TACK TACK TACK TACK!

Jag känner mig väldigt populär just nu! Jag får massa brev och födelsedagskort. Tack alla för korten och GODISET!!! MMMM, så bra present :P

Nu, vill jag bara vara på Hawaii.. Jag vill Hoppa NU!! Längtar!



LOVE


Dumma blogg..

Min blogg ville inte funka igår.. så jag får väl blogga lite mera idag istället!

I förgår så åkte jag och Malhin ut till Walnut Creek för att möta MAGGAN!! Min förra lärare från älskade Textil!! Det var jätte kul att se Maggan igen och få höra vad som hänt på Jacob. Oj OJ OJ, drama drama drama.

Sen igår så var jag sjuuuukt effektiv! Sprang flera ärenden, sopade vattnade, tvättade 4 maskiner vätt och massa annat! Så idag tar jag det lite lugnare, sitter i min pyjamas och kollar på Wisards of Waverly Place på Disney channel och äter Nötkräm!

Imorgon åker vi till HAWAIII!!!!! Så jag måste packa idag..



LOVE


Pjuuuh redan tisdag?!!?

Idag har jag sprungit ärenden hit och dit. Lämnade några papper i änden av SF och böcker i andra! Men det har varit kul ändån. Jag och Malhin tog bussen till Castro, som är den homusexuella delen av SF. Så härliga människor där finns.. Folket är helt annorlunda där.. på ett bra sätt! de korsar gator hit och dit! Vi åt även på en indiskresturang när vi var där :)

Sen så åkte vi till vår kära tatueringstudio.. igen.. Hahah, de känner igen oss nu! Så nu har vi båda bokat tid till våra nya taturingar :P Ja det visste ni inte va? Jo en till blir det! Så den 6 juli efter att vi har kommit tillbaka från Hawaaaaaaiiii :P På lärdag åker vi :D
Fy vad jag längtar!!

Nu ska jag försöka så lite sömn. Ska träffa min kära gammla lärare Maggan som är här i SF nu!! Hur kul är inte det?! Har inte sett henne sen studenten!




LOVE


Napa!

Nu har jag kommit hem från min lilla utflyckt! Igår åkte jag och Malhin och hälsade på hennes värd mor och far föräldrar som bor uppe i Napa. Det är en liten stad ovanför SF som är känt för sin vinodling. Så vi åkte upp och kollade läget där.
Det är sjuukt fint i Napa, det är varmt och allt ser så mysigt ut. Jag skulle lätt kunna flytta dit när jag blir gammal. Det såg ut som en blandnig mellan Frankrike och det vanliga Kalifornien.

Vi tog båten till Vallejo först och sedan blev vi hämtade av Lorraine och Mel ( farmorn och farfarn ) och åkte och åt lunch på ett jätte mysigt ställe. Sen fick vi låna en av Mels 5 bilar!! Så vi körde åt till en vingård och gick en guiedad tur med en massa medelåldersmänniskor! Lite kul för vi var de yngsta. Sen åkte vi vidare in till själva centrum och gick där en stund. Efter det så åkte vi tillbaka till huset och badade lite i polen, spelade biljard och kollade på tv halva natten :)

Jag har inte så många bildert för minnet på min kamera var fullt, såå typiskt..








LOVE

The Greatest

Hoppsan, jag glömde skriva att i söndags så träffade vi Anja och kollade på film hemma hos henne och så åt vi PIZZA :) Måste bara säga att hon e sjukt trevlig och hennes pappa med. Som hon bor hos! Vi såg på en jääätte bra film som hette "The Greatest"
ÅÅÅh vad den var fin! Jag som gråter till alla filmer, grät typ i hela filmen...
Den är ett måste att se faktiskt.


Kolla in trailern




LOVE

Chinatown

Chinatown är väldigt speciellt! Man går in på en jäääätte lång gata och där har du chinatown! Malhin köpte en ny resväska när vi var där. Billigt och bra! Vi åt även mat, jätte gott! Jag ÄLSKAR curry :P








LOVE



Billjard time!!

Igår så träffade jag som sagt Anja och Malhin. Vi drog till ett billjardställe och spelade lite :) Mycket kul. Det fanns en sån jukebok (heter det så??) så vi hade disco samtidigt! Det var bara vi som valde musik!! YES för det!!
Och spelandet gick bättre än vad jag trodde. Sist när jag spelade så var jag utan at överdriva 100 gånger sämre. Så det var skönt att inte behöva skämmas! Eller så var det musiken som gjorde det! :P

Hahaha, jag brände just min frukost!! Choklad crissont/kol bit!  stavas?





LOVE




Bilder från de senaste veckorna i mitt liv!


Försest hos mig




Bowling med Malhin och Linnea


Berkley University




Paj shake stället!




Six Flags




Så här solar man i San Francisco! Med blöja och sovsäck!







LOVE

KOLLA VAD JAG HITTADE PRECIS!

 MIN KAMERASLADD!!! Kan man måla den rosa??! Det hade varit bra så att detta ALDRIG ALDRIG händer igen!!





LOVE

Hur firar man en semester?!

Igår så kom Malhin över till mig och vi la oss och solade i trädgården, så nu e vi härligt röd/bruna! Jag sola i min grymt snygga nya bikini som jag köpte för någon dag sen. Jag gillar den skarp förutom att den kostade 65 dollar... Det var minder kul... Men i alla fall så gick vi sen till det pajstället som jag nog har nämnt innan. MMM så gott! Hade vi filmkväll med ALLA Pirates of the Caribbean filmerna. Men jag somnade redan i första, litte smått och då var klockan kanske halv 9 Men i början av andra filmen var jag helt borta!!! HAHAHA!!! Halv 3 vaknade jag skit sur av att ljudet var skit högt på tvn och då såg jag att Malhin också hade somnat!!
Vilka pensionärer vi har blivit!

Idag har vi också solat och blivit ännu härligare! Nu ska vi snart möta Anja och spela lite biljard. Jag suger verkligen på biljard.... Det är pinsamt....



LOVE

Mini semester!

Nu är det den 17 juni och jag har mitt mini sommarlov tills mitten av juli någon gång! :P oooh! vad mysigt det ska bli :P

Nu ska jag tvätta lite.. vilken start va?!



LOVE

E jag beroende??!!

Jag är beroende av musik.. jag kan inte gå någonstans utan att ha en låt i huvudet eller ipod hörlurarna! Jag kan inte gå hem Till/från Malhin utan min Ipod och det tar 3 och en halv minut... :P



Hey little girl on your way to class
Loved by all cause you got that ass
Hahaha! så kul!


LOVE

16 juni

FATTAR NI ATT DET ÄR MITTEN AV JUNI!!!! det kan inte jag! Jag ska snart hem för faaen :P vet inte om jag ska var glad eller lessen.. Jag kommer på panik i lilla fjutiga Vejby och sverige! Nej men vart ska jag ta vägen när jag blir på crazy humör!!! Den dagen den sorgen säger jag bara.

Idag har jag jobbat och träffat Malhin som vanligt :D I morgon får jag mitt "sommar lov" i några veckor och om mindre än en vecka så åker jag till HAWAIII!!! oohhuuu :P Fy vad jag längtar och jag börjar faktiskt bli lite nervös inför fallskärms hoppet.... :S

Nu måste jag sova börjar jobba extra tidigt i morgon...



LOVE

Paj shake!!

Har ni smakat en milkshake gjord på paj och glass?? Det är så underbart gott!!! Jag håller med om att det låter lite skumt men det är verkligen jätte gott :P Jag tog med mig Malhin och Linnea till paj stället förra veckan när hon var här. ÅHH så gott det är! Nu blev jag sjukt sugen på en pajshake!



LOVE


Min kära blogg!

Ja nu är det dax för mig att blogga igen! Det har jag inte gjort på evigheter och det är på grund av att jag är arg på min dator och det händer mycket i mitt liv just nu! Mycket roliga saker och då väljer jag bort datorn :P Så nu ska jag uppdatera er om vad som har hänt de två senaste veckorna!

- Graduation för barnen.
- Bio, Shrek 4.
- Linnea har varit här!! Så vi har visat henne runt i SF :D Kan inte fatta att det var ett år sedan jag såg henne sist!
- Ett år sedan jag tog studenten :P Härligt.
- Åkte ut till Berkley och kollade på universitetet där. Det är ju ganska känt så vi åkte dit.
- Ikea på sveriges National dag, Kan det bli mera svenskt?!
- Var och kollade på min första baseboll match, Little league men ändån!! (Barn)
- Bättrat på min bränna REJÄLT för nu är solen tillbaka i SF igen!!
- Six Flags, ett näjesfällt utanför SF. Åkte dit med Anja, Nadia, Malhin och Linnea :D

Har jag glömmt något??!!



LOVE

I'm BACK!!

Ni har nog märkt frånvaron på min blogg. Det har nämligen varit så att min dator har varit jävligt strulig! Jag har inte kunnat gå in på internet och det tog mig 1 och en halv timme att starta upp den i måndags och jag var tvungen att lägga över massa bilder och sånt. Jag har nämligen varit jätte rädd att min älskade dator skulle krasha och att alla mina bilder från de senaste 4 åren skulle försvinna. Så det har jag tagit hand om nu! Även om det tog 3 dagar att föra över allt till min externa hårddisk!! Ja, ni fattar vilket tempo min dator har jobbat i!!! Ibland hände inget på någon timme!

Men nu är allt som vanligt igen! Och det är jag jäääävligt glad för <3 Så jag tänkte uppdatera er lite om vad som har hänt den senaste veckan i mitt liv!!


LOVE

I'm BACK!!

Ni har nog märkt frånvaron på min blogg. Det har nämligen varit så att min dator har varit jävligt strulig! Jag har inte kunnat gå in på internet och det tog mig 1 och en halv timme att starta upp den i måndags och jag var tvungen att lägga över massa bilder och sånt. Jag har nämligen varit jätte rädd att min älskade dator skulle krasha och att alla mina bilder från de senaste 4 åren skulle försvinna. Så det har jag tagit hand om nu! Även om det tog 3 dagar att föra över allt till min externa hårddisk!! Ja, ni fattar vilket tempo min dator har jobbat i!!! Ibland hände inget på någon timme!

Men nu är allt som vanligt igen! Och det är jag jäääävligt glad för <3 Så jag tänkte uppdatera er lite om vad som har hänt den senaste veckan i mitt liv!!


LOVE

RSS 2.0