Att packa?

Försöker en lista på allt som man kan behöva ha med sig till Florida. Det blir ganska mycket att packa. Jag är en sån person som inte packar en tröja för varje dag, jag vill ha valmöjligheter och sen vet man ju aldrig vad som händer! Så jag måste ha med mig ALLT som jag kan tänka på.
Skorna ska vi bara inte prata om, vad ska man packa? Hur många? vilka? får det plats? Typ saker som solkrämer och sånt tar ju up as mycket plats, har jag kommit på! Varför kan man inte teleportera sig själv fram och tillbaka så att man kan hämta och lämna saker här och där om man kommer på att man har glömmt någon. Det hade varit bra! för jag måste skriva listor när jag ska packa för annars glömmer jag hälften och packar massa annat skit stället!





LOVE


Spring spring spriiiiiing!

Detta är en as bra låt att springa till. Man blir både motiverad och glad!
 Prova denna låten mamma när du är ute och går!!

Nu ska jag byta om till mina träningsshorts och ut och springa lite!





LOVE

Veckans Kommentar!

Man är bra på att hantera att vissa frågar. "Var är du ifrån?" När man pratar med dem. Det är ju så att jag har en sexig svensk brytning!! hahah. MEN ibland händer det att jag får rätta och då känner man sig jävligt bra!


Här kommer ett exempel som jag har hört!:

-I standed on... 

Sååå, det ska vara STOOD. För vebet stand böjs inte med ED på slutet! Lite gulligt!



LOVE


MIN SÖNDAG

 Som ni vet så fick jag hitta på något själv men det gjorde absolut inget! För jag hade det hur bra som hellst! Jag va ute och sprang, fy vad skönt det är att bara springa ibland. Starta ipoden och bara stänga av hjärnan ett tag! Efter det så blev det en god lunch på vårt fik här i närheten. Drog sedan Downtown och shoppade lite och sen kom jag på den bästa ideen jag haft på länge! Jag åkte till stranden och tittade på solnedgången.
Det låter kanske helt vanligt  och inte alls kul. Men det var faktiskt det bästa med hela dagen. Att bara sitt där i sanden och kolla på vattnet och några hundar som lekte och allt vad stranden innebär. Det roligaste var när jag försiktigt skulle känna på vattnet. Jag gick ner och ställde mig vid vattnet och väntade på att det skulle komma en våg tillräckligt stor så att jag kunde känna på vattnet. Då skriker en kanske 4 år gammal kille bakom mig " Hey, vad gör du, du har ju skor på dig?!" Han var nästan arg för att jag stod faktiskt i vattnet men det var så lång grunt att jag inte blev så blöt. Så jag stod där och väntade sedan kom värsta vågen! Jag hade inte räknat med att den skulle komma så fort, så jag fick vatten upp till anklarna! Mina vita converse var inte så vita när jag gick i sanden på vägen hem!
Jag stanade in om Starbucks och köpte varm choklad och en bit blåbärspaj som jag tog med mig hem och åt när jag tittade på Camp Rock (det är en film) på min dator!
Så det blev en väldigt bra dag!


LOVE

Shoppat!!!

Ja... nu kommer ett mera positivt inlägg nu när mitt humör har lungnat ner sig!!
Min helg blev bra ändå, jag passade på att shoppa lite inför Florida ( jag läääängtar! )
Jag behöde lite nya sommarprylar som flip flops och lite nya klänningar.
Hade en lista jag gick efter! :

Flip flops    OK

Klänning    OK

Shorts      OK

Linne       OK

Kortärmad tröja     OK



LOVE

..........

Alltså jag känner två "vänner" som borde strypas långsamt... AAARRG! Jag blir så jävla less när människor beter sig som om de gick på högstadiet!!! SLUTA säger jag bara. Så tack vare dom så har jag haft en av de värsta helgerna sen jag kom hit! 
Vad mer finns det att säga!?


LOVE

Dagarna som har varit.

Vädret har varit skit konstigt här. För någon dag sen satt jag ute och läste i shorts och linne och bättrade på brännan! och idag spöregnade det i morse. Galet. Vad har hänt då, joo jag och Malhin har lekt hårsalong och färgat håret på varandra. Så nu har jag lite mörkare hår igen.... Annars har det inte hänt så mycket. Ska snart till college igen.. nu har jag varit dör 28 gånger så jag har bara ca 12 gånger kvar! Skönt! Oj jag har glömt berätta att nästa fredag så åket jag till Florida i en vecka!! Ska bo i ett hus precis vid stranden. Åh vad jag har längtar tills jag kan ligga på stranden och bada i havet!

Nä nu måste jag gå till College...



LOVE

Svensk söndag!

Hela söndagen och hela helgen blev en svensk helg. Det var bara jag och Malhin och vi gjorde massar av kul saker! I söndags åkte vi till IKEA. Ooooh, vad jag hade längtat efter det! Vi gick dit och åt köttbullar med lingon, sås, potatismos, vitlöksbröd, äppelkaka med vaniljsås och flädersaft!!!! Så underbart!! Sen så gick vi runt på hela Ikea och töntade oss. Lika kul som vanligt. Vi köpte med oss Almondy tårta, Marabou, Gifflar, Äppelcider och flädersaft! Så vi hade "fest" hemma hos Malhin på kvällen med massa filmer och all maten. Jag köpte med mig mera svenskmat för ikväll ska jag laga en svenskmiddag för familjen. Hoppas att jag inte bränner maten bara!! Haha!
Jag och Malhin hyrde filmen Sorority row i söndags så den han vi titta på! Som jag har längtat efter att få se den igen! Jag var ju och såg den på bio i L.A med lilla gänget där. Alltså där e en tjej som spelas så jävla blåst men ändå smart! heheh hon är fan ball!



LOVE

Lördags tempo!

I går blev en sjukt bra dag. Det började med att jag och Malhin åkte Downtown för att jag skulle köpa en ny ansiktsskrubb. Vi åkte först till Pier 33 för att Malhin skulle kolla på biljetter till Alcatraz, då kom hon på att vi kanske kunde gå in på Aquarium of the bay med Anjas medlemskort som Malhin är med på. Så vi gick dit och kollade och vi hade tur för hon som jobbade där visste inte vad för medlemsskap Anja hade för medlemsskap för de uppdaterade sitt system. HAHAHA, såå det var kul. Jag rörde en rocka och en sjöstjärna, fy FAN vad äklig sjöstjärnan var! Stenhårt! Vi åt lunch på In and out burger, som jag älskar! Mums...
Sen mötte vi upp Marina downtown och satt på ett cafe. Sedan såg jag och Malhin på bio, Alice i underlandet i 3D blev det. Den var bra :) Kvällsmaten blev Burger Miester! Hahaha, hamburgare 2 gånger om dagen!
Vi såg även en till film på kvällen hemma hos Malhin. Vi såg Inglorious Bastards. Den vad knepig men ändå bra :)




Kolla bläckfisken!




3D glasögonen är heta!!




LOVE

The Runaways!

Jag, Malhin och Anja var ock såg den filmen igår. As bra film! Väldigt annorlunda till vad jag brukar se men den var bra! Den handlar ju om 70 tals gruppen The Runaways. Ett gäng tjejer son spelar punk/rock. Det första tjejbandet som spelade punk/rock. Så filmen handlar im hur de blev kända och vad som hände sedan när det blev för mycket av "Sex, drugs and rock and roll!" Dakota Fanning var grumt bra som huvudrollen och det är imponerande att hon bara är typ 16 och redan en grymt duktigt skådespelerska.


Nu sitter jag hemma hos Malhin och vi ska snart åka downtown och shoppa lite och åka till Fishermans Wharf. IN AND OUT BURGER!!! Yes!!



LOVE

Brev från Alexandra

Igår fick jag brev från kära Alexandra! Hello kitty brevpaper och den berömda handstilen!! Fy vad jag kände att fan vad jag saknar Hässleholms tiden. Alla fester och te kvällar och skolan. Ja jag saknar faktiskt skolan. Alla människor man träffade... vi hade galet kul helt enkelt! Åhhhh, jag vi ha alla tjerna här!! Saknar alla jätte mycket... längtar tills jag kommer att se er igen!! Ni betyder MYCKET!


LOVE



Veckans kommentar!

Hahah, alltså när jag hörde detta så satt jag och försökte dölja mitt skratt men fy vad kul det var!! Här kommer den!

- Du firar ju inte St, Nick för du är judisk.
- Va... vem Scients Nick..
- NEJ, ST NICK! DU FIRAR INTE ST NICK FÖR DU ÄR JUDISK
- .....vem är St sceints Nick?
- NEEJ! ST NICK, DU FIRAR INTE ST NICK FÖR DU ÄR JUDISK!
-.... Neeej? jag är engelsk!?

HAHAHA,  oj det är inte lätt att var liten!


LOVE

Suprise!!

Hur kan man säga något sådant till mig!? Nu sitter jag ju här och väntar på att Malhin ska ringa så att vi "kan mötas någonstans" Vad ska det betyda!!!!! Jag klarar inte överaskningar! Jag blir som ett barn som bara säger " säg vad det är, säg vad det är, säg vad det är" ja, ni fattar!! IIHHIHIHIHI Fast jag ÄLSKAR ändå överaskningar så sluta inte med det, alla ni andra!!

NAEEJ, nu får jag ta och bädda min säng så att jag tänker på något annat!


LOVE

Svett svett svett!

Fy idag är det varmt här! Jag går runt i jeans kjol och en 3/4 ärmad tröja och jag svettas!! Det ligger ändå bara på runt 20 grader men mellan husen och i solen steker det!

I gick jag till college som vanligt men det blev bara en kort runda där! För efter ca en halvtimme så kommer det in en polisman och säger att vi måste evakuera skolan på grund av hälsoskäl och massa sånt, så jag borjar packa ihop mina saker och då så kommer strömen tillbaka typ 5 minuter efter att vi fick reda på att vi skulle gå ut! Så jäkla typiskt. Så jag råkade tänka högt och sa SHIT rakt ut så min kära granne brevid mig, en annan au pair börjar skratta och kinesen brevid mig, som pradade med sig själv hela lektionen börjar prata med mig istället. Fast med en otrevligare ton då förstås! Men vi gick iallafall, så jag gick och möte Lea en stund, hon satt i hundparken och läste en bok. Den lilla skolkaren skippade college idag, jag mötte henne när jag var på väg dit! Då gick hon på andra hållet!
Men det var trevligt iallafall!


LOVE

Musica!

När jag hör denna låten så blir jag glad! Jag kan inte hjälpa det! jag älskar böjan, med vislingen/skriket. Jag har inte kommit på vad det är än! Hehehe, denna musik stilen är så typiskt Lea och i början var det kanske inget som jag föredrog men nu efter 5 månader med Lea så lyssnar jag rätt mycket på detta bandet och Breaking Benjamin tillexempel!





LOVE

Happy St Patricks day!!

Den 17 mars firas det! Det har att göra med Irlands nationaldag och firas till minne av landets skyddshelgon St Patrick. Så enligt traditionen så ska man bära gräna kläder eller någon form av gröna accesoarer. Och man får nypa alla som inte har gränt på sig!
Hur kul är inte det!!! Jag gillar denna högtiden. Så idag hade jag på mig en rutig blus som var lite grön. Så ingen kunde nypa mig inte!!! Man såg massa människor i grönt idag. Jag såg även en man på college som var utklädd till en leprecon, det är typ en dvärg. Coolt.

Jag har för övrigt varit på college varje dag hittils denna veckan, känns skönt att man är halv vägs med college. Det är inte det tråkigaste man kan göra men det tar bara en massa tid och det känns så onödigt ibland.





LOVE

Början av veckan..

Har varit som vanligt, inget konstigt och inget som behövs skrivas på bloggen! Sol, Sol och Sol igen har vi haft här så jag har tagit fram sandalerna och shortsen och dumpat jackan! Så skönt, jag har suttit ute så mycket jag bara kunat.
Oh, jag fick reda på att nästa måndag, så kommer det vara gratis glass på Ben and Jerry baren nere på Haight street! Lätt att jag kommer gå dit! Det är ju ett måste!! Jag och Malhin åt även glass i måndags men det gör inet för jag var ute och sprang som en dåre under förmiddagen innan jag skypade med mamma och pappa gaden innan, i söndags alltså!

Jag måste bara säga, utan att skryta, men jag har blivit grymt bra på att vara ute och springa och sånt!. Jag äter inte godis under vardagarna och jag är mera hälsosam. Den Californiska livsstilen börjar smitta av sig! och det är väl tur så att jag inte kommer hem och ser ut som den största stamkunden på McDonalds!


LOVE


Söndag = SOOL!

Fy vad vädret har blivit bra nu! Förra veckan hade vi regn som fan och kallt nu har vi det svettigt med upp emot 20 grader och SOL! Jag älskar det, det liksom luktar godare i luften och alla är gladare. Man bli så mucket piggare med, TJOHOO!
Så vi spenderade den söndagen i "våran " tatueringsstudio. Vi är typ alltid där. Det är alltid någon av oss som har ett ärende in där. Denna gången var det inte jag som hade ett ärende där. Och där e så mysigt.. de som äger den och jobbar där är hur trevliga som helst. Inga stöddiga bikerdudes.

Senare på kvällen blev det bio igen. Vi går typ alltid på bio har jag kommit på. I sverige gick jag typ aldrig på bio, det hände lite då och då bara. Här är det en del av våran veckorutin! Haha, kanske inte riktigt men nästan! Så denna gången såg vi Remember me. ÅHHH, vad den var bra! Gud vad vi fyra tjejer lipade på slutet. Det var bara så hemskt synd om alla inblandade. Nu ska jag inte säga mer, jag vill inte förstöra för de som har tänkt att gå och se den. För det måste man göra.
Och jag måste bara säga " ROBERT ÄR MYCKET SNYGGARE NU, UTAN VAMPYR SMINKET, SHIT HAN ÄR HET!" Så då fick jag sagt det med!

Det sjukaste hände när vi skulle hem, nu ska jag ta det från början.
Marina och Lea tog bussen, jag och Malhin skulle ta Muni:n, det går snabbare. Jag ska stoppa ner mina mynt och få min biljett men det går inte och vi var ju stressade för vi hade bara några minuter på oss innan tåget skulle gå. Och då står det en kille innanför grinden där man betalar och sa att han kunde hjälpa mig han gav mig biljetten och jag gav honom pengarna. Väl nere på perongen så ser jag att jag har fått en buss biljett såm är fejk. Killen hade klippt den på mitten så att datumet var rätt. Så jävla DUM jag kände mig. Jag hade blivit lurad av en jävla gubbe som såg ut som munivakterna! Alltså fy fan för han!! För vi var stressade och jag tänkte inte med hela hjärnan. Så när jag väl insåg det så gick jag och Malhin upp på andra sidan, där man också kan köpa biljetter och förklarade för killen i vaktbåset om allt. Han bara reste sig upp och sprang efter puckot som hade sålt biljetten till mig och "fångade" honom. Och sen kom polisen och tog han! HAHAHA! Där fick han!!!
Sen så gick vi ner för att vänta på tåget, givet vis så var det försenat på grund av någon emergency ( kommer inte på det svenska ordet, ursäkta men det är sent! ) så vi fick ta bussen i alla fall! Så typiskt...

Så mycket drama kan man ha när man är i San Francisco!




LOVE

Au pair möte i lördags!

Det var tid för ännu ett au pair möte i lördags. Denna gången så skulle vi mötas downtown för att kolla på St Patrick´s day paraden. Även om det inte var själva dagen, den 17 alltså.
Fy vad ballt ändå, att så många hade samlats för att kolla på när massa bilar/vagnar åkte längs huvudgatan. Allt var grönt, oranget och vitt.
De delade ut halsband i grönt och guld, så det kändes som hela stan var grön och på party humör! För när själva paraden var slut så gick vi till Civic Center ( typ ett torg ) där det var ännu mera fest. De spelade musik folk (ungdomar!) drack överallt och de sålde Fish and Chips som är såååå sjuuuukt gott!!! Åh vad jag älskar det! Så där satt jag Marina och Lea en stund innan vi gick hem.
Så det var min lördag. Jag träffade Malhin på kvällen också! Trevligt







LOVE

Fjooo!

Nu kan man pusta ut! Det har varit en väääldigt händelserik helg. Jag måste bara berätta om den.. men tyvärr så hinner jag inte med att skriva allt nu, för jag kollapsar snart av trötthet. ( "Dumma" sommartid ) Fast det betyder ju bara att det är vååår! :D
Nu ska jag sova! Godnatt


LOVE

Torsdagen den 11 mars

Och idag har jag solat för första gången detta året!! Härligt! Gick med Marina till hund parken idag när jag hade lite "rast". Vi satt där i lite mer än 3 timmar och nu så är jag röd i ansiktet! men jag är rätt glad för det iaf! För det betyder att det är vår och ännu bättre snart sommar! WOOHO längtar :D Det roliga är att jag hade på mig min stora silver ring som jag nästan alltid har, och jag fick märke efter den! Så jag har en ljusare vit cirkel på mitt pekfinger. Snyggt, och jag har även blivit röd i ansiktet. Grejjen är ju den att jag har ju varit rätt vit de sista veckorna och nu när jag var ute i solen så blev det en chock för min hud så jag set ut som en flugsvamp fast tvärt om. Jag är vit med rödblossiga kinder och näsa. Så nu försöker jag dricka så mycket vatten jag kan. För det ska nämligen vara bra för huden när man har vait ute för länge i solen. Så nu ska jag gå och dricka en halv liter vatten igen "återfukta inifrån" kallas det!




LOVE


HAHA, RAP ATTACK!

Alltså jag dör! Detta är så jäkla roligt, dom e fan best på att komma på låtar! Ni måste bara lyssna på denna. Det är en tjej som vill meddela hennes pojkvän att han fiser för mycket! HAAHAHA!





LOVE

Igår

Igår var det som jag skrev innan 7 månader sedan jag lämmnade sverige för att åka hit. Så det var jag ju bara tvungen att fira lite! Så jag överraskade Malhin med GLASS så vi delade på en halv liter glass! SÅÅÅÅÅ gott! Så vi satt och snackade hela kvällen och hade det trevligt medans Lea var hemma hos Marina och bokade sina biljetter till Hawaii.
Det har dykt upp problem med vår Hawaii resa, vi ville ju åka alla fyra tillsammans men jag kan inte vara ledig då vi hade planerat och Marina och Lea kunde inte byta datum, såå de kommer att åka själva och sen så kommer jag och malhin åka själva. För de kunde inte vänta med att boka för då skulle det bli dyrare men saninngen är att det blir ännu dyrare för dem nu när de ska åka själva än om vi hade varit alla 4, men men.
Så det kommer bli att först så åker Marina och Lea och sen någon vecka efter så åker jag och Malhin och vi kommer antagligen bo på samma hotell med!
Men vi kommer garanterat ha kul iaf! Men det hade ju varit roligare om alla 4 kunde åka samtidigt, för det var ju så vi hade planerat från början " Vår sista gemensamma upplevelse ihop"



LOVE

7


Idag har jag varit här i USA i 7 månader!!!


LOVE

Milda Makaroner

Vilket sjukt väder det är här! Idag har det regnat sen varit sol, regnat och varit soligt. Men för typ en timme sen så var det ändå det sjukaste. Först så sken solen och det var inte så mycket moln på himmlen men så plötsligt så bara spöregnar samtidigt som solen skiner i typ 2 minuter och sen slutar det regna. Sen efter kanske 2 minuter så regnar det och HAGLAR samtidigt som solen lyser!!! Men Hallå! 

Så här såg det ut när det regnade. Nästan precis efter att jag tog bilden så slutade regna och sen börjagde det hagla!



LOVE

Underbar helg!

Det har varit en jätte bra helg! Inte för att jag gjort något speciellt, men solen har värmde San Francisco både i lördags och söndags.
Så på lördagen var jag och Marina och "shoppade" down town. Vi handlade väll egentligen inget men vi gick där och drömde om pengar! Det blev lite frozen yogurt för min del. Mums!! Sedan möttwe vi upp Lea på Safe Way där vi köpte lite mat och CHIPS I MASSOR!!! Heheh, Lea tyckte att vi var helt knäppa och frågade flera gånger under dagen/ kvällen " Vad fan hände med er Down town? " Både jag och Marina var på helt underbart humör! PÅ kvällen spelade vi (skratta inte) Uno!! Fy vad tyskarna var emot mig! De sitter bara och tänker på tyska medans jag skriker UNO, och sen säger de "Du sa inte UNO..."  MEN JOOOOO!! Hahah, vi hade värsta fighten!!  Och vet ni vad, Marina och Lea hade inte sett Grease på engelska! Så vi såg ungefär halva av den.
Det blev en mycket trevlig kväll.

Under förmiddagen så skypade jag med hela släkten där hemma. Pappa hade födelsedagskalas(!) så alla var där! Och gud vad alla hade växt, ärligt talat så kände jag knappt igen kusinerna! Usch vad tiden går... Jag har ju inte sett dem på 7 månader... MEN, det var skit kul att se och höra alla. Jag satt och log hela tiden. Och det var nog därför min dag var helt underbar!
Men jag insåg med att jag har börjat acceptera att jag är här och de andra är hemma. Så jag har inte hemlängtan alls. Jag är här i SF just nu och jag kommer snart hem till dem. Kändes skönt att man inte lägre går och nojjar sig över hur man ska klara sig hör i ett HELT år. Nu så tänker man bara, " Men hallå jag har ju redan varit här i 7 månader så det här kommer jag klara!!"

Och söndagen då. Då åkte jag Down town med Marina och Lea och NU så shoppades det!! Vår vädret har sina effekter på mig. Bara för att vädret var så fint så var jag tvungen att köpa sommarskor, solbrillor och nya kläder!
Men vissa av plaggen har jag planerat att köpa länge, så det känder inte så onödigt.




Köpte även ett annat linne men det är ett helt vanligt linne så det är inte så kul att se! Och jag glömde fotta solglasögonen men dom får ni säkert se snart ändå.



LOVE

The Last Song

Har läst en jätte bra bok nu den senaste tiden. Den hetter "The last song" av Nicholas Sparks. Helt underbar bok, jag har aldrig gråtigt så mycket som jag gjorde när jag läste de hundra sista sidorna i boken. Den handlar om hur en stökig 17 tjej spenderar sommaren hos sin pappa med sin bror. Hon blir förälskad i en kille och hon riskerar att få fängelse för något hon inte har gjort och så dör hennes pappa... Ja, den är jätte bra, även om min beskrivning inte var den bästa! Ni vet kanske redan att den kommer som film i April någon gång. Med Miley Curys, Liam Hemsworth och Greg Kinnear mm. Längtar tills den kommer ut!!


Nu sitter jag här med brun/orange hår! Har avfärgat det så att jag kan få det ljusare, så ikväll så ska jag förga det igen till ljus brunt! Så det så :) inget mera mörkbrunt hår!


LOVE

Veckans kommentar


Ibland undrar jag om vi fyra tjejer, Marina, Malhin, Lea och jag inte är killar ibland!

Mitt i ett samtal om något helt annat mellan mig, Malhin och Lea så kom denna kommentaren:
"I have a big bogger in my nose!"  översättning: Jag har en stor snorkråka i näsan!

URSÄKTA VAD SA DU LEA!!!!


Pappa 45 år 4 mars!

GRATTIS PAPPA PÅ FÖDELSEDAGEN!!!
Hoppas att du fick en bra dag!!!  Älskar dig!


Detta är den nyaste bilden jag kunde hitta. Stockholm + Amerikanska ambasaden 2009


LOVE


I´m Aliiiive!!

Okej så här är det, Jag har inte bloggat på länge för jag har inte pallat.. Jag har kommit på att om jag inte hade varit här i usa så hade jag nog aldrig bloggat! Men skit i det! nu kommer världens kortaste uppdatering.

Vad har hänt:
Palo Alto - Stanford University + Cheesecake faktory.
Shutter Island.  Min nya favorit film! Leonardo är fortfarande grym!
The wolfman. Nja... inte den bästa filmen.
Pappa fyllde 45 år, GRATTIS TILL MIN ÄLSKADE PAPPA <3
Au pair möte på brandstationen - Fy fan vad ballt!

Så.. nu känns det bättre. Har nog fått med det allra viktigaste tror jag. Med det är svårt att komma ihåg alla sakerna vi hittar på här!


RSS 2.0