Va fan?!

Har fått höra att min blogg är knepig och ibland funkar den inte. Jag vet inte varför den gör så... mamma sa att hon kunde se att jag bytat visningsbild men bara i någon dag för nu är tydligen den gamla tillbaka. Men när jag går in och kollar hur min blogg ser ut från min blogg sida så är den nya visningsbilden där?! Hmm.... Hoppas att det fixar till sig snart, för jag vet inte hur man gör?!






LOVE

I min Ipod

Här kommer lite uppmuntrande musik för de där tråkiga dagarna! hahaha usch ibland är jag för "poetisk"
Jag har nog en av världens bredaste musiksmak!











LOVE

Resten av veckan..

.. Har varit lugn. Har inte hittat på så mycket, bara träffat tjejerna på kvällarna och igår ( Fredags ) Så satt vi faktiskt hemma! Ingen bio. Men det är rätt skönt faktiskt för man behöver vila ibland, hehe. Så idag så blir det ännu en lugn kväll. Ska fortsätta att läsa min bok som jag har lånat av Lea, The last song av Nicholas Sparks. Ni vet han som har skrivit Dear John och The notebook. Jag är bara på kapitel 4 än så länge men jag gillar den redan. Marina och Lea och Malhin har redan läst den och de älskar den!

Boken kommer ut som film om någon månad så jag vet ju i stort sätt vad den handlar om redan. Men det gör inget, för det känns som om detta kommer bli min nya favorit bok!
Så nu ska jag fortsätta läsa i den!


LOVE

Packet!

ooooH! Fick ett packet (i onsdags tror jag att det var?) nu i veckan från mamma och pappa! Shit vad jag blev nyfiken. Mamma hade ju berättat att hon skickat ett packet men hon sa inte vad det var i det. Och gissa vad det var i det?! haha mitt favorit godis! Fy vad jag har saknat det <3 Så det var helt underbart att få äta Geisha igen efter snart 7 månader! Jag gav några till Malhin som blev helt överlycklig! haha

Skypade med Nicole idag!!!!!! WOHOOO!! <3 Mycket trevligt, det var ett tag sen så nu ska jag se till att få ordning på alla mina dagar på jag kan skypa och planera mera!! <3






LOVE

Walnut Creek

Blev at jag gick till College igen denna dag.. alltså i bland är det drygt.. Men sen så åkte jag ut till Walnut Creek en stad som ligger utanför San Francisco för att möta Megan igen! Det var jätte mysigt där ute och det är alltid varmare där vilket är skönt. Inte för att det är jätte kallt i SF men några grader till är alltid bra. Så jag hoppade av på tågstationen och sen därifrån så åkte jag en kul bus/spårvagn till centrum. Mötte upp Megan på Ross där hon hade vandrat runt i 3 timmar redan! Haha, sån åt vi på min FAVORIT resturag, Fresh Choice. Man kan äta hur mycket man vill av allt! De har en egen mjukglass maskin och soppor, pizza och pasta mm. MUUMS säger jag bara! Sen så gick vi och tittade runt bara. Det är en riktig rikemans stad! Alla som man såg hade fina bilar och såg ut som riktiga brats!

Världens trevligaste busschafför!



















LOVE

MEEEEGAN!

Kommer ni ihåg Megan, som jag umgicks med i L.A? Iaf så är hon klar med sitt år nu så nu är hon här utanför SF!!! Så vi träffades och shoppade down town! KUL KUL! Sen visade jag henne Haight street, gatan som är hippie/uteligarnas paradis! haha, hon hade samma reaktion som jag när jag först såg gatan! Och det var typ " AHHH, var fan e jag!!" Sen så avlsutade vi dagen med en liten fika på cafet eller resturangen där vi 4 tjejer äter rätt så ofta. Creeps on cole heter stället. Så det var en jätte bra dag! Det var sjukt trevligt att träffa Megan igen.







LOVE


Valentines day <3

Ja då var det dax för lite uppdatering. I söndags så blev det en slappe dag med Malhin och senar på kvällen så åkte vi down town med Marina och Lea. Vi gick och såg filmen Valentines day, passande för det var ju Valentines day! Haha, Sjukt kul och underhållande film. Älskar när filmer har små hanlingar parallellt med varandra som sen knyts ihop i slutet. Denna filmen hade en väääldigt chockande detalj i slutet som var as kul. Hela bio salongen, som var fullsat bara skrek rakt ut, "Whaaat" hahaha

Sen är det ju typ 13 riktigt bra och kända skådespelare med i den, Jessica Alba, Ashton Kutcher, Julia Roberts mm.






LOVE

oj oj oj OJ

Jag har inte tid att ge er en laaang uppdatering, Det har hant mycket kul. Sitter hos Marina nu och har inte riktigt tid. Men jag ville bara blogga lite sa att ni vet att jag lever fortfarande! Sa idag ar det fredag och det blir en lugn fredag, hemma kvall med Marina och Malhin.



LOVE

Fin middag

I lördags så hade jag en finkväll hos mig. Tjejerna kom hit och även Emma, en au pair som bor i Danville. Vi klädde upp oss och åt pizza och såg sofistikerade ut!! Haha, ballt var det! Jag och Marina åkte och köpte all mat och sånt på Safeway! Billigt och bra. Men när vi skulle åka hem med tåget så fick vi vänta sjukt länge. Vi stod och stirrade efter tåget i 40 minuter medans 4 tåg körde förbi oss på andra hållet! Så när tåget väl kom så var det as mycket folk, så man fick nästan panik när man stod där inne och klämdes!

Här kommer lite bilder från den kvällen!








LOVE

Blaaah

Fy, jag känner mig halvt nersövd.. Alla rörelser jag gör är långsamma och jag är helt seg i huvudet. Haha! Fan vad bredrövlig jag är, men jag hade en mindre rolig natt i natt. Vaknad några gånger och fick några timmar mindre sömn än jag brukar. Och det känns!

Jag har nog glömt nämna att min tå är helt knäpp, den känns som ett blåmärke varje gång jag böjer på den. Och den har varit så i en vecka nu.. Jag blir galen på mina jobiga fötter!!!! HAHAHA

Nu ska jag skypa med mamma och pappa!



LOVE


Veckans kommentar

Då var det dax för ännu en kommentar från USA! Jag vet inte om jag ska skratta eller gråta när jag fick höra denna!

"Sara du har en bebis i magen!" - 4 åring, sa det till mig helt seriöst, bombsäker på att det var sant.

HAHAHAHA! NEEEJ DET HAR JAG INTE!! Visst jag har kanske gott upp lite i vikt men jag har verkligen inte blivit så fet! Det pinsama är att alla mammorna till tjejerna på balletten satt runt om kring och hörde allt. Och det var ju inte så kul..


LOVE


Fredag kväll..

..är det just nu. Klockan är snart 10 om ni ville veta! Så här kommer en uppdatering om vad jag har gjort idag. Först så jobbade jag imorse och fixade lite. Hade inte någon lektion idag för det är någon helgdag idag, eller något sånt. Så det utnyttjade jag och Marina som åkte Down town och "shoppade" lite blev inte så mycket slösande för jag är ju ekonomisk nu! Men jag åt på panda express och Icebee i alla fall. På panda så får man en lyckokaka varje gång man köper mat där och idag stämde min så jäkla bra! Det stod " You need to look over our exercise routine" Dvs, du behöver se över din träningsrutin! Hahaha, sjukt ballt för idag så skippade jag nämligen min spring runda på grund av lite lite lite regn! Kan det bli läskigare.

Såg precis klart filmen, Step up med Channing tatum. OOOOH! vad den filmen är braaa!! Älskar den. Kände för att se på mina sv. filmer som jag har med mig. Och jag hittade massa bra, exempel: She´s the man, John tucker must die. Sjukt roliga är de filmerna! Hehehe




LOVE


Torsdagen den 11 februari

Då var ännu en dag över. Och idag har jag inte alls gjort så mycket... Det märks för jag bloggar och det gör jag bara när jag har tråkigt eller lite överflödigt med tid. Hahaha, tråkigt men så är det. Det är ju inte så att jag vill sitta vid datorn än vara ute och hitta på något! HA! Och det är tur, för då hade jag ju varit as tråkig! 

Men nog om inget.. Idag så var jag på College igen och det är faktiskt kul där. Vi gör inte så roliga övningar men det blir liksom lite miljöombyte och man får träffa andra mänmiskor. Och läraren är rätt så rolig. Men alla de gammla börjar gå mig på nerverna! Så jag försöker att tänka bort dom. Hehe...  Så vad har jag mer gjort idag... jo jag har umgåtts lite med Marina och Lea under lunchen och sen gick jag hem och jobbade. Det var en lung och skön dag idag, en riktigt bra dag! 

Och nu har jag slutat och sitter här och ska nog se på en film..


LOVE

6 månader

Idag är det exakt ett halv år sedan jag stod på Kasterup och sa hejdå till min kära familj. Jag fattar inte att tiden har gått så fort. Det är ett halv år, sex månader, 26 veckor eller 182 dagar sedan jag lämnade sverige. Sjukt, men har man klarat sig så här långt så ska det fan gå att vara här i ett år. Just nu så har jag ingen hemlängtan, så det är skönt. Men man saknar vissa saker, som typ svensk mat, visa dofter och sånt. Typ igår luktade jag på barnens blommor och det luktade exakt som våra rosor hemma i trädgården. Härligt!

Så vad har jag gjort idag då, jo jobbat som vanligt och så gick jag till College. Hahaha, typ dagens roligaste. Jag gick till klassrummet och satte mig ner, jag var precis i tid. Så jag kollade om jag såg Lea men det gjorde jag inte så jag satte mig brevid någon tant.Så jag tänkte att Lea nog jobbade. Men sen när det var typ 20 minuter kvar av lektionen så hör jag Lea viska till mig! Då har hon suttit 4 platser brevid mig och inte sett eller hört mig komma in i klassrummet! Och jag hade inte märkt henne heller! haha, fan vad vi skrattade.

Nu sitter jag här i sängen, har precis vatt hos Lea och träffat tjejena, trevligt var det. Jag trodde jag hade bra lokalsinne men nej det har jag nog tappat. Jag gick runt i 20 minuter och letade efter Leas hus. Och så var det jätte nära tågstationen. MMM, bra jobbat sara! nhee.. Men som tur var fick jag mat av Lea så jag blev glad igen!! Jösses vad gott det var. Hon kan verkligen laga mat. Jag åt massor! Så nu har jag fått mat för en vecka! Skojja!

Nu måste jag sova, God Natt!



LOVE


Breeev!

Igår fick jag brev hemifrån, inte bara ett utan 2! hahah slå det va! Blev jätte glad och min dag blev genast mycket bättre. Breven kom från min moster och min morbror.För det är ju snart alla hjärtans dag :) Och jag fick nötcräme. Mums! så det sitter jag och äter nu.

Det blev att jag träffade Marina och Malhin igårkväll. Vi var väldigt seriösa ett tag faktiskt.. Vi lyssnade på lungna låtar och pratade om gråtfilmer. Men SEN då blev vi som vanligt igen, Malhin lekte spöke med ett lakan! Så kul :D vi filmade men jag har inte den filmen... typiskt.

Nu så sitter jag här och "tvättar" väntar på att torktumlaren ska bli klar.



LOVE

Mitt nya beroende!

Igår köpte jag ett läppglans som ska göra läpparna större. Har altid varit nyfiken på om de faktiskt funkar, så jag köpte ett på Victoria´s Secret. Jag måste faktiskt säga att funkar och man känner hur det sticker i läpparna som om man har slickat på peppar eller något när man tar på det. Har varit sugen på att testa det länge så nu kände jag att det var tid för lite lip plumping. Det känns skit kul! Så jag penslar på nytt hela tiden!






LOVE

Söndag

Det blev en väldigt bra dag igår men ändå lite underlig. Åkte downdown med Marina och Lea och gick rund och kollade i lite olika affärer bara. Har ni någon gång betalt något med bara mynt! Det är väldigt kul. Det kostar 2 dollar att ta bussen här i San Francisco men jag hade inga sedlar så jag fick betala med mynt. Och saken var den att jag hade ca 75 cent i en centare. Så det tog as länge för mig att betala! Bussen fick börja köra för att jag tog så lång tid. haha, det var dagens roligaste! Marina och Lea satt och skrattade åt mig hela tiden. 

Köpte mig ett nytt svart nagellack, för jag hittar inte mitt andra.. och jag behövde ett nytt!! Jag har letat som en dåre överallt men hittar inte det så jag gav upp. Haha, jag var bara tvungen att prova det så jag stod på en bak gata bakam gallerian och målade dem! Sen mötte vi upp Malhin och åt frozen yoghurt 2 gånger, hehe :)

Såg filmen Dear John igår och jäklar vad jag grät, pinsamt men så var det... den var jätte bra. Jag har inte gråtit så mycket på evigheter... inte änns Titanic får mig att gråta så mycket. Och då måste jag tilläga att det är den värsta bölfilmen jag har sett. Dear John bara rörde runt i mig och jag bröt nog ihop lite med i slutet.. det hade nog med att göra så många olika saker, för filmen bara kändes så nära på något sätt... 
Vi satt och tittade och Alla grät utom Marina?! Vad är det för fel på hennne!!! Om ni gillar romantiska filmer som man gråter till så är denna ett måste! Så den kommer att få en plats i min filmlåda. Och Channing Tatum är helt perfekt som John och ursnyg!

Visste ni att Amanda Seyfried sjunger i filmen? Hon sjuner en jätte fin åt som jag siter och lyssnar på nu.
Den heter Little house, så lyssna på den!



LOVE


Lördag morgon

Det blev en tidig morgon för min del idag. Gick upp kvart i 9 och gick ut och sprang en runda. Härligt! Tog en lång varm dusch och åt en härlig frukost. Kan det bli en bättre morgon? Sen Skypade jag med mamma och pappa i en timme om allt möjligt. Kul med lite uppdateringar, jag har haft så sjukt mycket att göra den senste tiden så jag har inte skypat med dem på länge. 

Nu sitter jag och lyssnar på min favorit låt, har lyssnat på den 300 gånger enligt Itunes! Move Along med The all american rejects. Bra bra, väntar på att Marina eller Malhin ska höra av sig så att vi kan träffas. Det blir nog en lungn helg för vissa tyskar ändrar på planerna hit och dit..!


LOVE


The Hot Chick

Just nu så sitter jag och tittar på The hot Chick. Ni vet den filmen där en tonårstjej och en kriminell man byter kropp?! Den är så jävla kul! Så kul kommentarer, såna som fastnar i huvudet. "Ling Ling you forgot your bling bling" Haha. Han som spelar killen, Rob Schnider är så sjukt bra i rollen som en tjej i en mans kropp! Ser på den själv för de andra är ute och hittar på annat och är tråkiga! Men jag klagar inte, för jag behöver sova ikväll, för imorgon blir det träning igen.
Nu ska jag titta vidare!






LOVE


Återblick..

Fredag fredag fredag! Och jag är på toppen humör!!!! Har haft en mycket bra dag idag. Har fixat med olika saker och röjt undan i mitt rum, så jag har varit effektiv som attans idag :) Och så fick min kusin en bebis idag! Så kul att se bild på honom, han var sååå söt! Så Grattis till er!

Jobbar kväll nu.. klockan är 21:25 och barnen sover så det blir att jag sitter här med bloggen och Facebook. Och jag hittade nyss en jätte gammal bild på mig och textil tjejerna från när vi festa ihp första gången i ettan. Det var i november hemma hos Malhin i Åhus. Kommer ihog den kvällen som om det var i går! Jag var as trött och ville sova på golvet och Mimi ville slå ner en brug på Grand och Malhin bar iväg henne! Hahaha, minnen!

Så här såg jag ut 2006! Ser ni mig i mitten?!


Här har vi en annan gruppbild med nästan alla tjejerna från 2009! Jag i mitten igen!
Denna bilden är min favorit bild på oss tjejer, den kommer att sparas lääänge <3



LOVE


When in Rome

Har precis kommit hem från bion. Jag var och såg filmen When in Rome, med Malhin och Anja, en kompis till Malhin. Det var jätte kul!!! Hahaha, som jag skratta. Den var liksom lagom sliskig romans films aktig, om ni fattar vad jag menar. Vissa delar var ju så kul! Så den rekomenderar jag. Och vi åt även på Mel´s drive in innan bion. Det är ett av mina favorit hamburgarställen. Deras hamburgare är så god och så får man alla ingredienserna på en talrik och så får man själv välja vad man vill ha i hamburgaren. För man får allt men man kan blanda det hur man vill. Det är skit bra, för jag har ett konstigt kontrollbehov av att ketchupen och senapen måste vara på olika sidor om köttet och jag måste fördela det jämt! Jag vet inte varför men annars så smakar det inte lika gott... töntigt eller vad! Och jag fick min andra amerikanska taxi tur idag. Anja skulle ta taxin hem så vi följde med i den och så hoppade vi bara av på vägen. Så vi behövde inte ta den jobbiga bussen...
Nu ska jag sova, har mycket att göra imorgon!



LOVE

AJ!

Idag har jag lite svårt att röra mig! Jag har träningsvärk i mina ben och magen. Det är nog för att jag gick ut och tog en extra vandring med Malhin igår. Så det blev 40 minuter till av träning. Men det är bra! Idag så var jag på college igen, vi hade prov. Man skulle bara kryssa i rätt svar på frågorna så det var inget svårt. Bara läsförståelse. Så jag gick efter en halvtimme. Och jag GICK till college idag så jag sparade 2 dollar och fick motion! För jag måste spara pengar till Hawaii i sommar. För vi måste boka och betala snart, tror att vi måste göra det i slutet av februari. Fy vad jag längtar tills vi ska dit!! IIH! Tänk vad skönt att ligga på stranden och sola varje dag. Jag saknar värmen från LA och solen... Men det börjar bli mera vår här i San Francisco nu. Runt 15 grader har vi, men jag vill att det ska varmare! Men det kommer väl, för om några veckor så är det mars!


LOVE


Tur???!!!!

Alltså i bland har jag sån jävla otur! Jag var ute och sprang idag. Och så efter halva rundan så ser jag en fet brun kladdig fläck uppe på låret,  jo vist jag har sprungit in i FÅGELBAJS! Jag låste ha lyckats springa raktunder den med mit ena ben! Lite pinsamt var det ju, för det var en ganska stor klutt som fåglen hade pressat ut. Nog om bajs! Jag har haft lite spa dag idag. SÅÅÅ skönt, och i kväll så ska jag ut och gå med Malhin så det blir mera motion. Det gillar vi! Nu ska det ätas, för det har jag inte gjort på några timmar!


LOVE

OneRepublic - Secrets

Denna låter går jag och Lea och lyssnar på hela tiden! Kan inte hjälpa det!! Och Lea de sjunger YEARS INTE EARS!! haha





LOVE

Helgen som var.

Då var det ny ny vecka, måndagen avklarad och februari! Känns så skönt att det är februari, för då vet man att det nästan, snart, om en stund, bara veckor ifrån att var "vår" :D åhh, vad jag blir glad när jag tänker på det!!! :D Jag har svårt för månaden januari, den är bara så dryg och meningslös. Den känns som en bakfylla från nyår som aldrig tar slut. Bara vinter rakt igenom och det händer ingenting.

Men nu till det positiva om 9 dagar så har jag varit borta i ett halvår! OMG!! ursäkta om jag skryter men hur sjukt är inte det! Och jag har inte hemlängtan längre! Det kommer kännas konstigt att komma hem igen. Nu har man van sig vid vardagsrutinerna som man har här och språket och kulturen. Sen när man kommer hem så blir det helt annorlunda men ändå det samma vanliga. Åh härligt!

Nu till det jag faktiskt tänkte blogga om, HELGEN! Den var kul, jobbade lördagkväll så det blev bara att jag gick hem till Marina efteråt. Lea och Malhin var på bio och när de kom tillbaka så satt vi bara och segade. Marina pluggade spanska?! Jag och Malhin halvsov framför tv:n och Lea satt med sin dator. Så såg min kväll ut. Men på söndagen blev det andra bullar! Jag skulle egentligen gått på dejt! hahahaha, men jag kände mig faktiskt lite krasslig i halsen så jag hoppade över det. Så jag och Malhin åkte downtown och åt oss runda o goa, eller rättare sagt bara jag. Malhin har ju blivit duktig med att inte äta onyttigt. Sen mötte vi Lea och gick och såg Daybreakers på bio. Den var väldigt blodig! Men det var inte jätte dålig eller jätte bra, bara ett kul tidsfördriv.

Det var nog det mesta som är värt att veta. Nu ska jag sova, för jag ska ut och springa imorgon så jag måste vara utvilad!


LOVE

RSS 2.0