Hahaha :P Vad gör man inte när man är minderårig! Sen gick vi till vår vanliga klubb och hade skit kul!! Det är 100 gånger roligare att vara ute och festa med bara tjejer änn med killar. Specielt när man är på en klubb! Fast sen kan det ju bero på vilka killar man är ute med! Vi träffade nämligen Gahl och hans kompisar efter någon timme... INTE så kul! Jag och Malhin försökte undvika honom men det går INTE. Hahaha, vi var så töntiga, jag gömde mig bakom Emma! Till sist såg han oss...

Men jaja, klubben stände strax efter det och vi åkte hem och kollade på film :P Det blev Highway IGEN :D jag gillar den MYCKET :P

Här kommer bilder + video!














LOVE

Båååååt kryyyyyyyssning!

Ikväll blir det båt kryssning med massa andra aupairer från runt om San fran. Det ska bli kul och se hur det blir, med tanke på att tyskarna också ska dit och vi umgås ju inte längre... :P Så vi får se hur det blir när vi möter dom! Vi ska åka med en båt ront om the bay area och kolla runt lite. Fast det kommer ju vara mörkt så vi kommer ju inte se så mycket. Det är även bar och dansgolv på båten så det blir som en förfest. För sen ska vi möta Emma och gå ut på någon klubb i SF. Om vi hittar någon bra annars så blir det väl City nights igen!

Så nu ska jag gå och fixa till mig lite innan jag börjar jobba!


LOVE

Fredag kväll igen

Det blev en slappe fredag igår. Jag och Malhin gick och handlade lite kvällsmat och chips och massa sånt :P För vi hade hyrt filmen Highway med Jared Leto och Jake Gyllenhal. Hahaha, jag måste säga att den var bra för att vara så gammal, från 2002!! Och guuuud vad snygg Jared är i den filmen :P Asså filmen var ju lite speciel men den var ändå bra, så jag kommer lätt se den igen!

Vi såg några andra filmer med, The wedding date och Bankok dangerous. Men jag somnade som vanligt i mitten av Bankok Dangerous, heheh. Så jag gick hem sen.






LOVE

Letters to Juliet

Såg filmen Letters to Juliet idag med Malhin och Anja. Och det var faktiskt första gången på flera veckor sen jag var på bio sist :P Filmen var jättr romantisk och bara så härlig! Man blev bara så glad när man såg den. Vi tre satt typ och fnissade och höll på hela tiden! Roligt roligt! 

Så nu har jag precis kommit hem och nu ska jag gå och lägga mig, har en lång fredag framför mig och sedan på kvällen ska jag och Malhin ha hemma spa! Mysigt va?!

Btw, tiden går så sjukt fort! Kan inte fatta det.... Jag åker ju snart hem..?!?!?






LOVE

Onsdagen

Igår så träffade jag Malhin, sen åkte vi till en syd afrikansk resturang där vi firade Anjas syster Nadia som fyllde år. Det var jätte trevligt. Anja och Nadia är så sjukt härliga och så pratglada. De är typ jätte amerikanska generösa och hur trevliga som hellst, så det är alltid kul att träffa dem, även om jag bara har träffat Nadia en gång :P

Och gissa vad jag åt på den syd aferikanska resturangen .... jo KOHJÄRTA!!! Hahaha, det vra fan gooooott :P det gällde bara att tänka på något annat när man satte gafflen i hjärtat och åt upp det! Men det är ju faktiskt en muskel och vi äter ju annat skit så varför inte äta ett hjärta?! Tjejerna mitt emot mig år mini bläckfickar med huvud och allt! Det var ännu värre. De tog en tugga an benen och sen huvudet i en tugga... uuuurk! :P DET skulle jag aldrig kunna äta!



LOVE

AJJJJJJE, jag dööööör!

Pujaaahuuu! Jag trodde jag skulle dö imorse av magsmärtor!! fy vad hemskt det var! Seriöst jag trodde nästan att jag skulle dö! Hahaha :P Men tack och lov för svenska tabletter! Vi har den bästa medicinen asså :P Jag vet att innan när vi fortfande umgicks med tyskarna så gav jag lite av mina ipreen till dom och de blev helt kära i dem!!!  Hahaha :P

NU till vettigare saker! Jag har kollat runt på ALLA artister som jag vill se, men vet ni vad retligt. Alla har redan spelat elle är i europa nu på våren och kommer till USA till hösten när jag åker hem! Och jag tror attd et var 3 olika band som spelar här i SF när vi är på Hawaii :(  arrggg, kan man skippa Hawaii ;P NEJ verkligen inte! 
Nu är det bara lite mer än en månad kvar tills vi åker!  Längtar så sjukt mycket :P


LOVE


If you´re going to SF be sure to wear some flowers in your hair...

 ....Nej ett paraply hade varit hundra gånger bättre!! :P

Då var det måndag igen.. Ny vecka nya tag. Men jag lever fortfarande på kicken man fick på konserten i torsdag, så det kommer gå bra denna veckan!! Ursäkta att jag låter som om jag är helt besatt men fy fan vilken upplevelse! mm <3  MEN Jag är inte en galen groupie :P Hahaha :P

Det sjuka med SF är att nu på våren och i juni så suger vädert och ni där hemma har det nog bättre vissa dagar. Det är bara på grund av den berömda dimman. :P

Kolla bara hur det såg ut idag




LOVE

Spotloskeavtalet :P

Nu har jag kommit på en väldigt bra plan för mitt liv! Jag ska fan inte bo i sverige! Jag ska givetvis åka tilbaka hem och traffa alla nära och ära i några år, nu efter mitt år är slut här. Men sen när jag är klar med min utbildning så vill jag åka tillbaka hit till USA och bo i Los Angeles och jobba här istället. För ärligt talat, jag kan inte se mig själv bo i sverige i resten av mitt liv..
Så Malhin och jag har snackat om det och hon vill inte heller bo i sverige. Så vi har lovat att att vi inte ska komma hem och börja jobba på ica och vara fast där i resten av våra liv. Så fort vi har pengar och är klara med allt vi har att göra i sverige så flyttar vi till LA :D
ÅH, jag älskar allt där nere!!! Allt man vill ha finns där :P

Bild från LA resan över julen. Man kan se Walk of fame stjärnorna i bakgrunden!




LOVE


Ååå, värme!!

Jag och Malhin åkte ut och hälsade på Emma ute i Danville/ Walnut Creek. Det var hur trevligt som hellst! Men det tog oss as långtid att komma in till stan. Det var ett spring race så det var fullt med folk överallt och alla tåg som kom var redan sjukt proppfulla och bussarna kom aldrig. Men till slut så fick vi plats på ett av tågen, efter typ en timme!
Vi träffade Emmas värdfamilj och badade i deras pool. För utanför SF är det alltid mycket varmare, på grund av all skit dimma som kommer in över staden på våren och sommaren... Så det var hur kul som hellst. Sen så drog vi till ett biljard ställe och spelade lite. Jag måste ändå säga att jag sög riktigt mycket! Men va fan det var kul ändå :P

OCH JAG HITTADE YOGHURTLAND DÄR UTE!!!  Som jag har saknat det sen LA :D







LOVE


Sexy from head to toooe!

Sitter här med min dator och gör allt och inget! Jobbar idag men det gör inget för Malhin kom precis hit :P Så nu ska jag vara social igen! vi ska väl se på film och äta chips eller något sånt :P

VI HÖRS IMORGON!



LOVE

Då var det lördag igen..

Igår kväll så kom Malhin hit. Vi tittade på film, vi såg "He´s just not that into you" den var bra och så såg vi även Lejonkungen 3 men båda somnade någonstans i mitten :P Som vanligt...

Nu sitter jag har och ska snart gå in i ducshen och göra mig klar och sen gå och hjälpa Malhin fixa sitt hår!



LOVE


Då var det lördag igen..

Igår kväll så kom Malhin hit. Vi tittade på film, vi såg "He´s just not that into you" den var bra och så såg vi även Lejonkungen 3 men båda somnade någonstans i mitten :P Som vanligt...

Nu sitter jag har och ska snart gå in i ducshen och göra mig klar och sen gå och hjälpa Malhin fixa sitt hår!



LOVE


Vi finns på youtube!! Och det är inte vi som har lagt ut den!

Alltså  Malhin har hittat en video på oss när vi står på scenen och dansar med alla de andra!! Men fatta vad sjukt egentligen. Det var 2.600 personer där och jag och Malhin får komma upp. DET ÄR TYP 2 PÅ 2.600 COOOOLT!!! :P
Jag har blått på mig och svarta jeans och Malhin har en klänning. Och kolla när Jared kommer fram till oss och "snackar" med oss och ger oss "blicken!" ohhooow!!! ;P Vi hade en sån jävla tur om man tänker efter!! <3






LOVE

Jag gjorde massa videor med..

..så här kommer dem!











LOVE

Nu kommer det bilder!

Har 90 bilder från igår men ni behöver inte titta på alla :P så jag lägger bara upp de bästa!

Här skulle vi egentligen suttit.. :P


Första förbandet

Muthmath, de var helgalna, hoppade ront, stod på händerna på pianot ocj slog sönder derar instrument!

30STM <3





Japp, vi är på SCENEN!






Underbart!!!



LOVE

Såå nu har jag lugnat ner mig!

Jag måste bara berätta allt!!

Det började med att vi kom in och hittade våra platser, vi skulle egentligen ha suttit uppe på balkongen men när vi väl satt där uppe så ångrade vi oss. Så vi gick och letade efter "Jerry" jätte länge, för tydligen skulle han kunna byta ut våra sittbiljetter till ståbiljetter. Vi hittade en annan gubbe som hjälpte oss istället, så vi fick gå till biljettkassan och prata med tjejen där man hon fattade inget så hon gav oss "vip" armband istället!!! Så vi kunde få bättre platser och stå vid ljudbåset om det skulle bli för trångt på golvet. Vi ställde oss på golvet och lyssnade först på förbanden det var Muthmath och ett annat skit coolt band som jag inte kommer ihåg namnet på.. :P

Och JÄVLAR vilket tryck det var sen när väl 30 SECONDS TO MARS kom upp på scenen, jag har en video på det! Sä jävla härligt!
Jared, sångaren, tyckte vi var för lungna så han bara " på tre trycker alla sig framåt och börjar hoppa" Eha OKEJ!!!  så då hamnade vi änne längre fram!! Och det blev bara galnar i publiken hela tiden. Det var till och med några som trillade.. stackare.

SEN så flyttade Jared på sig och stod och sjöng längre bak ett tag! Han sjöng olika önskemål från publiken, och så han sjöng lite av Lady gagas Bad romance! VAA FAAAN! :P Efter det så fick han för sig att han skulle gå igenom publiken upp till scenen! Så han slängde sig upp och igenom. Det var då som jag fick hans knä i mitt huvud, ahahha han klättrade rakt över mig!

Alstå jag och Malhin skulle fan fram till scenen allra längst fram, så vi knuffade lite snyggt när de andra också knuffade. Det gick väl sådär vi hamnade så att vi hade kanske 4-5 personer framför oss. Och då så började jared plocka upp personer på scenen. Alla bara knuffades och skrek, men det paret som jag hade brevid mig var jätte snälla och frågade om de skulle lyfta upp mig! Jag bara ehm, jaa eller seriöst?! Så det lyfte upp mig och skickade fram mig till en av vakterna som tog emot mig på andra sidan av skydsstaketet. Därifrån var det bara raka vägen upp på scenen!!

Efter någon minut kom Malhin också upp hon hade sätt mig försvinna upp och sagt tll killen brevid henne att lyfta upp henne. Så vi återförenades uppe på scenen bakom sångaren!! OMG! Vi stod längst fram på scenen med Jared och hoppade som galningar! Malhin skrek som en galning :p Hahaha, Sen fotade vi bilder med honom i bakrunden och när Malhin tog mitt foto så började han prata med oss och ville ta min kamera och fotta oss men jag hade den runt min handled så jag han inte ta av den innan han var tvungen att börja sjunga igen!!  COOLT!
Sen var allt slut efter den låten! Så då gick vi till tåget helt höga på adrenalin. Och det kom fram folk och frågade om vi tyckte att det var coolt på scenen, för de kände tydligen igen oss!!

DET VAR DEN BÄSTA KVÄLLEN I MITT LIV!!!! <3<3<3   (hittils)



LOVE

Så här adrenalinkickade var vi efteråt!

Lyssna bara på hur jag låter och jag hör att jag inte riktigt fattar vad jag säger, jag låter bara min mun gåå!







LOVE

OMG OMG OMG OMG OMG!!!! OMG!!!!!

Var ska jag börja!!!! Alltså fy faaaaaaan vad cool!! Har precis kommit hemfrån konserten... jag vet inte vad jag ska börja skriva om!!!! NU ska jag ringa mamma och berätta detta är ju såå sjuk!! Jag säger bara en sak JAG OCH MALHIN VAR UPPE PÅ SCENEN MED BANDET!!!! AAAAH!!

Här kommer en underbar bild!! Flera kommer imorgon plus alla videor jag gjorde!





LOVE


Snart såå <3

Sitter och lyssnar igenom alla 30 seconds to mars låtarna tills ikväll :)  ska försöka memorera in lite låttexter med. Jag kan ju redan många men inte alla. Så jag kör alla låtarna på repeat!
Fatta att det bara är 8 timmar kvar tills jag står framför snyggingen Jared Leto!! Hahaha :P Grymt kul ska det bli! Längtar som bara deeeeen :P
Får inte glömma att ladda kameran bara, det hade ju varit snyggt... komma dit med kamera men inget batteri..
Så jag måsta ta och tänka igenom allt man ska med sig..

Nu ska jag vika tvätt med mitt snygga Hello Kitty plåster på lillfingrer :P



LOVE


Sociala förmiddagen

Igår kände jag mig väldigt social och trevlig. Jag skypade med Nicole vilket var väääldigt länge sen.. FÖR länge sen <3 Så det var trevligt, sen pratade jag även med Simon och Mamma och uppdaterade mig lite på den fronten. Jag ska försöka bli bättre på att skypa med mina nära och kära nu när jag inte har college längre. Jag ber faktiskt lite om ursäkt för att jag inte har kunnat klämma in mera skype tid till er. Men nu ska det ändras!! Och snart kommer jag hem och då ska all tid tas igen! :D

Kvällen spenderades hemma hos Malhin med Hakuna Matata och hallon/äpple smulpaj! Mysigt värre!!
För utom att jag fick ta emot ett väldigt störigt samtal....




LOVE

För jag har tagit studenten, för jag....

Njaa, inte riktigt men jga är iallafall klar med College och mina 72 timmar som man måste ha. Så skönt att slippa gå dit igen. Det tog bara en massa onödig tid från mig. Så ju skönt att har jag lite mera ledig tid nu när det börjar bli sommar!! Så härligt!



LOVE

30 seconds to mars tickets!!

Wohoo, fatta att jag är glad nu!!!! Nu har jag och Malhin fixat biljettera till 30 seconds to mars, tills på torsdag då de spelar i Oakland, ligger precis utanför SF. GUUUUD vad kul det ska bli!! Jag känner mig som ett barn som väntar på att det ska bli julafton! Ja, ni vet ju att jag är ett fan av dom, för jag har bloggat om dem innan och laggt upp några av deras låtar på bloggen också!



NU måste jag sova!



LOVE

Jag vill, Jag vill!

Jag vill såååå gärna gå och se 30 seconds to mars nu på torsdag. Jag måste dit! Det hade vatt as ballt. Jag har till och med kollat biljetter, tåg och karta. Det finns biljetter kvar och de kostar bara 30 dollar! Det måste ju vara ödet att jag har 30 dollar och biljetten kostar precis så mycket. Hahaha :P

JAG VILL!





LOVE

MMMM, MARABOU!

Just nu är jag så jävla sugen på godis! Skypade med mamma och pappa idag och då sa ag att jag inte alls var sugen på godis längre... Mmm eller hur! Nu e jag :D



LOVE

I gårkväll..

..så träffade jag och Malhin, Gahl och hans 2 komisar. Vi träffades först och bara gjorde ingenting och sen gick vi till klubben som vi var på förra veckan. Kön var as lång men eftersom Gahl är DJ på klubben så gick vi bara förbi kön och behövde inte betala! Gött eller vad!! Vi fick även vip visning uppe i DJ båset, woohoooou!! HAHAHA. Så det blev en ball kväll! Grattis är bäst, har jag kommit på!!!

Jag färgade mitt hår igen.. som vanligt känns det som! Jag gillade det ljusa men det kändes inte helt rätt. Så jag bestämde mig för att prova något nytt... Så nu är jag rödtott! På riktigt, Jag har typ rött med lite brunt i. Ni kommer få se bild sen när jag sitter vid min egen dator.


LOVE

9 månader!

Idag är det den 9 maj och det innebär att jag har varit här i 9 månader!!  WUUUHA! hur sjukt känns inte det :) bara 3 månader sen är jag hemma! Det kommer att kännas konstigt som fan... Att bo här i ett helt år ochsen bara komma hem och leva på som vanligt. Det kommer ju kännas som om man aldrig var iväg och att man bara levt i en bubbla! Men det tar vi sen!!

Mu sitter jag på Malhins rum. Hennes ena barn fyller år och jag ska gå på hennes kalas som börjar snart!


LOVE

B.J.A <3

Alltså denna låten sätter sig på huvudet!! Jag går och sjunger på den hela tiden!!!! Hahaha, just nu sitter jag hos Malhin och kör låten på repeat! Dom hade man ju velat se LIVE!!
Och det är något härligt med Billie Joe Armstrongs röst... Älskar den!
Lyssna bara!

Little girl, little girl you dirty liar..




LOVE

Little girl little girl, you Dirty little Liar...

Nu är det lördag igen!!! Wiii! Så jag och Malhin ska ut på nya äventyr. Vi ska hyra en liten gul Bil/gokart och åka runt i SF. Hur ballt är inte det?!

Igår så jobbade jag, men Malhin kom över så vi satt och lyssnade på Green Day och kollade på Criminal minds! Vi satt och kollade på typ 3 avsnitt i rad. De rullade i sträck på just den kanalen vi tittade på! Meeen vi blev lite trötta vid 12 tiden så vi råkade somna och vaknade sen igen vid halv 2!! Hahaha!


På tal om något helt annat ett av mina favorit band 30 Seconds to mars, spelar här i SF nu på torsdag OCH JAG MÅSTE BARA DIT! Hade varit så jääääävla kul att se dem live! ÅÅÅHH, jag VILL!! Vi får väl se...




LOVE

Pjuuu!

Har precis kommit tillbaka efter en skön joggingrunda. Man känner sig så sjukt duktig varje gång! Och det var på tiden att jag sprang, har inte änns avsträngt mig sedan florida resan... UUUPS!
Så nu är jag härligt mör i kroppen så jag kan äta godiset som mamma och pappa skickade utan dåligtsamvet!!

Nu blev tvätten klar också... så dax att vika!

LOVE


ARRRGG, JAG HATAR MYGGORNA FRÅN TWIN PEAKS!

Kliar som fan på mitt ben! Har värsta bölden efter någon jävla mygga som satt och drack mitt blod i fredags..! Jag hatar myggor! Det biter alltid mig.. Och inte bara en gång utan flera gånger.

Jag har en bula i pannan med. Jag böjde mig fram och skulle ta upp en dammsugare. Då slår jag huvudet i ett rör som stack upp...

Ikväll när jag skulle lägga mina skor i korgen så var jag för lat för att tända lampen, då snubblar jag öven en stor väska...

Kan man ta medicin mot otur?!


LOVE


Åhh vad jag ÄLSKAR MINA FÖRÄLDRAR!!

Kolla vad jag fick idag med posten. Kan det bli bättre! ja, men skit i det!
Godis!!! Ett och Ett halvt KILO faktiskt!! Så underbart gott :D Mamma berättade att de hade skickat något för typ en vecka sen och nu så fick jag paketet :P Jag hade glömmt bort hur vist godis smakar så nu har jag smakat på allt ígen!

Tack så mycket för paketet!


Nu när det börjar närma sig slutet på mitt år här så har jag börjat tänka på allt där hemma och jag saknar det faktiskt mer nu änn innan. nu vet jag ju att jag snart kommer få se alla och lukta alla bekanta lukter och äta all den goda maten... Innan så var det liksom "skit samma jag ska fan klara detta" Man tänkte aldrig på sådant som kunde få en att längta hem. Inte för att jag längat hem direkt men jag käner att ett år räcker gott och väl.


LOVE


Veckans Kommentar

Nu kommer det en ny kommentar!! Wohooo :D

Detta fick jag höra i frdags när vi var ute och festade: 
( Jag har översatt från engelska till svenska!! så ja det var en dum amerikan jag snackade med..)  

-Jag älskar mig själv så mycket så om jag var två personer skulle jag defenitivt dejta mig själv..

JA MEN GÖR DÅ DET PUCKOOOO!! HAHAHAHA! FÖR JAG TÄNKER DEFENIFIVT INTE GÖRA DET!


LOVE

Jaaaag ääääär käär igeeen!!

Jag har gått tillbaka till mitt ex Green day! Vi hade väl aldrig gjort slut, det var mera som en paus..Men nu är vi oskiljaktiga igen!  Hahaha ja ni fattar min torra humor! Jag sitter här och lyssnar på massa olika Green Day låtar och då hitade jag denna versionen av en av deras nyare låtar " 21 guns" Sååå fin den är! Lyssna på texten!





LOVE

Den första MAJ!! sjukt!

Som jag har sagt massor av gånger förut, fy vad tiden går fort!!!
Denna dagen så träffade jag Malhin en liten stund och sen jobbade vi båda och sen kollade vi på film hos mig. Trevligt trevligt var det.. Det blev en ganska lugn kväll... Förutom att Killen ringde mig och snackade om sig själv i typ 30 minuter. Han trodde inte att jag viste vad Halloween eller pimp var.. Eftersom jag är från sverige och vi e ju inte så civilicerde där?!!! Hahaha, dagens skämt!
Fan vad dumma människor det finns!!

På söndagen så åkte vi till Walnut Creek och shoppade. Malhin köpte en rosa Barbie scooter som vi bar runt på hela dagen. Och svettig värre var det där ute. Walnut Creek ligger typ 40 minuter utanför SF så där är det alltid varmare och ingen dimma. där e sjukt mysigt där ute. Jag hade lät kunnat bo där om det inte hade varit så litet.
Senare så blev det bubbelpoolen igen hos mig. Det är vår nya tradition, bubbla varje söndag! Det är så skönt att bara sitta där och koka lite. Man känner sig sjukt avslappnad sen och inför den nya veckan! Så det ska vi försöka göra varje vecka!


LOVE


Valborg!!

(Skrev detta inägget i förrgår men min datar stängdes av och jag hade inte tid att starta om den förns nu..)

Det blev lite annorlunda firande detta året.. Men lika kul ändå! Vi 3 tjejer gick ju ut och "dansade" vi var ju tvungna att gå till en 18 klubb. Njaaa små killar och fjortis tjejer är väl inget jag skulle föredra men va fan! Vi hade kul ialla fall. Vi träffade 2 killar som vi hände med. De var hur trevliga som hellst. Gahl, som den ena hette jobbar som dj på klubben och hans komps Erik/Bambi/ något-som-ingen-kan-uttala, hängde bara på.  Sedan drog vi upp till Twin Peaks och kollade på utsikten! Nice som fan!

Fick även min första "American kiss" jaa, den hade man ju kunnat vara utan! HAHAHA!

Så valborg blev rätt bra även om vi inte var i sverige!


LOVE

Trööött eller vad..

Idag är jag lite trött.. hade en galen kväll igår! Fan vad ballt det var!! Blev ett anorlunda valborg men kul hade vi, jag Malhin och Agata gick ut och gjorde San Francisco osäkert!

Nu börjar jag jobba!



LOVE


RSS 2.0